Nitro hakkında hep iyi şeyler duyuyorum, Asus TUF'ta bobin sesi olan arkadaşlar varmış. Bende olmadı. PowerColor'ı ise altı bin serisi haricinde kullanmadım. Red Devil çok başkaydı. |
AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] (202. sayfa)
-
-
Amd konusuna gelip nvidia fanboyluğu yapmayın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel kart. Bende 7900 xtx nitro kullanıyorum. Sessiz ve serin çalışıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bobin sesi nasıl bir ses acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
7900 gre kullanıcısı olarak söyleyeyim, bir önceki kartımda coil whine sorunundan çok çekmiştim, nitro plus bunda sıfır sorun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TR'de ulaşılabilir en iyi kart Nitro+ arkadaşlar. Bundan iyisi Aqua falan yani. Bırak Hellhoundu, Red Devil bile Nitro+ kadar iyi değil. Sıralamayı atıyorum.
Aqua>Nitro>Taichi>Liquid Devil>Merc>Red Devil>Pulse
XFX Magnetic Air çıkmış bakın onda da fabrikasyon PTM uygulanmış şekilde geliyor diye okudum. Sevgili TR serverımızda bulabilirseniz alabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sıralama neye göre yapılmış, herhangi bir kaynağı var mı?
-
Daha çok overclock forumunda birçok kullanıcının deneyimine göre yapılmış, biliyorum çok nesnel değil fakat genel fikir bu yönde. Ama buna göre satın alım yapabilirsiniz üzmez.
En iyi kart nasıl oluyor mesela anlamadığım konu o.
Ben piyasada geçerli olan websitelerine bakıyorum incelemelere... Hellhound, tuf zirvede...
-
Yanlış anlaşılma olmasın kesinlikle. Öğrenmek için soruyorum. Neyi farklı Mesela ben onu merak ediyorum.
Benim baktığım. İyi overclock veya uv oluyor mu.
Ne kadar sessiz ve serin veya malzeme kalitesi.
Ebatları nedir kartın. Sff kullandığım için bunlar daha önemli benim gözümde.
Hocam PCB çok iyi. Taichi ve Nitro+ çok beğeniliyor çünkü 3.2 ghz yapan bile var. Diyorum ya overclock forumunda manyak çok. Onlar bunları beğeniyorsa iyidir. Malzeme kalitesi cidden iyi yani Nitro+ karşılığı Nvidia tarafında EVGA FTW modelleridir. Fan sesi yok ve buz gibi kart. DLSS 4 çıkmasaydı Nitro+ alıyordum geçen gün. :) Yani tüm dünyada herkes beğeniyor 7000 serisinde zirveye oturdular. 6000 serisinde biraz sıcaktı bak o farklı bir durum. Ben de kullandım. 7000 de böyle bir şey kalmamış adamlar çözmüş. Şimdi de red devil daha sıcak mesela.
-
İlginç olmuş evet. XTX kadar özenmemişler o zaman. XTX soğutmak daha zor bir de.
-
Bu arada senin attığın listede hellhound yok dostum. Pc kalitesi iyidir illaki ama benim için önemli olan serin ve sessiz olması.
Birde özellikle hellhound çok düşük devirde bu dereceleri veriyor. Hot spot farkı da gözle görülür derece de farklı
Şimdi ayıktım mevzuya. Nitro+ her zamanki gibi daha kaliteli olduğu için fabrikasyon daha çok boostluyor. Dereceler ondan öyle Nitro+ her zaman en fazla OC olur ve buna kıyasla en düşük ısıyı verir.
XTX Hellhound bu clockları veremez. Kullandım biliyorum. Fark burada başlıyor işte hocam.
-
TUF da baya iyiymiş ha, sevindim.
-
TUF çok hoştur ama CW de şans işi tabii. Nitro+ benim gözümde daha garanti bir kart bu konuda. Üst düzey kalite kontrol ve her şeyiyle Premium bir şaheser.
-
-
Valla bu kartlarda Hellhound baya iyiymiş dediğin doğru. Nedense XTX modelinde bu kadar fark yaratamıyor. Tabii ki silikon lotosu diye bir şey de var. Voltaj konusu var tabi. Bir de her kartın fanları aynı sesi çıkarmıyor. Çok şey var etkileyen. Ama küçük kart istiyorum diyorsan Pulse çok iyi mesela XTX tarafında. Ufak güzel.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X