Şimdi Ara

AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: merdas Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.964
Cevap
102
Favori
186.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben birazdan gireceğim nasip olursa. 26 dakikası kaldı.

Ryzen 5600

RX 7800 XT

32 RAM

2K Monitör

Oyunu da M2 SSD'ye kuruyorum PCIE 4.0

Bakalım ne sonuç alıcaz.

Epic ayarlarda 55-65 arası gidip geliyor. High ayarda da 60-67 arası gidip geldi. FSR kapalı şekilde. FSR açıp denemedim

FSR'yi denedim şimdi, 90-97 FPS civarı ve güzel görüntü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 21 Kasım 2024; 1:10:18 >
  • Merhaba arkadaslar rtx 4070den 7900xt ye gecmeyi dusunuyorum islemcim 7700x 2k da 7900xt de darbogaz yapar mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt
    Yapmaz.

• HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt
    Adrenalin üzerinde gaming te sanırım amd fluid Motion Frame 2 yi aktif ediyorsun. Hikayeli oyunlarda Chill ile fps oyunlarında anti lag ile kullanabilirsin

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Çok iyiymiş. Becerememişlerdir diye düşünüyordum. Birkaç yama sonrası daha da iyi olur. Ben de haftasonu deneyeceğim.

• hEro_ kullanıcısına yanıt
    Bir de ekran kartına sürücü güncellemesi gelecek stalker ile ilgili birkaç gün içinde. Ondan sonra bir tık daha düzelir diye düşünüyorum.

Oyunu oynarken

normal sıcaklık 55-57 derece
    Hotspot 67-75 civarı
    Ama vram sıcaklığı 80 oluyor. Bunu endişe etmeli miyim bilmiyorum ilk defa vram sıcaklığı görüyorum.

AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]

Hayır, sıcaklıkların birbiriyle oranı gayet normal.

Kış bitmeden oyunu bitirmek lazım o halde AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4]  Varsın 80 derece olsun bir şey olmaz devam derim :)

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] 

• hEro_ kullanıcısına yanıt

Yazın da çok sıcaklık artmıyor aslında hocam, 4-5 derece oynuyor en fazla. Ona göre de fan devrini artırıyorum bi tık AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] 

Asus tuf mı bu kart?

• SuperMert kullanıcısına yanıt
    Powercolor Red Devil modeli hocam bu

AFMF2 çok güzel olmuş, aktif kullanıyorum. Başarılı 👍🏼

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynı kartı kullanıyorum normal 7800xt tuf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sıcaklıklar çok güzelmiş. Coil whine var mı peki?

Coil whine var ama rahatsız edecek seviyede değil. Fan seslerinin yanında duyulmuyor pek. Kulağımı kasaya dayayınca duyabiliyorum. Üstelik kasa da masanın üstünde.

Ben bu kartı denk geldi de kutusu açılmamış şekilde satan birinden almıştım 16K'ya. Haziran sonuydu o dönem 21-22'ye bulunuyordu. Sonra ne olduysa Türkiye piyasasından bir anda yok oldu

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

anladığım kadarı ile native çözünürlükte, FSR veya DLSS gibi yazılım teknolojileri kullanmadan rekabetçi oyunlarda 240FPS hedefliyorsunuz.

Nvidia' nın alameti farikası native çözünürlük performansından ziyade yüksek DLSS ve RT performansı.

kullandığınız 7900 XTX zaten native 4k çözünürlük kullanıldığında kimi oyunlarda RTX 4090' a yaklaşan bir performans veriyor.

lakin 4K native çözünürlükte 240FPS hedefi güncel rekabetçi oyunlarda 4090 ile bile ulaşılabilecek bir hedef değil. (Counter Strike 2 ve Rainbow 6 hariç)

özellikle COD (hangisi bilmiyorum) oynadığınızı yazdığınız için performans değerlerini aşağıda paylaştım.

RTX 4090 geçişi yapmanız 240 FPS hedefinize ulaşmanızı sağlamadan az miktarda performans artışı karşılığı çok fazla para harcamanıza neden olur.

hatta bırakın 4090' ı, 4k native 240hz NV 5090 için dahi ulaşılması zor bir hedef.

her halükarda RTX 5090 çıkışı bu kadar yaklaşmışken, elinizde zaten üst düzey bir ekran kartı varken değişime gidip 4090 almanız yanlış karar olacaktır.

• MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt

Durumumu zaman ayırıp, emek verip değerlendirmişsiniz, teşekkür ederim.Mevcuttaki ekran kartıyla devam etmeye karar verdim.

• PC her kapatıp açtığımda fan ayarlarım sıfırlanmış oluyor çözümü hakkın da bilgi verebilecek varmıdır.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.