Bildirim
Amd radeon hd 5600 5700
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İşlemci ve ramden kurtarıyorsan düşük ayarlar ve düşük çözünürlükte 30 fps civarı alırsın tahminen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işlemci i3 ram 8 gb -
Çalıştırmaz. Para biriktir ve adam gibi bir ekran kartı al. -
Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Gtx 1050ti 10 numara olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: ydagli42
Gtx 1050ti 10 numara olur.
Adam 100 tl lik kart soruyor, siz 700 tl lik kart oneriyorsunuz. Bu nasıl bir oneri verme seklidir anlamıyorum.
1050ti alacak parasi olsa neden 100 liralik karti sorsun hic düşünmüyormusunuz.
Hocam kartin tam modeli nedir? Hd 5670 ile hd 5770 arasinda fark var. YouTube a alacaginiz karti modelini ve islemcisiniz yazarsaniz size bi fikir verecek videolar bulabilirsiniz.
Hocam bi tane resim attim detaylae orda yaziyor ona bakarak yardimci olursaniz
O resimde tam modeli yok, gpu-z indirip ekran goruntusu ekler misin
İkinci el 150tl civarında gtx 750 al.Daha yüksek bir model alma fazla gelir o sisteme -
benim emektar kartım sapphire hd 5770 1gb 128bit gddr5 vapor-x bu bu kart ile 1 yıl kadar gta5 online orta-düşük karışımı ayarda oynadım 50-60fps arasını görüyordum gram kasma yaşamadım i5 2500 8gb 1333mhz ddr3 ramim vardı bu ekran kartını geçen sene emekliye ayırdım çok kahrımı çekti hala sapasağlam duruyor :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MatadoriaTR -- 17 Aralık 2017; 19:50:17 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X