< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (753. sayfa)
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]
(En Son Oy Tarihi: 10.1.2025)
-
-
3-4 ay kadar yeni işlemci alamam ama sonrasında bendeki Ryzen 3600'ü satıp üstüne koyarak 5600 ya da 5600x alabilirim. Oyunları da o zamana kadar DSR ile oynayayım. Teşekkür ederim.
-
Abi ilgin için teşekkür ederim, numarayı kaydettim, yarın nasip olursa iletişime geçicem, durumdan haberdar ederim seni
-
Rica ederim ben R7 250X kartı yaptırdım kullanıyorum adamlar yapınca videolu mesaj atıp gösteriyorlar sağlam iş yaptılar ben memnun kaldım umarım senin işin de hallolur
-
Arkadaşlar cümleten selamünaleyküm hayırlı geceler
2019 2021 yılları arasında sorunsuz şekilde 5700xt Sapphire referans kartı kullanmıştım referans modeli olmasına rağmen ben hiç bir ısınma problemi yaşamamıştım kullandığım dönemlerde sadece o zaman çok meşhur olan vatman hatası alıyordum sonrasında onunda çözümü bulunmuştu hatırımda kaldığı kadarıyla o hiç öyle Beni hayal kırıklığına uğratan bir sıkıntı yaşamamıştım
Şimdi mesajlara bakıyorum da korku filminde gibi hissettim kendimi , sorun yaşayan arkadaşlara öncelikle geçmiş olsun inşaALLAH En kısa zamanda ceplerinden kuruş para çıkmadan en az zaman kaybıyla keyifle ürünlerini kullanırlar
Benim elimde hali hazırda gainward rtx 3070 lhr vardı Kasım’ın biri itibari ile iki yıllık garantisi bitti bitmeden önce garanti Bitimine bir hafta vram sorununa benzer bir hata meydana geldi ben de net olarak teşhis koyamadım ürünü garantiye gönderdim bakalım süreç ne olacak ne bitecek hiç bilmiyorum duruma göre de ürün tamir olur ya da değişim olursa eğer ki bir fırsat yakalarsam 6700xt Almayı Düşünüyorum ama yazılan bazı mesajlar beni korkuttu ben bu ürünü satın alsam yazılım problemi yaşar mıyım acaba yani keyifle kullanabilir miyim yoksa vaktimin çoğu yazılımlarla uğraşmakla mı geçer konu hakkında tecrübeli abilerim arkadaşlarım beni aydınlatırsa minnettar kalırım saygılarımla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hazirandan beri msi gaming z trio rx6800 kullanıyorum. Çıok uzun yıllar Nvidia kullanmıştım, hazır sistem kampanyanın uygun fiyatlı olmasından sistemi satın almıştım...
Kartın doğrudan bir problemi yok ama yazılanlar gibi inanılmaz bir yazılım problemi var.
Evet bir şekilde googla veya buraya yazınca çözümü var: sürücü sil, onu sil, şunu ekle, şu programı kur..
Yok arkadaş ne yaparsan yap yaptığın ayarlar tutmuyor pcyi restart et bir tarafı gene değişiyor...
Yeni sürüm yüklersin droptan kurtulamazsın vs vs..
Bu bana akıl oldu... Bir daha ucuz ete bulaşmam..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değerli vaktinizi ayırıp geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim sizlerinde yaşamış olduğu yorucu ve üzücü tecrübe için geçmiş olsun diyorum
O şu donanım ve grafik işini oyuncu olarak çözdükten sonra yaniinin daha iyisini onunda daha iyisini arayalım falan filan derken hocam şöyle geriye dönüp baktığımda bilgisayar başına oturduğumda keyifle oynadığım zaman dilimi çok nadirmiş gibi Geliyor bilgisayar oyunculu aslında oyunculuk falan değil oyun oynarken bile gözümüz sürekli yukarı çapraz tarafa bakıyor acaba şu anda ne kadar değer aldım şunun ısısını ne kadar bunun ısısını ne kadar şu neden düştü bu neden bu oldu derken stres atalım derken daha çok stres oluyoruz aslında böyle bir dönemde bilgisayarda oyun oynamak çekilecek kahır değil
keşke PlayStation ve Xbox bütün oyunlarda bilgisayardaki gibi klavye fare desteği verirse
yapılmayacak iş değil sonuçta PlayStation ve Xbox oyunları da bilgisayarda oluşturulup oyun haline getiriliyor sonuçta kullanılan özellikler örnek veriyorum PlayStation 5 günümüz donanım teknolojisinin giriş orta seviye sistemlerine denk geliyor yani böyle bir oyun konsoluna bilgisayarda oyun oluşturulup da orta karar ayarlarda makul akıcılık elde edilebiliyorsa klavye mouse desteği de çok rahat verilebilir bütün oyunlar için diyorum
Şu anda günümüz konsollarının denk gelen donanımlarını gidip bilgisayar yatsak kendi tahminimce mümkün değildir konsol da oynadığımız oyunları o bileşenlerle bilgisayarda o akıcılık ve ayarlarda oynayalım yazılımla yapılınca yapılabiliyor
Ama konsol grafiklerini elde edebilmek için bilgisayar bazında en az iki konsol parası falan vermek gerekiyor
aynı akıcılık bilgisayarda da yapılmak istense yapılır ama bu sefer donanım üreticileri oyun üreticileri ile sıkıntıya düşer sonuçta danışıklı dövüş gibi oyun üzerinden donanım firması kazanacak donanım sattıkça da oyun firması kazanacak yine bizim cepten para çıkacak
tabi ben afaki şekilde konuşuyorum kendi düşüncelerimi bir oyuncu olarak paylaşıyorum sonuçta yapılmak istese illaki yapılır diye düşünüyorum
Ama dediğim gibi keşke konsollarda da bütün oyunları da klavye mouse desteği olsa konsol satışları patlar büyük ihtimalle
Çünkü tatmin olmuyoruz hocam
Multiplayer oyun oynayacağız diyelim orta karar bir sistemi var kişinin orta ayarlarda akıcı şekilde oynuyor görüntü orta seviyelerde ideal de fps alıyor
Bu sefer nefis olarak ben bu oyunu ultra grafikte da akıcı şekilde oynamak istiyorum Bir konsol parası ekran kartına yarım konsol parası işlemciye yarım konsol parası belleklere bir oyuncu kolu parası işlemci soğutucusına bir oyuncu kolu parası hava akışı güzel kasaya hiçbir zaman dörtdörtlük olmuyor tam bilgisayar başına oturursun sağlam paralar vermiş olursun bu sefer yazılımı bitmez sıcaklığı bitmez acaba neden anlık olarak takıldı benim bilgisayarımda mı sadece böyle herkezde mi böyle derken işimiz gücümüz oynamaktan çok izleme programlarını takip etmekle geçiyor biraz uzun bir mesajı oldu hakkınızı helal edin ama ben yaşadığım sürecin tecrübesini özet olarak böyle diyebilirim
Abi iyi kötü hatırlıyorum PlayStation dörtte futbol oynardım keyif alırdım yarış oynardım keyif alırdım savaş oyunlarını çok severdim oyun koluyla bir nebze keyif alırdım ama bazen adam dibinden geçer klavye mouse olsa anlık olarak indireceksin bir türlü vuramazsın ayar olursun hep derdim keşke fare ve klavye desteği olsa ne kadar keyifli olur diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir de Windows güncellemeleri var hocam onu unutmuşsun. 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mayıs ayından beri SAPPHİRE 6700 var hiç sorun yaşamadım
-
Evet hocam ya her şey çok güzel gidiyor diyelim tam düzen oturdu abi bir güncelleme çıkıyor iptal de edemiyorsun neyin ne olduğunu tecrübe etmeden de bilemiyorsun derken abi günümüz günümüzü tutmuyor insan iyice paronayak oluyor ya bilgisayarın yanına bir tane de konsolu şart harbiden de abi özellikle futbol oyunları için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıymetli hocam ben sizin adınıza çok sevindim umarım satın aldığınız her ürünü keyifle sorun yaşamadan kullanırsınız
Gönül ister ki sizin yaşamış olduğunuz bu güzel tecrübeyi hangi üreticiden kişi ürün alırsa alsın ekran kartı işlemci ya da herhangi bir bileşen hiç fark etmez keyifle kullansın bazen olmayınca olmuyor işte nasip kısmet be hocam
Teşekkür ederim aynen umarım her kes sorunsuz kullanır Gerçi ben AMD yazılımını hiç kurcalamam oc voltaj oynaması falan da yapmam belki bu yüzden sorunsuz
-
Ben de bu ayarları hiç kurcalamak istemiyorum sadece yazılımı kurup açıp oyunumu oynamak istiyorum ama bazen hangi Üretici olursa olsun zorunlu olarak müdahale etmemiz gerekiyor keşke bunlara hiç gerek kalmasa ;)
Doğrudur ben snowrunner ets2 ats fs 22 oyunları oynadığım için ayara gerek kalmıyor belki
-
Büyük ihtimalle bundan kaynaklı olabilir hocam :)))
Sapphire biraz sıkıntılı 6000 serisinde. ben de 6900XT SE var. Default da bırakmak zorunda kalıyorum. Hızlarla hele voltajla oynayınca hassas oyunlarda driver hatas veriyor. Bir de fan ayarı nedense çok düşük. 80 derecede bile düşük devirde çalışıyor. Ben de sadece fanları manuel ayarladım. sonuç 2K 60FPS de 50 derecelerde geziyor gürültüsüz bir şekilde. Furmak 4K stress tesinde hafif gürültülü 75 derece. hız 2500mhz bu arada.
-
AMD xfx markasında hiç sorun çıkmıyor hocam sapphireden bende sorunlar yaşadım gecmiste ama xfx bu konuda iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dediğim gibi zaten kurcalamadığım için sıkıntı yaşamıyorum oynadığım oyunlar ağır değil zaten yazın en fazla 55 dereceyi gördüm şuan 40 45 civarı oyunlarda
-
Rx 6750xt xfx merc aldim bakalim sorun çikaracakmi 😃 çok merak ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X