Şu lanet nitro yu, sadece kablo olayından dolayı istiyorum, bu takıntımı sevmiyorum. Keşke yapmasalardı da, diğer modellerini de seçeneklerimin arasına koyabilseydim. Malesef tek model ve süründürüyor beni |
AMD RDNA™ 4 - RX 9000 (200. sayfa)

-
-
Tebilon güvenilir mi? Alışveriş yapan oldu mu? Gigabyte 9070xt iyi fiyat gibi gözüküyor, 9070den 1500 lira fazla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Proart PA602, sanırım desteklemiyor ekran kartı slot kapakları hep yatay
-
-
Güvenilir
-
Merhabalar.
Aynı kasa bende de var, dikey ekran kartı montajını destekliyor.
Ancak, PCI E-X16 Riser kablo temin etmeniz gerekiyor.
Örnek olarak link bırakıyorum.
-
@Mr. Elektronic @ThE LoSt Çok teşekkürler sipariş veriyim bu kablodan.
-
Herkese selam. Cpu ve ram overclockingden ne kadar anlıyorsam, gpudan o kadar uzaktım ufak tefek oynamalar yaptım, GTA V Enanched , Timespy Ve OCCT üzerinde sorunsuz geçiyor şu anda benim nitro+9070xt, değerleri aşağıya bırakıyorum. Yaptığım ayarlar sonrasında 5-6 derece ısı düştü, fps 10-11 civarı arttı GtaV Enanched üzerinde. Fanlar %70 sabitti.
-
ısı değerleri çok iyi
-
Arkadaşlar yeni sistem içim hem cpu hemde gpu test etmek istiyorum hangi programı önerirsiniz? Ayrıca örnek olarak ısı değerlerini görebileceğim bir kaynak var mıdır
-
Güvenilir firma
-
Fanlar 3000 rpmde dönüyor, bi zahmet iyi olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3000 çok değil mi kafa ütüler
-
Asus Prime XT girmiş stoklara. Peşin 9 taksit.
www.hepsiburada.com
ASUS-PRIME-RX9070XT-O16G-AMD-RADEON-RX 9070 XT-16GB Gddr6 Fiyatıhttps://app.hb.biz/mX8jAFm4YoZs
-
Hangi akıllı alır bu fiyata merak ediyorum 11k daha pahalı normal fiyattan
Şunu anlamıyorum sıfırı 37400 tl olan kartı nasıl 39000 tl ye ilana koyarsın:)) sarı siteden takip ediyorum da
quote:
Orijinalden alıntı: OzgurkurtçuHangi akıllı alır bu fiyata merak ediyorum 11k daha pahalı normal fiyattan
Orasını bilemiyorum :/ daha yeni girmiş olması lazım diye paylaştım öğlen baktığımda yoktu çünkü. Birde Asus tüm ürünleri zamlandı diye haber vardı yabancı sitelerde. Sadece Amd değil Nv tarafının da Asus ürünleri fiyatları yükselmiş olması lazım. O yabancı kaynağa göre tabi.
-
Bu AMFM 2.1 nasıl gelecek bir bilgisi olan var mı son driver kurulu 9070 XT kart var.
-
Windows üzerinden HAGS falan mı kapattınız?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sukrullexWindows üzerinden HAGS falan mı kapattınız?
win 11 ve win 10 temiz kurulum sonrası herhangi bir işlem yapmadım yüklediğim gibi amfm gelmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X