Şimdi Ara

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (762. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.603
Cevap
157
Favori
521.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]

(En Son Oy Tarihi: 10.1.2025)
Giriş
    Bilmiyorum hocam ben çok anlamam zamanında nintendo switch ile takas ile almıştım işlemci ve ekran kartını değiştirdim. Onunla devam ediyorum kasa 21 de alınmış tam set olarak. Yani sıcaklıklar iyi olsun perf. Artsın istiyorum sonuçta bu oyunlar eski oyunlar yenileri de kaldırsın diye tv ye ağlayasım var kasayı da düşünme aşamasındayım şuan büyük oyunlar 4k 60 ta çalışsa yeter bana bakalım işlemci soğutucu ve bir iki tane daha kasa fanın😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ASUS Rules

Sapphire Sucks

• ebenama kullanıcısına yanıt
    ebenama

• AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 31 Mayıs 2024; 17:42:43 >

• AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]

• Arkadaşlar Sapphire RX 6900 XT Nitro+ SE almayı düşünüyorum da güç bağlantısını yaparken bir sıralama var mı yoksa rastgele takılsa da olur mu?

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

6+8 olanı aynı kablo ile, en sağdaki 8'lik olanı ayrı kablo ile bağlayın. Hatta fazladan hat var ise hepsini ayrı ayrı bağlamayı öneriyor herkes, ama 2 kablo kullanarak (6+8) - (8) şeklinde bağlarsanız da birşey olmaz.

• SpinalTap kullanıcısına yanıt
    Şundan mı bahsediyorsun acaba?

Mevcutta 2 kablo var ama MSI'ya mesaj atıp 1 tane daha istedim bakalım.

Evet aynen öyle. Arkadaşa benzer kart takmıştık 3 soket girişli. RM750X var güç kaynağı kendisinde. PCI-E için 2 kablo girişini kullandık. Kabloların birisini 8'lik pine, diğerini ise 8+6 olana bağladık. PCI-E kabloların çıkış ucu 2'ye ayrılmı vaziyette şu şekilde:

• Asus dual rx6600 kullanmaya devam ediyorum performans konusunda çok memnunum sessiz ve serin çalışıyor
    Lakin aldığım ilk günden beri bu 2 3 saniyelik siyah ekran sorunu bir türlü gitmedi
    Nvidiada bunu bir kere bile yaşamadım amd de o kadar güncelleme gelmesine rağmen bu sorun bir türlü giderilemedi
    Aynı sorunu yaşayan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Başka bir forumda da sordum da orada da yine aynı şekil cevap verildi. Tek kanala 8+8 yüklenme; diğerine de ver dediler. Bakalım MSI 3. kabloyu göndermezse gerçi başka kablo da takabilirim ama hiç olmadı dediğin gibi 8+6 ve 8 olarak takarım.

PSU uygunsa, yani fazladan çıkışı varsa resimde en alttaki gibi takmak en idealiAMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Haziran 2024; 2:16:2 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Evet bendeki güç kaynağının klavuzu bu. MSI teknik servisi ServisPoint de sağ olsunlar 1 tane kablo gönderebileceklerini söylediler. Önümüzdeki ay da kartı alacağım inşallah 😁

Aslında 3 kablo koymaları gerek de neden koymazlar anlamıyorumAMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]  Neyse hayırlısı olsun şansın varmış marka ilgilenmiş tr de varsa ve ilgiliyse şaşırtıcıAMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] benim seansonic psunun kablolarını yeni kabloyla değiştireyim dedim de parasıyla bile vermedi lavuklar tr de ithal edip söz<de servisi olan Teknobiyotik sitesiydi alış veriş de yapacak olsam da yapmam asla onlardan artık bunu yaptıkları içinAMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]  yurt dışı servisi yollayacaktı da adamlar bile dedi kargo çok fazla olur diye vaz geçirdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Haziran 2024; 20:54:13 >

Belki benimki 650W olduğundandır. 850W olandan 4 tane çıkıyor AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] Neyse kablo işi de halloldu bugün kargoladılar.

Bahsettiğin o firma kadar rezil teknik servise sahip bir firma muhtemelen yoktur hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 26 Haziran 2024; 20:52:3 >

Hımm o karta yeterli mi 650w acaba? 850w var bende ama 2 kablo diye hatırlıyorum yanlışım yoksaAMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]  Hadi hayırlısı yollamışlarAMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] 

MSI A650GF 80+ Gold var bende. Sahibinden'de 6900XT satanların sistemlerine de bakıyorum da 650W ile kullanan var.

Bana sınırda gibi geldi de ondanAMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]  neyse belli eder zaten takıncaAMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] 

bende de aynı psu var elimden geldiğinde ikili başı kullanmamaya çalışmıştım setupu yaparken

• 
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.