Hp pavilion g6 2277et markalı bilgisayarıma windows 7 format attım güç bela driverlarını buldum ama ekran kartını bir türlü ccc yi yüklememe rağmen aşağıdaki resimde görüldüğü gibi bir hata verdi çözümünü Allah rızası için paylaşırsanız sevinirim..
..http://www.hizliresimyukle.com/image/cAL
..http://www.hizliresimyukle.com/image/cAU
yardımlarınızı bekliyorum..
driverlar win7 için hp'nin sitesinde yok siz nerden buldunuz acaba?
64Bit - 32Bit hangisi uygunsa o driveri yüklemen gerekir ona göre linkten birdaha indir kur.
işletim sistemim windows 7 64 bit uygun olanı indirip kurdum zaten ama yine sonuc vermedi aynı hata :S
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya
driverlar win7 için hp'nin sitesinde yok siz nerden buldunuz acaba?
bulmam gerçekten çok zor oldu sadece ethernet kartını bulabilmek için hp nin kendi sitesinden windows 8 ve windows 7 ile uyumlu programları tek tek deneyerek buldum gerisini DriverScanner den aratarak hallettim şimdi ise sadece ekran kartı sorunum var bu bilgisayar sorundan başka bişey yaratmadı bana zaten :S
quote:
Orijinalden alıntı: Onurcan91
64Bit - 32Bit hangisi uygunsa o driveri yüklemen gerekir ona göre linkten birdaha indir kur.
Bilgisayar zaten windows 8 olarak geldi elime windows 7 formatlamak için 5-6 saat uğraştım sonunda başardım ama işte şimdide driverları sorun verdi sabahtan beri onlarla uğraştım onlarıda buldum ekran kartında tıkandım işte inş. verdiğin link işe yarar :S daha çift ekran kartı sorunuylada uğraşıcam kesin :D nedir benim bu derdim :D
Dostum gerçekten çok teşekkür ederim beni büyük bi dertten kurtardın ama dediğim gibi şimdide çift ekran kartı olayı var. Dxdiag a girdiğimde ekran kartı intel hd graphic olarak gösteriyor. şimdi de ekran kartının amd radeon olması için ne yapmam gerek onu bulmam lazım.
Peki Amd Radeon ekran kartı yüksek grafik özellikleri olan işlemlerde (oyunlar gibi mesela) otomatik etkin olucak mı? ve ya etkin olması için herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: garez05
Peki Amd Radeon ekran kartı yüksek grafik özellikleri olan işlemlerde (oyunlar gibi mesela) otomatik etkin olucak mı? ve ya etkin olması için herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu ?
sağ tık değiştirilebilir grafikleri yapılandır burdan oyunun exe'sini yüksek performans olarak ayarla tamamdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme