Şimdi Ara

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.575
Cevap
97
Favori
473.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASUS her zaman ki gibi AMD için özel şovunu yapmış;

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT

3500 TL'e satılan kartta(TUF) belleklerin hatalı soğutmasını geçtim, bellekleri soğutma zahmetine bile girmemiş, üstleri açık duruyor.

Buda neredeyse MSRP fiyatına satılan yinede özenle hazırlanmış AMD'nin partneri PowerColor'un Red Dragon modeli;

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT

AMD'nin acilen GIGABYTE, ASUS ve MSI'ı uyarması gerekiyor çünkü bilerek AMD ürünlerini kötü yapıyorlar. Geçende GIGABYTE açıkladı, navi için AORUS çıkarmayacakmış. Sektörü takip edenler bilir Nvidia bu üreticilerin AMD ekran kartları için STRIX, AORUS, GAMING X modeli çıkarmaması için baskı yapıyor çıkarsada nvidia ile aynı olmamalıymış, bu modeller sadece Nvidia'ya özel olmalıymış zaten 2070 Gaming X ile 5700 XT Gaming X'in fan shroudu arasında ki farkta bundan kaynaklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 24 Eylül 2019; 15:47:9 >

• avanak_abdi kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı sipariş taksit olmadığı için düşünmüyorum, hepsiburada word karta peşin fiyatına 9 taksit yapıyor, yüksek ihtimalle oradan alacağım eğer uygun fiyatlı bir model bulabilirsem.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Rog strix modellerinin sorunlu olduğunu okumuştum, ancak bu kadar beklemiyordum msi evoke'dan bu yüzden, mech'den de arka plakanın plastik olması yüzünden vazgeçtim. Gaza gelip rog strix almamışım iyiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    STRIX değil, TUF modeli.
  • sarikanarya567 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada yapacak diye umuyorum KDV indirimini. RX 5700 XT serilerinden Asus ve Sapphire arasında kaldım yorumlara bakınca şimdi Sapphire Nitro+ karar kıldım bir değişiklik olmaz ise bunu almayı planlıyorum KDV indirimi ile birlikte
  • dpoyraz D kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajlarda arkadaşlar ayın 20 si demişler, böyle bir tarih gerçekten belli mi yoksa rastgele mi kampanya yapıyorlar acaba? Bir bilginiz var mı bu konuda?
    Hepsiburada bu hafta içinde yapacak Bilgisayar bileşenlerinde KDV indirimi. Bence 1-2 gün sonra olabilir veya bugün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Burada ve farklı yerel teknoloji sitelerinden de takip ettiğim kadarı ile Hepsiburada genelde ya ayın 20 - 23 yada son haftası yapıyor dediler. Bende merakla bekliyorum. Sistem topluyorum ekran kartı, ram, PSU ve kalvye eksik kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dpoyraz -- 24 Eylül 2019; 15:43:32 >
  • Şu an 2700xt pulse model hb da 3228tl gözüküyor, bu modeli 1 hafta önce 2900 lü fiyatlara alan arkadaşlar var, bakalım...
  • HB artık yapar 1 ayı geçti. Bende pulse 5700 xt alacağım bilerek vatandan almadım hepsiburada dan alacağım.

• BttomleS B kullanıcısına yanıt
    Bende World karta peşin fiyatına 9 taksit yapacak diye HB bekliyorum
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Onu da düşündüm. Fakat aradaki farka değmeyeceğini düşünüp vazgeçmiştim. Üç kuruşluk termal pedin cimriliğini yapmaları trajikomik bir durum.

• AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT
    kart elime ulaştı hocam :D 30Eylülde asusun promosyon sitesinde link aktif olunca.Ürünün bilgilerini falan girip para iadesi talebinde buluncam.Düz hesap yaparsak vatanın KDV indirim ile birlikte. 1950TL civarı olan bir ürünü.1350TL ye aldım.
  • Hepsiburada daha ay başında okullar açılıyor ayağına %20 indirim yaptı zaten o yüzden bu ay başka yapmayabilir. Yapsa iyi olur tabi benim de göz koyduğum 1-2 şey var
  • okayynn kullanıcısına yanıt
    Asusun kampanya duyurusunda X570 anakartlar yok ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

ASUS her zaman ki gibi AMD için özel şovunu yapmış;

3500 TL'e satılan kartta(TUF) belleklerin hatalı soğutmasını geçtim, bellekleri soğutma zahmetine bile girmemiş, üstleri açık duruyor.

Buda neredeyse MSRP fiyatına satılan yinede özenle hazırlanmış AMD'nin partneri PowerColor'un Red Dragon modeli;

AMD'nin acilen GIGABYTE, ASUS ve MSI'ı uyarması gerekiyor çünkü bilerek AMD ürünlerini kötü yapıyorlar. Geçende GIGABYTE açıkladı, navi için AORUS çıkarmayacakmış. Sektörü takip edenler bilir Nvidia bu üreticilerin AMD ekran kartları için STRIX, AORUS, GAMING X modeli çıkarmaması için baskı yapıyor çıkarsada nvidia ile aynı olmamalıymış, bu modeller sadece Nvidia'ya özel olmalıymış zaten 2070 Gaming X ile 5700 XT Gaming X'in fan shroudu arasında ki farkta bundan kaynaklı.
    AMD için aslında ATI zamanından itibaren sıkı partnerlerinin kartları alınmalı bence. PoweColor da bunlardan birisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: HSEBZUTO

Asusun kampanya duyurusunda X570 anakartlar yok ki?
    İki farklı kampanyası var Asus'un. İlki 2.nesil ryzen işlemci + 400 çipset anakart. Diğeri x570 çipset anakart. İksinde de belli modellerde para iadesi veriyor.

• HSEBZUTO H kullanıcısına yanıt
    2 farklı kampanya var reis , biri x570 ler için 30 eylülde link aktifleşince halledicem

• okayynn kullanıcısına yanıt
    Şuan aktif değil mi?

Kampanya başladı hocam da geri ödemelere ayın 30 undan sonra başlayacaklar , onun linki aktif değil , fatura - seri kodu falan onların bilgilerini gireceğin link yani

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.