amd.com AMD Fluid Motion Frames 2 Technical Preview Now Available https://community.amd.com/t5/gaming/amd-fluid-motion-frames-2-technical-preview-now-available/ba-p/697448videocardz.com Just a moment... https://videocardz.com/newz/amd-introduces-fluid-motion-frames-2-better-frame-generation-with-lower-latency
|
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (771. sayfa)
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]
(En Son Oy Tarihi: 10.1.2025)
-
-
Afmf2 videosu izledim bu akşam. Umarım dediklerinin çoğunu yaparlar da işimize yarar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sapphire RX 6900 XT Nitro+ SE için termal ped değiştiren oldu mu? Parçadan parçaya mm değişiklik gösteriyormuş da acaba pedi üst üste koysam performans kaybı olur mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mm olarak fark eder, iyi performans alamazsınız hocam.
Sapphire firmasına yazın hemen gün içerisinde dönüş yapıyorlar. Kaç mm ped kullanıldığını teknik olarak yazarlar size.
Bir de internette redditte vs. yazılanlara bakın. Bazı kartlarda çok farklı tekniklerle daha mükemmel soğutma sonucu alıyorlar.
Şimdi parçadan parçaya mm değişecekse ped maliyeti de artacak. Hepsiburada'da bir miktar kuponum var da oradan alayım diyorum. Chipset için olanlar biraz daha ucuz kalıyor da farklı mm alsam acaba ekran kartınınkinden farklı mıdır yapısı?
Onu bilmiyorum ama kafanızdaki tüm soruları sorabilirsiniz. Çok iyi dönüş yapıyor Sapphire. Teknik olarak açıklar size muhtemelen.
-
bunun gibi 2-3 alternatif bulup, ped kalınlığı ve hatta marka modelini de üreiciye sorarsanız bence rahat yaparsınız hocam. Çok mu sıcak çalışıyor kart?
-
PUBG'de 80 görüyor, başka oyunlarda 60-70. Kasa hava sirkülasyonuyla da alaka olduğunu sanmıyorum çünkü işlemci 45-55 arası.
Oda sıcaklığı ne durumda? Bi de bu normal sıcaklıklar mı? Hotspot kaç?
Hot spota hiç bakmadım da işte klima taktım odaya 21-22 derecede morg gibi içerisi. Vantilatörü de açıp kasaya tutuyorum sıcaklıkta değişim yok 😁 Muhtemelen 90-95 falandır çünkü dün 6700 XT'yi takıp kontrol ettim maksimum 90 gördü.
Vantilatörün kasaya hiç faydası olmaz ama oda 21 22 c ise gayet iyi
-
İşte klima sadece bana etki ediyor 🤣 kasada tık yok. Klima açık-kapalı değerler bu şekil yine. AMD Adrenalin sürücüsünden otomatik voltaj düşürdüydüm o da etki etmedi.
Valla senin kasa tuhaf benim o oda ısısında işlemci boşta 32 dereceye kadar düşüyor şuan oda 32 derece işlemci boşta 40 45 civarı kart sapphire 6700 bu arda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Ağustos 2024; 18:22:49 > -
-
Öyleyse iyi kartın ağır grafiklerde 80 görmesi sorun olmaması lazım ama kullananları araştırmak lazım tabi
-
İlginç tarafı PUBG çoğu düşük ayarda. Oynadığım diğer oyunlar son seviyede ve PUBG'deki kadar ısınmıyor kart.
Düşük de olsa grafikler ağırdır belki ondan olabilir ben oynamadığım için net bir şey diyemem araştır belki vardır o oyundaki ısılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Ağustos 2024; 18:40:25 > -
Çarşamba günü macunu da yeniledim yine bir şey fark etmedi. Şimdi diyorum ped değiştirsem boşa masraf olacak muhtemelen o da.
macun sürdüysen gerek yok bence. EKLEME bak bu yazıyor buna göre sorun yok
PUBG oynarken ekran kartı sıcaklığı kaç olmalı?
Bir oyun oynarken ölçülebilecek ideal sıcaklık 60-85 derece arasıdır. Bu değerlerin üzerinde bir sıcaklık ile karşılaşıyorsanız sürücü ayarlarınızın doğru olduğundan emin olmalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Ağustos 2024; 18:47:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X