Şimdi Ara

AMD phenom X6 1090t yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci mi overclock yapamıyorum videolara bakıyorum 4000ghz çıkartıyorlar ben 3200 yukarsını göremedim yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar bilen varsa sistemim
    8gb ram r9 290 AMD ekran kartı 600w powersupp Gold ga-ma790xt-ud4p gigabayte akasa venom soğutucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokax -- 23 Nisan 2017; 19:56:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemciye voltaj vermek gerekebilir.
    BIOS'ta CPU ayarları kısmında Core voltage kısmını default yerine kendiniz belirleyin.
    BIOS'ta CPU ayarlarlarında bu detaylar çıkmıyorsa BIOS ana menüsünde Ctrl+F1 e basın.
    Başlangıçta 1,4V olacak şekilde (+0,075 e denk geleblir emin değilim) ayarlayıp işlemci çarpanını arttırarak en yüksek stabil frekansını bulun. Prime 95 programı ile 15 dk lık stres testi yapmak yeterli olur.
    Bu sırada Coretemp, MSI Afterburner, veya Giagabyte Easytune gibi programlardan biri ile işlemci sıcaklığı gözleyin. 60C yi geçmesin. Geçerse votajı ve frekansı bir miktar düşürün.

Burada mümkünse RAM'i 16GB yapın. Bazı oyunlar 8GB dan fazla ram kullanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.