Şimdi Ara

AMD Radeon 4X R9 390X mi 2X GTX 980 Ti mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baslikta belirttigim gibi, ben bir IS bilgisayari alacagim, Fakat amd Radeon R9 390X Ekran kartini gordum, Ve Bit Gigabyte degerlerinin yuksek oldugunu gordum.Nvidiada GTX 980Ti Gordum Fakat fiyatlar neredeyse ikiye katlaniyordu, internette biraz arastirdim ve NVIDIA nin daha cok yazilim destegi oldugunu gordum. Bazi konularda AMD nin 2016da Nvidiayi gececegi yaziyor.Fakat kullandigim programlar Nvidia desteklemekte.4X R9 390X 2X GTX 980 Ti yerine gecebilirmi? Kisaca hangi ekran karti olmali? Son sorumda diyelim AMD aldim, 4 Tane olacagina gore i7 6700K Darbogaz yapabilir. Hangisini almaliyim? Birde msi asus olayi var. Hangisini almaliyim? Sapphire Evga vb. markalarida tavsiye edebilirsiniz!Hatta isteyen bana 20.000TL Bir pc toplayabilir.

Simdiden tesekkurler! (ingilizce klavye ondan boyle yaziyorum)

• Ne iş yapıcaksın bilmiyorum ancak profesyonel kartlara bakmalısın firepro,firepro w,quadro,tesla. 6700k gibi işlemcilerde çoklu grafik konfigürasyonlarında tam verim alamazsınız 2 kart veya 4 kart kullanıcaksanız en azından 5930k gibi işlemcilere bakmanız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararimi verdim. i7 5960X alacagim, yaninda MSI X99A Godlike Gaming alacagim, 32 GB Trident Z 3000 MHz ram alacagim, 4X Amd Radeon R9 390X alacagim, bir tane 1250 watt yanina 300 watt guc kaynagi alacagim, 500 GB SSD alacagim, 3 TB Red Pro Sata 7200RPM Harddisk alacagim, kasa filan saymiyorum. Merak etme kasa E-Atx desteklemekte :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------KONU BITMIS-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• GlassPC G kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_110280762/f_//tm.htm#110280762

Madem iş var. O zaman makinada var.

Bu makinaya 2 tane de 980ti takın tamamdır.
  • Yapılacak işe kullanılacak yazılıma göre donanım seçilir böyle kör atış sistem toplanmaz Yazılım desteklemiyorsa istersen 20 tane kart tak 1 tanesi iş yapar gerisi yatar.

bütçeni ve kullanacağın programı yapacağın işi ilk mesaja editle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 18 Aralık 2015; 22:42:48 >
  • Neyese arkadaslar, ben 4X R9 390X alacagim. Is yerimdede konusmus bulunmaktayim. Onlarda 4x R9 390X al dediler.

Yardim etmeye calisan herkese cok tesekkurler!

Konu bitmistir!
    render yapcaksan nvidia kart alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    r9 270x mi rx 460 mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2x 980 TI (Msi Lightning)
    I7 5960x
    MSI X99 GODLIKE GAMING
    1x Samsung 950 pro + 512 GB SAMSUNG 850 PRO
    1000 WATT COrsair RM serisl power
    GSKILL 32 veya 64 GB 3200 DDR4 RAM
    FULL TOWER KASA (corsair, cooler master beğendiğini al)
    4 TB DISK
    Corsair h110 sıvı soğutucu

Bunu al kesinlikle.

2 x 980 Ti ile çok rahat edersin, 390x çok enerji çeker 4 tanesiyle :)
  • 5960X lazım yanlız 4X 390X için. Bir de 1500+ Plat PSU.
  • Tesekkurler. Zaten iki adet guc kaynagi alacagim. 1250 watt we bir tane 300 watt. Fatura sorun degil :). R9 390X X4 Gercekten cok guc emiyor. 1600 Watt emicegini soluyor. (Bu siteden baktim:http://outervision.com/power-supply-calculator)
    Baska oneriniz varsa cekinmeden soleyin lutfen.
  • Tekrar yaziyorum Kullanacaginiz yazilimi ve isi yazin cuda kullanan nvidia destekli bir yazilimla 390 falan kullanamazsiniz kartlar elinizde patlar

Amd open cl icin tercih edilir hibrit uygulamalarda open cl avantajlidir ekran kartina dayanan cuda destekli yazilimlarda amd yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 22 Aralık 2015; 17:41:25 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    anlatamassın ki
  • Açık ve net konuşmak gerekirse başıma silah dayayıp tehdit etseler bile gidip 4 tane 390x almazdım. Ne iş için(hangi iş olursa olsun) ne de oyun için. Direkt 980ti sli alın geçin derim. Memnun kalmamanız mümkün değil. Ki konu %99 troll. Bunu bile bile genede cevap yazayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 7 Ocak 2016; 21:07:47 >
  • 4 tane 390 al 4 tane de 4k monitör al hepsinde ayrı oyun oynarsın

• Benim dediğim sistemi al kârlı çıkacaksın. Süper makina daha ne istiyon?

oyun oynayacaksan amd al. diğer yazılımlarda nvidia bir tık önde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GlassPC

Neyese arkadaslar, ben 4X R9 390X alacagim. Is yerimdede konusmus bulunmaktayim. Onlarda 4x R9 390X al dediler.

Yardim etmeye calisan herkese cok tesekkurler!

Konu bitmistir!

İş yerinde bilgisayarcıyım diye ortada gezenlerden öneri al.Ve asla önerilerine uyma.Şanslısın ki ne almaman gerektiğini söyleyen insanlar var etrafında.Ne almaman gerektiğini bilirsen ne alman gerektiğini bilirsin zaten.
  • Çoklu kart sistemlerinde ne kadar az kart o kadar fazla ölçekleme başarısı.

980Ti zaten daha iyi bir kart. Programların da NVidia destekliyor. Eeeeee sorunun ne de AMD alacaksın ki? 2*980Tİ çok daha mantıklı bir seçim.
  • 4 tane 390x stabil calistirmak kolay olmayacaktir

Ne iş yapıyorsun neden 4 tane alıyorsun amaç ne anlamadım herşey rasgele olmuş :D

• Canı 4 tane almak istemiş ve işyerine sormuş al 4 tane demişler, çünkü kafasına 4 tane almayı zaty soruyu sormadan baştan takmış, ozm bırakın ne istiyosa alsın, bence burda bunu sorma sebebi başka 1 niyetledir, al al 4 tane ama burdakilere'de birer tane sardır, paket olsun ve sor soğan isteyen varmı diye çünkü kimisi soğan, acı v.s. ne malzeme varsa doldurulsun ister, biber turşusu'da al yanlarıına, acıktı herkes, soğutmadan getir hadi koş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.