< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (762. sayfa)
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]
(En Son Oy Tarihi: 10.1.2025)
-
-
ASUS Rules
Sapphire Sucks
-
ebenama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
videocardz.comJust a moment...https://videocardz.com/newz/asus-and-gigabyte-launch-new-radeon-rx-6750-gre-graphics-cards
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 31 Mayıs 2024; 17:42:43 >
-
-
Arkadaşlar Sapphire RX 6900 XT Nitro+ SE almayı düşünüyorum da güç bağlantısını yaparken bir sıralama var mı yoksa rastgele takılsa da olur mu?
-
6+8 olanı aynı kablo ile, en sağdaki 8'lik olanı ayrı kablo ile bağlayın. Hatta fazladan hat var ise hepsini ayrı ayrı bağlamayı öneriyor herkes, ama 2 kablo kullanarak (6+8) - (8) şeklinde bağlarsanız da birşey olmaz.
-
-
Evet aynen öyle. Arkadaşa benzer kart takmıştık 3 soket girişli. RM750X var güç kaynağı kendisinde. PCI-E için 2 kablo girişini kullandık. Kabloların birisini 8'lik pine, diğerini ise 8+6 olana bağladık. PCI-E kabloların çıkış ucu 2'ye ayrılmı vaziyette şu şekilde:
-
Asus dual rx6600 kullanmaya devam ediyorum performans konusunda çok memnunum sessiz ve serin çalışıyor
Lakin aldığım ilk günden beri bu 2 3 saniyelik siyah ekran sorunu bir türlü gitmedi
Nvidiada bunu bir kere bile yaşamadım amd de o kadar güncelleme gelmesine rağmen bu sorun bir türlü giderilemedi
Aynı sorunu yaşayan var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka bir forumda da sordum da orada da yine aynı şekil cevap verildi. Tek kanala 8+8 yüklenme; diğerine de ver dediler. Bakalım MSI 3. kabloyu göndermezse gerçi başka kablo da takabilirim ama hiç olmadı dediğin gibi 8+6 ve 8 olarak takarım.
PSU uygunsa, yani fazladan çıkışı varsa resimde en alttaki gibi takmak en ideali
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Haziran 2024; 2:16:2 > -
Evet bendeki güç kaynağının klavuzu bu. MSI teknik servisi ServisPoint de sağ olsunlar 1 tane kablo gönderebileceklerini söylediler. Önümüzdeki ay da kartı alacağım inşallah 😁
Aslında 3 kablo koymaları gerek de neden koymazlar anlamıyorum Neyse hayırlısı olsun şansın varmış marka ilgilenmiş tr de varsa ve ilgiliyse şaşırtıcı benim seansonic psunun kablolarını yeni kabloyla değiştireyim dedim de parasıyla bile vermedi lavuklar tr de ithal edip söz<de servisi olan Teknobiyotik sitesiydi alış veriş de yapacak olsam da yapmam asla onlardan artık bunu yaptıkları için yurt dışı servisi yollayacaktı da adamlar bile dedi kargo çok fazla olur diye vaz geçirdiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Haziran 2024; 20:54:13 > -
Belki benimki 650W olduğundandır. 850W olandan 4 tane çıkıyor Neyse kablo işi de halloldu bugün kargoladılar.
Bahsettiğin o firma kadar rezil teknik servise sahip bir firma muhtemelen yoktur hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 26 Haziran 2024; 20:52:3 > -
Hımm o karta yeterli mi 650w acaba? 850w var bende ama 2 kablo diye hatırlıyorum yanlışım yoksa Hadi hayırlısı yollamışlar
-
MSI A650GF 80+ Gold var bende. Sahibinden'de 6900XT satanların sistemlerine de bakıyorum da 650W ile kullanan var.
-
Bana sınırda gibi geldi de ondan neyse belli eder zaten takınca
-
bende de aynı psu var elimden geldiğinde ikili başı kullanmamaya çalışmıştım setupu yaparken
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X