Şimdi Ara

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.575
Cevap
97
Favori
473.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eski modellere de gelmeye başladı o özellik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dpoyraz D kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk kayıtta 75 tl indirim çeki veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

Hocam ilk kayıtta 75 tl indirim çeki veriyor.
    Anladım hocam teşekkür ederim.
  • dpoyraz D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzuLA

Oyun icinde fps dalgali kart islem yapmayi birakiyor tekrar basliyor gibi radeon yaziliminda gorunuyor dalgalanmalar.
    Sorunu benden baska yasiyan gormedim forumlarda benden kaynaklida olabilir.Musait zaman buldugumda tekrar deneyecegim.
    Ben konusunu da açtım bunun. Kartım RX5700 aynı sorunlar bende de mevcut. Optimizasyon konusunda sıkıntılı. PS4 Pro'mu özleyeceğim aklıma gelmezdi. Stabil bir oyunu çalıştıramadık. Sony'nin fahiş fiyatlarından kaçtık PC topladık bir türlü randıman alamıyoruz. NVİDİA'ya tonla para yatırmayalım dedik meğer yatırmak gerekiyormuş. Yazılım olmadan bir halta yaramıyor bu kartları AMD'nin anlaşılan.
  • Apex Legends AMD kartlarla çalışmıyor mu şimdi?
  • Apexde baska yasayan goremedim tekrar soyluyorum nvidia kartimi ozlemiyorum bende bir sikinti var oynamadigimdan uzerine dusmedim diger tum oyunlarda sorunsuz full ayarlarda oynuyorum gears5 rainbow6 wow sea of thieves forza bf5

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Calisiyor sadece bende bir sorun oldu yuksek ibtimal benim ayarlarimdan kaynakli oynayan test yayinlayan tonla insan var bir arkadasim dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Apex Legends AMD kartlarla çalışmıyor mu şimdi?
    Çalışmasına çalışıyor da GPU kullanımını kesiyor oyun anlık yüzde 0 oluyor sonra yükseliyor sonra düşüyor yani oynatmıyor. Aynı işlemci ve RX5700 var bende de. Araştırdım öncesinde de varmış bu sorun ama Adaptive V sync falan açarak çözülmüş ama şimdi öyle bir seçenek yok. Oyunu oynayabildiğimiz yok.

Şu video da ki gibi sıkıntı mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: AzuLA

Apexde baska yasayan goremedim tekrar soyluyorum nvidia kartimi ozlemiyorum bende bir sikinti var oynamadigimdan uzerine dusmedim diger tum oyunlarda sorunsuz full ayarlarda oynuyorum gears5 rainbow6 wow sea of thieves forza bf5
    cs go da sıkıntım yok hitman 2 denedim onda da sıkıntı yok. Genel olarak ben de memnunum fakat yeni oyunlarda bu optimizasyon sıkıntısı oluyor sanırım Nba de bu sıkıntı var ben de bir de.

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/ccf6b7/any_rx_5700_xt_users_crashing_in_apex_legends/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 26 Eylül 2019; 21:45:15 >

• Aynen dedigin gibi bendede iyice ayarlari denemek lazim ayni kartla oynayanlar var sorunsuz

• rog strix rx 5700 xt aldım. oldukça memnunum. yalnız bir sıkıntım var. sorun monitörde mi ekran kartında mı yoksa windows'ta mı çözemedim(yazılımsal sorun) cs go oynuyorum sadece. eski alışkanlıkardan dolayı 1024x768 çözünürlükte oynuyorum. black bar olayını çözdüm ama masaüstü çözünürlüğüm 2k. oyunu kapatınca ekran çözünürlüğü sapıtıyor. ekran yine 2k oluyor ama bana sadece 1024x768 lik kısmı gösteriyor(o kadar yakınlaştırıyor ekranı) ekranın diğer taraflarına mouse gidiyor ama benim ekranın kadrajına sığmıyor mecbur reset atmak durumunda kalıyorum.

edit : amd uygulamasındaki ekran sekmesinden renk derinliği arasında geçiş yaparsam ekram düzeliyor. sorun amd yazılımı kaynaklı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagi10best -- 27 Eylül 2019; 2:8:10 >
  • yukko.com
    Sapphire Radeon RX 5700 XT 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı 21293-01-40G
    https://www.yukko.com/sapphire-radeon-rx-5700-xt-8gb-gddr6-256bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti-21293-01-40g-v-50168403

REFERANS Sapphire 5700 XT 2.770,69 TL. Yeni üyelikte 75 TL indirim var. Gizli sekme açarak indirimden faydalanabilirsiniz.

• Kart elime ulaştı insallah bir sorun yaşamayız.

• Bende ryzen 2600 (4.2 ghz)ile sapphire rx 5700 xt kullanıyorum kart core hızı bazen 1100 mhz lere kendi kendine düşüp tekrar cıkıp yuke gırıyor mesala metro exodusta gpu load falan adam akıllı durmuyor %60 lara kadar bazen ınıyor sıcaklıklarda normal cpu loadda hele cod ww2 drop load hepsi oluyor ancak kart tam yukte calısamıyor yazılımsal olarak sıkıntılar buyuk gıbı drıver sılıp tekrar yukleyınce falan bı mıktar duzgun calısıp sonra bu sekılde oluyor windows guncellemelerimi yapıyor başka bır durummu var anlamış değilim corsair rm650x 80+ gold psu sorun nerede anlayamadım SOTR da sorun yok ROTR sorun yok 19.7.5 surucusu son surucuden daha stabıl gıbı geldı geri eskı surucuye dondum
  • Teknobiyotik X1 bilgisayarında birkaç değişiklik yaparak içerisinde Sapphire Radeon RX 5700 XT olan sistemimi dün aldım bende. Kısaca PC şöyle;

TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Teknobiyotik X1 AMD Ryzen 7 2700X 3.9GHz, RX5700 XT 8GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı
    https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-x1-amd-ryzen-7-2700x-3-9ghz-rx5700-xt-8gb-16gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html

Ryzen 5 3600 3.6Ghz 7nm (4.2Ghz O.C.)
    Sapphire Rx 5700 XT Referans
    Asrock B450 Pro4 Socket AM4, DDR4 3200MHz+ (OC), Quad CrossFireX, 2x Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DP, VGA ATX Anakart
    Kingston HyperX Fury 16GB (2x8) dual kit 3200 mhz DDR4
    Seagate Baracuda 1TB 7200 RPM 64MB
    Adata XPG SX8200 M.2 512 GB (R3500/W2350)
    DARK Guardian 3+1 120cm fanlı RGB kasa
    High Power 80+ 700W PSU
    DARK ELITE FORCE Klavye
    Yapılan değişiklik ile havale yaptığım rakam: 7.060.03

MSI Optix MAG271C 27'' 144Hz 1MS(MPRT) CURVED LED MONİTÖR 1.797,20

Son sürücü ile ben söz edilen sorunların hiçbirini yaşamadım ve ses seviyesi beni rahatsız etmedi. Bir süre kullanayım paylaşırım tecrübeleri. Daha iyisi sizin olsun arkadaşlar.
    AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT

• quote:

Orijinalden alıntı: SonKaleFener

Dün akşam kurulumu tamamladım :)

Hocam lol yüklü orda, ben aldım kartı da henüz gelmedi, 2k çözünürlük maximum grafik ayarlarında fps ne durumda teamfightlarda falan denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eser. -- 28 Eylül 2019; 11:0:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakkopowa kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dostum, güzel ve optimum bir sistem olmuş, güle güle kullan.
  • NBA 2K20 oynarken ekran cok kisa anlik yesil olup tekrar duzeliyor. Referans Sapphire RX 5700 ile benzer durumlar yasayan oldu mu? Surucum 19.9.2.

• quote:

Orijinalden alıntı: pnrcn2008

NBA 2K20 oynarken ekran cok kisa anlik yesil olup tekrar duzeliyor. Referans Sapphire RX 5700 ile benzer durumlar yasayan oldu mu? Surucum 19.9.2.
    XT sahibiyim bir sorun yasamadim. Apexde ufak bir sorun yasamistim ayarlarini duzeltince oyunun duzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.