Şimdi Ara

AMD RX 460, RX 470, RX 480 [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.224
Cevap
87
Favori
465.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temmuzun sonundan önce elimizde olmaz Polaris 10....Helede özel soğutuculu modeller.
  • valla en iyisi ben bi r7 370 alayım 400 serisi çıksın msi asus soğutuculu modeller gelsin düşünürüz
  • R9 480 ve 480x tahmini özellikleri. Dikkatimi çeken Çalışma frekansları Nvidia ya göre çok düşük. Neden acaba ?

AMD RX 460, RX 470, RX 480 [ANA KONU]

• Bu tabloya göre 480x 1070e yakın olacak. Fiyatıda eb fazla 300 dolar olursa f/p kart olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

hadi amd guldur yuzumuzu

Sebepsizce heyecanlandım
  • xlmnt13 kullanıcısına yanıt
    tabloda ilk dikkatimi ceken 480x icin 5.5 tflops olacak diyorlardi ama burada 6.5 tflops yaziyor demek ki 480 serisi beklenenden biraz daha guclu gelecek oyle 390 seviyesinde filan olmayacak.saat hizlari markaya ozel sogutmaya gore degisebilir bu yazan referans hizi olabilir TDP'yi dusuk tutmak icin.oc'li modelleri gelecektir ya da iyi oc oluyordur bize birakacaklardir.ram hizi ise gayet iyi amd'ye gore.
  • İsimlendirme de değişiklik yapılmış olabilir. R9-R7 yerine RX 480 gibi değişiklik olabilirmiş aşağıda ki görüntü deki kitapçıkta RX 480 yazıyor.

https://www.techpowerup.com/222894/next-gen-radeon-polaris-nomenclature-changed

• quote:

Orijinalden alıntı: jeffogu

quote:

hadi amd guldur yuzumuzu

Sebepsizce heyecanlandım

son dakikada supriz yapacak gibi geliyor bana amd.
  • Konuyu açan arkadaş, ilk sayfayı haberlere göre güncellemeye devam edebilir misin?
  • Hocam sizce r9 480x hangi karta eşdeğer olur? Şuan ki gtx1070 e yakın veya biraz daha az(7-8) fps performans gösterirse almayı düşünüyorum. Galiba fiyatlarıda 1300 civarı olacakmış, yanlışım var mı?
  • quote:

quote:

quote:

hadi amd guldur yuzumuzu

Sebepsizce heyecanlandım

Ucuz diye Freesync monitör alacağım, umarım karşılığını alırız. 480X hakkında sızan bilgiler ve fiyatın 300 dolar gibi olacağı doğruysa bu mükemmel. 490-490X kim bilir nasıl olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Hocam sizce r9 480x hangi karta eşdeğer olur? Şuan ki gtx1070 e yakın veya biraz daha az(7-8) fps performans gösterirse almayı düşünüyorum. Galiba fiyatlarıda 1300 civarı olacakmış, yanlışım var mı?

soyle soyleyeyim titan x 6.14 tflops ama 480x'e 6.48 diyor bu dogru cikarsa 1070'ten bir farki yok demektir cunku 1070 de 6.5 tflops.fiyatini 1500 lira alti olarak bekliyorum.1 hazirani bekleyelim aciklasinlar NDA varsa kalksin testlerini gorelim ama iddiali yani hem hiz hem fiyat olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

quote:

Hocam sizce r9 480x hangi karta eşdeğer olur? Şuan ki gtx1070 e yakın veya biraz daha az(7-8) fps performans gösterirse almayı düşünüyorum. Galiba fiyatlarıda 1300 civarı olacakmış, yanlışım var mı?

soyle soyleyeyim titan x 6.14 tflops ama 480x'e 6.48 diyor bu dogru cikarsa 1070'ten bir farki yok demektir cunku 1070 de 6.5 tflops.fiyatini 1500 lira alti olarak bekliyorum.1 hazirani bekleyelim aciklasinlar NDA varsa kalksin testlerini gorelim ama iddiali yani hem hiz hem fiyat olarak.

1 haziranda NDA kalkacak diye biliyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hadi amd guldur yuzumuzu

Sebepsizce heyecanlandım

Ucuz diye Freesync monitör alacağım, umarım karşılığını alırız. 480X hakkında sızan bilgiler ve fiyatın 300 dolar gibi olacağı doğruysa bu mükemmel. 490-490X kim bilir nasıl olur.

299 dolar civarninda bir fiyat ile cikacak deniliyor. eger bu fiyat ile gelirse ciddi piyasaya sahip olur.

• Gtx 980 den iyi fury performansı bir kart birde 1600 mhz o.c olursa 1070 performansına yaklaşır fiyat performans canavarı olur umarım iyi o.c olur.

• Raja Koduri'nin partilerde bu kadar kendinden emin sekilde puro icisini gordukten sonra R9 400 lerden beklentim artti.

• xlmnt13 kullanıcısına yanıt
    Son gelen bilgilere göre nda 29 haziran tarihinde kalkıyor ne yazık ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

quote:

Oha!!! Aradaki fiyat farkı 300-500 gibi. Benim beklentim düşmeye başlamıştı ama hadi bakalım :)

• Sunum Türkiye saati ile kaçta olacak ve hangi gün?

• Çarşamba sabahın 5'inde.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.