|
AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] (25. sayfa)
-
-
-
7900'un stok versiyonu Türkiye'ye gelecek mi?
-
ben bu ürünü 1700 TL ye almıştım bazen tekrar aynı fiyatta yakın stoklara giriyor isterseniz takip edinsinerji.gen.trDeepCool 850W PQ850M 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağıhttps://www.sinerji.gen.tr/deepcool-850w-pq850m-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-43905
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
tek tük belki...
custom'lar aralık sonu-ocak ortası arasında gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 11 Aralık 2022; 9:49:29 > -
Teşekkür ederim, bakacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Donanımarşivinde kutu açılışında ağzından RT performansının sıçık olduğuna dair ipucu çıktı. AMD hiç mi çalışmadın bunun üzerine koca sene anlamıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AMD zaten RT konsunda iddialıyım diye, bir açıklama yapmadı şimdiye kadar. NVIDIA kartlar sadece RT olarak değil, upscaling performansı olarak da AMD'den önde olacaktır, çünkü yapay zeka hesaplama birimleri daha fazla. Donanım Arşivi kesin Blender benchmark sonundaki ısı değerleri paylaşır, kart çok ısınıyor der. Oyunlarda 100W tüketen 13900K için alev topu demişti, onu es geçip ModArt PC ve Technopat'ı izlerim daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Aralık 2022; 11:25:6 > -
Amd rt konusunda nvidia nın önünde olması bu saatten sonra imkansız.Söylentiler 3k serisine yakın rt performansı sunduğu söyleniyor.Zaten sayılı saatler kaldı gerçeği görmemize.Bugün testleri göreceğiz.
-
Sonuçlar doğruysa 4080'e geçmiş olsun, 4K'da 7900 XTX daha iyi sonuç vermiş, 2.5K'da 7900 XT de 4080'in ensesinde veya denk olacaktır. 10 Tfops'luk fark ve veriyolu için 7900 XTX 100$'lık farkı hak ediyor demiştim, haklı çıktım. 26K yerine 32K verilir yine bence, NVIDIA'nın DLSS'i ve RT'i var.
Sıcaklık değerlerine bakılırsa, 4080 daha sıcak çalışıyor üstelik 4 nm. Demek 7900 XTX 4 nm üretim ve 8000 SPs gibi birşey olsa, 4090'a rakip olacak. 900$'lık 4070 Ti rasterization gücü kendisinden 2 katından yüksek olan, 7900 XT karşısında ne yapacak bakalım.
techpowerupFirst Alleged AMD Radeon RX 7900-series Benchmarks Leakedhttps://www.techpowerup.com/301992/first-alleged-amd-radeon-rx-7900-series-benchmarks-leaked
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Aralık 2022; 14:15:43 >
-
o belliydi zaten... vram'lere de çamur atmış.
bakalım bu gece testleri görürüz herhalde... benim beklentim 3090 civarı RT performansı...
-
Eğer böyle olursa bile 4080 fiyatına ciddi bir indirim gelecektir. 1200 dolar edecek performansta bir kart değildi zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tarz video atan kanallar fake, kart filan yok bunlarda.
-
evet normalde 4080 in edeceği 800 usd civarı... amd ler dahil diğer kartlar da buna göre fiyatlandırılırdı.
ama işte nvidia ve klasik açgözlülüğü...
-
-
-
Tam amd ye yaraşır bir model olmuş.Red power.
-
Gddr6x varken neden gddr6 kullanmışlar enteresan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
POWERCOLOR Red Devil'de 21 adet VRM faz kullanmış, overclock ile yüksek stabiliteyi hedeflemiş. Her zamanki gibi AMD kartlarda en iyi tasarımlarından birine sahip, hem görsellik hem de soğutma açısından. Bu arada Techpowerup incelemeyi 12 Aralıkda yayınlayacağız demiş ama saat belirtmemiş ilginç. Amerika saatine göre bugün 24:00 veya daha ilerisi bir zaman içinde yayınlayabilirler.
Edit: Yanlış hesap ettim, ABD aynı güne bizden yaklşaık 12 saat sonra girdiğinden, incelemeler yarın 24:00'a denk geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Aralık 2022; 14:47:3 > -
Stok tasarım hepsinden guzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X