okuduğum ve izlediğim birkaç tutorial ve forumda hem amd amd veya nvidia nvidia hem amd nvidia combosu yapanlar var farklı kartlarla ama konular güncel değil veya konu başka birşey iken farketmiş durumdayım, mesela render motoru tutorialında kartları kıyaslarken aynı pc de snler içerisinde gtx 570 ten gtx 780 ti ye geçebiliyor abim küçük bir programla, dikkatinizi çekiyorum farklı kartlarla, sakın Sli veya crossfire dışında birşey yapamazsın diyecekler yazmasın, tekrar ediyorum lütfen yazmayın, işi bilen üstadlardan birlikte öğrenelim nedir ne değildir olay... birlikte kullanma derdim ise quadronun cudaları ve physic boşta yatıyor kart. 96 cudasıda olsa i7 2600 k ile aynı miktarda gpu render alıyor zamanlamaları aynı...
teşekkürler iyi forumlar...
up
hem amd hem nvidia'nın sürücülerini kurarsan ki kurmak zorundasın çakışır düzgün çalışmaz.physx için yapıyorlar bir üçkağıt ama quadro için yapılanı ben duymadım.
hocam, bugün taktım, driverınıda indirip kurdum quadro 600 ün, sıkıntı yaşamadım daha, programlar her iki kartıda görüyor, bakalım hayırlısı tek sıkıntı gpu tweak asusun programı quadro 600 ü gösteriyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme