Şimdi Ara

AMD Phenom IV X12 170 Baeca 25nm CPU – 12 Çekirdek, 6 GHz Çekirdek Hızı, AM4 Soket ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar anakartımla işlemcimi satacagım hemde makul bi fiyata ilgilenmek isteyen arkadaşları beklerım

anakartım asus p8h77-v le intel h 77 soket 1155 ddr3 2200 mhz o.c 22 nm 3,0 usb hdmı

işlemcim core i 5 3570 k 3,4 1155 6 mb cache 22 nm turbo boost 3,8
  • bakkaldan çekirdek alıp biraz daha ekleselerdi iyiydi :)
  • Yav he he bir de utanmadan 6 ghz yazmışlar 12 çekirdek 75 watt tdp Cinebench fenaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

Olsa iyi olurdu ama maalesef fakedir. AMD'nin tekrar Phenom'a döneceğini düşünmüyorum. FX ile devam edecektir ve sırada Steamroller var.

Bunlar Steamroller mimarisinin Cinebench test sonuçları. Çaktırmayın, çok gizli kaynaklardan aşırdım:

AMD Phenom IV X12 170 Baeca 25nm CPU – 12 Çekirdek, 6 GHz Çekirdek Hızı, AM4 Soket !

AMD yeni Steamroller tabanlı işlemcisini AMD FX 8750 olarak isimlendirmiş. AM4 çipsete ve 1070 sokete sahip olan işlemci görüldüğü gibi işlemci pin yapısı değiştiği için maalesef AM3+ anakartlara takılamıyor. Bu 12 çekirdeğe sahip işlemci Cinebench testinde 20,47 gibi inanılmaz bir skora imza atıyor. Bu işlemcinin iyi bir hava soğutma ile 5 GHz, sıvı soğutma ile ise 5,5 GHz saat hızına çıkabileceği düşünülüyor. İşlemcinin fiziksel yapısı ise henüz bilinmiyor ama AMD'de LGA yapısına geçmiş olabilir. Ya da Opteron benzeri bir soket yapısı kullanıyor da olabilir. Fiyat olarak ise 400 ile 500 dolar arası düşünülüyormuş. İşlemcinin piyasaya sürülme tarihi tam bilinmese de 2013 sonu veya 2014 başı tahmin ediliyor.

İşlemci bu özelliği ile Xeon katili gibi görünüyor. Opteron'u artık düşünemiyorum.

Feyk.

Keşke doğru olsa 12 tokmağın gücü.

• ah AMD ah. bekliyoruz hadi yap birşeyler dağıt ortalığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

• +1
  • asparagas haber
    12 çekirdek 6 ghz ve 75 watt tdp ha yok artık
  • Millet baya bir heyecan yapmış zamanında.
  • İsimlendirmeye gel Ayrıca niye hortlatıyosunuz kardeşim
  • Zaaaaa xD :))))))))

İyi hortmuş. Böyle konular lazım arada bir. Neşemiz gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd de iyi sallamis ha,hortla nesemiz yerine geliyor oh oh :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TDP 75W ve fakat işlemci voltajı 1.4 kusurlerinde.Fantezide sinir yok tabikide.

• Ayni islemciden bende kullaniyorum ekran kartina gerek yok tum oyunlari islemci uzerinden oynatiyor. Yalniz tek sorun gta5 full ayar 2000 fps civari cw sesi yapiyor sorun olurmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

inanan herkese yazdım inanıyorsanız üstünüze alının yara yoksa gocunmaya gerekde yok

Beni direkt olarak haberdar ettiğiniz için üzerime alınıyorum doğal olarak.

Dediğim gibi haberi paylaşmışım geçmişim zamanında.

''İnanan herkese yazdım'' da abesle iştigal bir cümledir. ''Akıllı olun'' nereden, kimden hak alarak yazabiliyorsunuz insanlara ?

Benim neye inandığım veya inanmadığım imzam olsun, sistem panelim olsun, paylaşımlarım olsun hepsinde görünüyor zaten. Neyse şu yaz gününde uzatmıyorum daha fazla konuyu. Her şey ortada.
  • sen akıllı olun derken höst lan gibi bişe anlamışsın akıllı ol aklını alırım gibi bişe anlamışsın
    burdaki akıllı olun aklınızı başınıza alın böyle bişe mümkün mü anlamında burda da terso gidecek bişe yok zaten niye bu kadar canın sıkıldı anlamadım ya neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

sen akıllı olun derken höst lan gibi bişe anlamışsın akıllı ol aklını alırım gibi bişe anlamışsın
    burdaki akıllı olun aklınızı başınıza alın böyle bişe mümkün mü anlamında burda da terso gidecek bişe yok zaten niye bu kadar canın sıkıldı anlamadım ya neyse

Türkçe'mizi ve argo tabirleri azıcık ucundan bilen insan orada anlaması gereken şeyin ne olduğunu anlar. Gerçekten uzatma uzattıkça başka yerlere kayıyor konu. Beni haberdar etmezdin o zaman olur biterdi. Konuya ortaya yazar geçerdin.
  • cümlenin gidişatı argo olmadığını adeta bağırıyor zaten sen biyerle çekmek istemesen çekmezdin
  • Eğer boyle ise AMD tahtı geri alir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.