Şimdi Ara

AMD RX 5500 XT Ekran Kartım Sanırım Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS AI gibi grafik işlemleri açıktı. Chrome vs de açıktı tabi birkaç tasarım çalışması üzerinde uğraşıyordum.

Öncesinde Lightroom açtım birkaç defa ama sürekli program kapandı. Sonrasında bir anda çalışırken pat diye yeşil bir ekran verdi.

Öncesinde PS içinde açtığım psd dosyasında yeşil ve kırmızı ve farklı renklerde alanlar belirdi. Zoom in out yapınca geçiyordu. Bende takılmadım bugüne yetiştirmem gereken işler olduğu için devam ettim. Şuanda ekran kartı gitti sanırım.

2 ekran bağlı biri 43 inç samsung m7 ve aoc 27 inç monitör bağlıydı. Samsung hdmi ile bağlı. AOC ise displayport ile bağlıydı.

HDMI üzerinden görüntü alamıyorum şuanda. PC açılıyor AOC monitörden görüntü geliyor ama ekran kartının sürücüleri çalışmıyor. Birde 2 ekran olduğu için biri dikey çalışıyordu onun ayarları vs hepsi uçmuş.

Kapattım pc yi ve macbook'a bağladım samsung monitörü ordan devam ediyorum ama merak ettiğim ekran kartını uğurladık mı?

Var mı bi çözüm merak ediyorum. Oyun oynuyordum o makinede iyide oluyordu :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.