Şimdi Ara

amd phenom x6 değişmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sistemimde amd phenom x6 1065t işlemci var, ve ekran kartı 1 gb 6870. iyi performans almam için komple sistemi mi değiştirmeliyim, yoksa bu işlemcinin yanına bir r9 390 alsam işimi görür mü oyunlarda? genelde single player oynarım.

• Islemci halen is gorur ama o seviye kartada yetmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

Islemci halen is gorur ama o seviye kartada yetmez

Peki en az 3 yıl çıkan oyunları yeni bir ekran kartı ekleyerek 1080p high'da oynayabilir miyim? mesela r9 280x gibi bir gpu ile? tavsilerinizi bekliyorum.
  • 280x te cok fazla sorun cikaracagini dusunmuyorum sinirida odur bana gore oyunlari ne ayarda oynadinizla alakali 3yil gidip gitmemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

280x te cok fazla sorun cikaracagini dusunmuyorum sinirida odur bana gore oyunlari ne ayarda oynadinizla alakali 3yil gidip gitmemesi

yani demek istediğim 280x aldım diyelim, ekran kartının maximum performansı bir oyunu ultrada kaldırırken, işlemcinin ultrada oynamama izin vermemesi gibi bir durum olur mu ileriki süreçte?
  • Ekran kartinin gucu ultrada acmaya yetiyor ise acarsin enkotu durumda fps dalgalanmasi olabilir

• benyv- B kullanıcısına yanıt
    Islemcin gayet guzel kalsin Zen'ler cikana Kadar Bekle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD X4 620 için Anakart
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FX-57

Islemcin gayet guzel kalsin Zen'ler cikana Kadar Bekle.

aslında artık intele geçmeyi düşünüyordum. zen geldiğinde oyun için kullanılan sistemlerde yer alır mı diyorsunuz? peki ileriye dönük yatırım yapsam gtx980 gibi bir kart alıp taksam, ac unity, witcher 3 gibi veya yeni çıkacak oyunlarda bu sistem beni tatmin eder değil mi? hem de ilerideki sistemimde kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benyv- -- 7 Temmuz 2015; 19:04:04 >
    Sen Deli Misin Kardeşim intel core serisini Korkudan üretimini durduracak herkesin bu aralar en büyük yaptığı dedikodu bu zaten ama AMD Athlon serisini o zaman Korkmadığı için üretmeye devam etmişti. Zen'e gelirsek Jim Keller ve Ekibi Hyper-Threading Peşindeler intel'e Tek izlekte çok Büyük Darbe indirecekler AMD'nin şuandan itibaren Tamamen Değişmiş durumda eskisinden Çok Güçlü işlemciler yapmaya Başlayacaklar. Semiacurate Çok Sağlam Kaynaktır. 2016'da AMD Extreme Serisinde Gaza Başıcak onu Baştan Söyleyeyim AMD eskiden üretirdi kaç seneden beri üretmiyordu Üzülen Kullanıcıları şimdi Sevindiriyorlar bu Gerçekten Çok güzel bir Haber. Bütün zaten Oyun Amaçlı Sırf Zen Alıcak yani artık O günler bitiyor şimdi AMD'nin Zamanı. 2016'da Allahın İzniyle inşallah Zen işlemcili PC Toplayacam. Zen'lerde Cluster Multi-Threading Teknolojisiyle Hyper-Threading'i Birleştircekler AMD Tek İzlekte Tam Bir Canavar olucak. 6 Pipeline sahip HBM Teknolojisine sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX-57 -- 7 Temmuz 2015; 19:50:07 >

1100t kullanan biri olarak sölemek gerekirse stok halindeyken yani 3.3 ghz da monitör 1080p ise en fazla r9 280 çeker bu işlemci ama dying light far cry 4 ac unity deki performansını pek beğenmiyorum orda biraz sıkıntı var.İşlemciyi 4 ghz civarına oclersiniz r9 280 280x çeker diye düşünüyorum ama r9 280 yeterli gelir bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sen Deli Misin Kardeşim intel core serisini Korkudan üretimini durduracak herkesin bu aralar en büyük yaptığı dedikodu bu zaten ama AMD Athlon serisini o zaman Korkmadığı için üretmeye devam etmişti. Zen'e gelirsek Jim Keller ve Ekibi Hyper-Threading Peşindeler intel'e Tek izlekte çok Büyük Darbe indirecekler AMD'nin şuandan itibaren Tamamen Değişmiş durumda eskisinden Çok Güçlü işlemciler yapmaya Başlayacaklar. Semiacurate Çok Sağlam Kaynaktır. 2016'da AMD Extreme Serisinde Gaza Başıcak onu Baştan Söyleyeyim AMD eskiden üretirdi kaç seneden beri üretmiyordu Üzülen Kullanıcıları şimdi Sevindiriyorlar bu Gerçekten Çok güzel bir Haber. Bütün zaten Oyun Amaçlı Sırf Zen Alıcak yani artık O günler bitiyor şimdi AMD'nin Zamanı. 2016'da Allahın İzniyle inşallah Zen işlemcili PC Toplayacam. Zen'lerde Cluster Multi-Threading Teknolojisiyle Hyper-Threading'i Birleştircekler AMD Tek İzlekte Tam Bir Canavar olucak. 6 Pipeline sahip HBM Teknolojisine sahip.

Madem öyle olucak, bu sene sistem toplamayı bırakayım, okulum da seneye bitiyor zaten, paşa paşa yeni teknolojiyle toplayayım sistemi. Peki bu zen çıktığında abuk subuk fiyatlar gelir mi ki önümüze nasıl olur acaba?

• X4 965 kullanıyorum, 2-3 yıl daha kullanırım. x6 da kullanılır gözünüz çok yüksekte değilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

X4 965 kullanıyorum, 2-3 yıl daha kullanırım. x6 da kullanılır gözünüz çok yüksekte değilse.

benim amacım sadece şimdiki ve seneye çıkacak oyunları yüksek ayarda 1080pde kasmadan oynamak. online oynamam pek. bu şekilde yeterli bir işlemciyse sadece ekran kartı alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benyv-

quote:

X4 965 kullanıyorum, 2-3 yıl daha kullanırım. x6 da kullanılır gözünüz çok yüksekte değilse.

benim amacım sadece şimdiki ve seneye çıkacak oyunları yüksek ayarda 1080pde kasmadan oynamak. online oynamam pek. bu şekilde yeterli bir işlemciyse sadece ekran kartı alıcam.

Bende gta5 var 1080p yüksek ayarda oynayabiliyorum
    BF3 var single ultrada 35+fps hiç takılma tekleme falan yok.
    Yani gerek yok 2016'da Zen Topla.

• quote:

Yani gerek yok 2016'da Zen Topla.

peki ya amd hayal kırıklığı yaratırsa ne olacak, beklediğimizle kalıcaz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: benyv-

quote:

Alıntıları Göster

ekran kartınız ne peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benyv- -- 7 Temmuz 2015; 23:00:08 >

GTX750ti

O işlemciyle birlikte r9 280 gider bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlando DeJoseph -- 8 Temmuz 2015; 1:39:48 >
  • Phenom II X6 hala yeterli bir işlemci. Biraz bekletin skylake yada zen geçersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İslemci ile r9 280 uyumlu olur. Ama bazı oyunlar icin islemcinin o.c edilmesi gerekebilir. Bu acıdan sanslısınız aslında online BF4 ile single ile BF4 multi arasında islemciye binen yük acısından daglar kadar fark var. Bu tarz AAA oyunların multisini oynamayacaksanız islemciye o.c olmadan da r9 280 teklemeden gidecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 8 Temmuz 2015; 12:12:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.