Şimdi Ara

AMD Phenom IV X12 170 Baeca 25nm CPU – 12 Çekirdek, 6 GHz Çekirdek Hızı, AM4 Soket !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD Phenom IV X12 170 “Baeca” 25nm CPU – 12 Çekirdek, 6 GHz Çekirdek Hızı ve AM4 Soket Bilgileri İnternete Sızdırıldı !

6 Ghz Temel Saat Hızı, 75 W TDP

AMD Phenom IV X12 170 Baeca 25nm CPU – 12 Çekirdek, 6 GHz Çekirdek Hızı, AM4 Soket !

KAYNAK:

http://wccftech.com/rumor-amd-phenom-iv-x12-170-baeca-25nm-cpu-leaked-features-12-cores-6-ghz-core-clock-am4-socket-compatbility/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 22 Eylül 2014; 21:32:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

AMD Phenom IV X12 170 “Baeca” 25nm CPU – 12 Çekirdek, 6 GHz Çekirdek Hızı ve AM4 Soket Bilgileri İnternete Sızdırıldı !

6 Ghz Temel Saat Hızı, 75 W TDP

KAYNAK:

http://wccftech.com/rumor-amd-phenom-iv-x12-170-baeca-25nm-cpu-leaked-features-12-cores-6-ghz-core-clock-am4-socket-compatbility/
    Güzel işlemci güzel haber

AMD 12 çekirdek destekli oyunu nereden bulacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malicalik13 -- 5 Ağustos 2013; 21:51:47 >

• 36 mb önbellek bari 20 nm olsaydı işlemci çıkmadan nasıl hızaşıtmışlar anlıyamadım inşallah güzel bir işlemci olarak karşımıza çıkarda f/p bazında amd tekrar tahtını kurtarır görelim bakalım.
  • 6 Ghz Temel Saat Hızı, 75 W TDP olduğundan bahsedilmiş yazıda.Bunlar bakalım gerçek mi ? Eğer böyle köklü değişimler olursa, Phenom IV tarihe geçebilir, bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 5 Ağustos 2013; 22:05:20 >
  • ismi olsa olsa fx serisi olur
    artık phenom isminde cpu çıkarmaz amd bence
    hele ki fx isminin eski performansına ulaşılmadığı ve isminin hakkının verilemediğini düşünürsek bu daha da mantıklı geliyor
    söylenti denmiş zaten
  • 12 çekirdek 75 tdp, 36 mb önbellek.. fantezi ötesi...
  • direk alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaynak çinlilerse inanmam.

Bundan birkac zaman once(2.nesil fxler duyrulmadan once) fx in 2 veya 3.nesilde birakilip phenom 3 lere gecilecegini soylemistim. Hatta fake bir resim bile hazirlamistim. 10 cekirdek,5 ghz,32mb cache vs.buna yakin seyler koymustum. Bakalim tutacak mi?ama zannetmiyorum suan,fx in en az 1 nesli daha var cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asparagas gibi geldi.

• Bana da fake gibi geldi
  • ütopik feyk :)
  • sende bunu yedin
  • büyük ihtimalle feyk.keşke doğru olsa piyasa canlansa.
  • Gerçek olsa arabamı satıp alırım o derece..

• Üstten 4. mesaj .
  • Böyle bir işlemciye ihtimal vermiyorum ama olmasını Intel'in vereceği karşılığı merakla beklemek için isterdim..
  • faik

• bildiğin feyk
  • Çıkacağı yok ama insan bekliyor işte..

AMD böyle işlemci yapabilecek kapasiteye sahip olsa 5 ghz lik 9590 ucubesini piyasaya sürüp kendini rezil etmezdi Böyle bir işlemci çıkartsalar 1000 lira veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 6 Ağustos 2013; 1:44:41 >
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    Acaba onlar sana 1000 TL'ye verir mi ? Onu da düşünmek lazım..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.