Şimdi Ara

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (752. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.602
Cevap
157
Favori
521.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]

(En Son Oy Tarihi: 10.1.2025)
Giriş
  • Antalyadayım hocam kargolarsanız yardımcı olurum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar, yaklaşık 1 ay önce sıvı teması ile arızalanan MSI marka RX580 ekran kartım var, bu ekran kartını tamir edebilecek bir yer veya firma önerebilir misiniz? İzmir' de ikamet ediyorum, teşekkürler

• Premier2007 P kullanıcısına yanıt
    Pek bilgim yok hocam bu konularda. Forum 2.el ekran kartı sayfasında referanslı üyeler denk geliyor arada ama ne kadar iyidir bilmiyorum.

eyvallah hocam, mesajım dursun belki de işin ehli bir arkadaş görür yardımcı olur.

• İyi forumlar arkadaşlar , Amd ölçümler bölümündeki "FPS , GPU kullanımı" gibi değerleri gördüğümüz bölümdeki isimleri değiştirebilir miyiz? "Gpu bellek kullanımı" ve "Saat hızı" yazan bölüm sayıların üzerine geliyorda.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Tercihler kısmından dili İngilizce yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mburak32 -- 4 Kasım 2023; 14:57:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tamamdır bir bakayım, teşekkür ederim.

• AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]
    AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]videocardz.com
    Sapphire launches Radeon RX 6750 GRE Aurora Edition with overclocked memory - VideoCardz.com
    https://videocardz.com/newz/sapphire-launches-radeon-rx-6750-gre-aurora-edition-with-overclocked-memory

AMD is now a technology partner of 11 bit Studios (This War of Mine, Frostpunk, Invincible) - VideoCardz.com
    https://videocardz.com/newz/amd-is-now-a-technology-partner-of-11-bit-studios-this-war-of-mine-frostpunk-invincible

Baldur's Gate 3 updated with FidelityFX Super Resolution 2.2 support - VideoCardz.com
    https://videocardz.com/newz/baldurs-gate-3-updated-with-fidelityfx-super-resolution-2-2-support

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 5 Kasım 2023; 2:25:34 >

• 23.11.1 sürümü ile RX 66xx sürümlerindeki uyanamama, ULPS sıkıntıları çözülmüş. Yeni güncelleme ile %0.1 fps değerleri biraz kötü durumda ama bu da bir şey. Sıkıntı yaşayanlar kesinlikle yeni sürüme güncellesin.

• RX 6900 XT ile 23.11.1 sürümü Forza Motorsports oyununda drop reis olmuş. 23.9.1 geri döndüm. En sorunsuzu.

• 23.11.1 sürümü nasıl acaba arkadaşlar? Özellikle pubg oynayanlar varsa merak ediyorum...

23.8.2 de kaldım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abayismail A kullanıcısına yanıt
    Gayet stabil gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sürücü 3-4 gündür oyunlarda çökmeye sebep olmaya başladı bende. Önce Alan Wake 2 , daha sonra Last of Us ve en son Gta 5 oyunlarında 40-45 dk oynadıktan sonra çökme yaşadım.

Benim merak ettiğim bir şey var.

23.11.1 bu sürücü ayarlarında AFMF bulunmuyor.

AMD Adrenalin Edition 23.20.17.05 bunu yüklediğimizde seçeneklerde çıkıyor. Tam olarak fark nedir

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Galiba 23.20 olan beta sürücüsü. test aşamasında çıkıyor olabillir ama tam performans verir mi orası bilinmez.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt

23.10.1'e güncellediğimden beri rx6600 de ekran donmalarım geri gelmişti. Ulps,tdr, mpo ayarları yapılı olduğu halde overwatch 2 menüsünde ekran ve klavye donuyordu ama ses oynamaya devam ediyordu. Crash veya timeout olup reset de atmıyordu hiçbir şekilde. Umarım bu Driver düzeltir gerçekten.

• keremec kullanıcısına yanıt

Evet Hocam o sorunlar çözüldü. Bu sefer tek sıkıntı anlık kısa donmalar var yani droplar. Yeni güncelleme bekliyorum. Tek güzel tarafı, ULPS vs vs uğraşmadım bu güncellemede. 1 yılın sonunda çözdüler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

artık ulps kapatmaya gerek yok mu? Ben alışkanlıktan her güncellemden sonra kapatıyorum. Bu sefer de kapattım AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] 

• XFX MERC 6800XT kartımı satmaya karar verdim. Isınma problemi var. Pad ve macunu yeniledim ama düzelmedi. Servise gitmedi. Pek uğraşasım yok açıkcası, vaktim de yok. Furmark 1080p 8xMSAA testinde 5 dakikanın sonunda 80 derece civarındaydı. Oyunlarda (örneğin Batllefield 2042) 2K çözünürlükte hotspot çok hızlı 100 derecenin üzerine çıkabiliyor, core sıcaklığı 70 derece civarında oluyor. Undervolt sıcaklık problemini epey çözüyor ama sanıyorum kartı bir miktar frenlemiş oluyoruz. Elbette bunun da farkında olarak adil ve uygun bir fiyata satmayı planlıyorum. Sıcaklık sorunu var ama oyunlarda aktif olarak kullanıyorum ve undervolt ile bir sorun yaşamıyorum. İlgilenen kişiler mesaj gönderebilirse sevinirim, teşekkürler.

• keremec kullanıcısına yanıt

Bu sefer gerek yok hocam, bu sefer gerek yok AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] 

• RX 6600 XT kullanıcısı olarak RTX 3070 Ti geçsem sizce mantıklı olur mu? İşlemcim Ryzen 3600, monitörüm 1080p.

• 
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.