Şimdi Ara

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.575
Cevap
97
Favori
473.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aldığınız modelin antistatik poşetinde bant veya güvenlik etiketi olmaz, sadece dış kutuda Sapphire yazılı bant olur. Kartın üzerindeki jelatinde de bombeler ve hava kabarcıkları olması normaldir.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Ellerin dert görmesin kardeşim;içimi rahatlattın.Bu arada karta yapışık ince naylon kaplamayı çıkarttım tekrar takılması imkansız.Vesvese yaptık herhalde.Zaten kartta sorun yoksa iade olsada sıkıntı olmaz.Bir sürü cihaz alınıp iade ediliyor.Bunları geri çine göndermiyorlardır herhalde paketleyip tekrar satışa çıkıyordur.
  • Dün vatan indirimi iyidi şimdi fiyat uçmuş stokta da yok :/
  • Vatanda olmasa millet pc toplayamıyacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire rx5700 referans model harika çalışıyor şuanlık.Dün en son baktığımda 140 dklık pubg oturumum sonrasında kart 66 dereceyi geçmemişti.Fps olarak 1060 ile 70-80 fps aldığım oyunda 120 fps civarı alıyorum.Nadiren flickering denilen ekranda yırtılmalar oluyor da çok sıkıntı değil.Ses olarak da beni pek rahatsız etmedi kart, yalnız arada sırada kendi kendine bir coşup 2500 3000 rpmlere dayanıyor 3-5 sn böyle yüksek hızda üfleyip sonra tekrar 1500-2000 rpm arasına iniyor.Ortalama 62 63 derecede çalışıyor benim kartım.Driver sürümü 19.9.2. Kasada 3 önde 1 arkada egzos olmak üzere 4 fan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Vatanda olmasa millet pc toplayamıyacak.
    :) şimdi bekle ki düşsün.
  • Geçen Cuma günü kartı almaya gittiğimde Vatan bilgisayar'daki çocuk bu fiyatlar bir daha olmayacak gibi bir şey söylemişti kartı alayım diye mi dedi yoksa gerçekten öyle bir şey mi var bekleyip göreceğiz. Neyse ki ben kartı aldım kafam rahat az önce Amazon.com.tr 'den 24.5" FHD 165Hz 0.5ms Freesync monitör siparişini de verdim yarın o da gelir böylece sistem tamamlanmış oldu.
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Hadi ya umarım satış için söylemiştir aksi halde uzun süre bekleyeceğim :/
    Kasayı sen mi montajlayacaksın hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    O nasıl monitör öyle? TN panel mi? Linkini yollar mısınız?

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Monitör bu
    www.amazon.com.tr
    ASUS 24,5 VG258QR GAMING, LED, FREESYNC,G-SYNC, 1920x1080 0,5MS,165HZ 3YIL HDMI(v1.4), DisplayPort 1.2, Dual-link DVI-D MM VESA, PIVOT,EYECARE, FLICKER-FREE,DUSUK MAVI ISIK: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Asus-VG258QR-24-5-LED-Monit%C3%B6r/dp/B07KJ67Y3K
    tavsiye ederim son 1 adet kalmış hatta.

• Evet ben toplayacağım daha toplayamadım monitör olmadığı için zaten parça parça aldım ayrı ayrı yerlerden şu monitör de yarın bir gelsin hayırlısıyla güzel bir sistem toplama videosu çekip Youtube'a yükleyip buradan sizlerle paylaşacağım hem ekonomik hem de canavar gibi bir sistem nasıl toplanır herkes bilgilenmiş olur.
  • Alex5 kullanıcısına yanıt
    Forumda Referans tasarım kullananlarla tek tek görüştüm sayın çok bilmiş sürücü kaynaklı olsa herkes benzer sorunu yaşardı.

Kablolamayı sıkıntı ya o kadar kabloyu nereye saklayacağım nasıl yapacağım bilmiyorum.Vatan parayla yapmıyor.

• Alex5 kullanıcısına yanıt
    Bak canlı örnek gösteriyorum bana ingilizce biliyorum diyorsun peki cok bilmiş Amd driverinde sorun varsa neden forumdaki Referans kartı olanlar bu sorunu yaşamıyor hari izah et ?

• O iş ayrı meziyet zaten ben kablo düzenlemesi için epey zaman harcıyorum ama içime de siniyor plastik kelepçelerle kabloları düzenliyorum minumum görüntü kirliliği ile ayarlıyorum ve sonra kapağı kapatıyorum ve iş bitiyor. Yarın IKEA'dan bir de 200x60cm masa siparişi vereceğim siyah ahşap kasayı da masaüstüne koyunca efsane olacak bakalım bitince fotoğraf paylaşırım.
    Hayırlı olsun hocam şimdiden hangi parçaları aldın?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.