RX 6000 serisi ekran kartı alanlara oyun hediyesi veriyorlar, ilgilenenler bakabilir. inventus.com.tr Raise the Game - inventus https://inventus.com.tr/dedicated/amd/22Q4RTGBundle/index.html |
AMD RX 6000 Serisi Ekran Kartı Alanlara Oyun Hediyesi
-
-
Alttaki sitelerden alınan ürünler için geçerliymiş. RX6600 için cazip fırsat yok çünkü oyun hediyesiz 5000'e satan kampanyasız site var. RX6700 için belki fırsat olabilir 6999 TL'den kampanyaya katılan iki site gözüküyor.
Hepsiburada, Vatan Bilgisayar, Itopya, Sinerji Bilgisayar, İncehesap, Tebilon, Gamegaraj, QP Bilişim, Inventus, PCKolik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 9 Kasım 2022; 17:46:22 > -
HepsiBurada üzerinden oyun kodunu nasıl alabiliriz hocam yardımcı olurmusun
-
Bana da yardımcı olur musunuz?
6800 aldım az önce hb üzerinden
edit : Amd'nin sitesinde böyle bir şey gördüm :
www.amdrewards.comhttps://www.amdrewards.com/faq/couponCode/6AMD kupon kodumu katılan bir satıcıdan aldıktan sonra ne yapabilirim?
AMD Kupon Kodu nasıl kullanılır:
Kupon kodunu kullanmadan önce lütfen yeni AMD donanımınızı sisteminize kurun.
AMDRewards.com hesabınızda oturum açın.
ÖDÜLÜMÜ AL sayfasına gidin.
İlgili alana AMD kupon kodunuzu girin ve gönder düğmesine tıklayın.
Ekrandaki talimatları izleyin.
AMD Ürün Doğrulama Aracı’nı indirmeniz gerekebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 11 Kasım 2022; 13:20:17 >
-
Kodu nasıl alıcaz hocam. sıkıntı orda malesef
-
Eğer kampanyaya dahil satıcıysa mail atıp istiyorsunuz.
-
-
Kampanya başlama tarihi 8 Kasım'mış. Ben Ağustos'ta aldıydım kartı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada'dan alınan ürün için siparişlerim kısmından kampanyalı ürün siparişi üzerinden desteğe mesaj atabilirsiniz. Size geri dönüş olarak kodu gönderiyorlar. Daha önce 2 kez oyun kampanyalı ürün almıştım.
Satıcısı hepsiburada olması lazım yalnız. Kampanyaya katılan satıcılardan almış olmanız gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 11 Kasım 2022; 14:49:27 > -
Hocam satıcı hepsiburada aldığım.
Siparişlerim kısmından kampanyalı ürün siparişini bulamadım yalnız.
Bir de kampanya ne zaman bitiyor acaba?(aktive etmemiz gereken süre)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 11 Kasım 2022; 15:9:53 > -
Kampanyalı ürün derken aldığınız ekran kartı siparişinden bahsediyorum. Sipariş detayında sağ altta destek sorun gibi bir bölüm var. Oradan desteğe yazın kodu gönderirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam müşteri hizmetleri yetkilisine bağlanıyor whatsappa onlara da olayı anlatıyorum hem de anlamadılar destek kaydı oluşturdular.
Telefondaki de aynı,
-
Tamam kayıt aldılarsa geri dönüş olarak oyun kodlarını gönderirler.
Ben hem pc'den hem mobil uygulamasından kayıt açmıştım 2 kayıt için de ayrı ayrı kod göndermişlerdi sağolsunlar
-
Sinerji Oyun kodu veriyor mu bilginiz var mı ?
-
Veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de iletişim kurdum Hepsiburada ile talep açtılar. Talebi gün içerisinde çözümlemek adına arandım şuan bu şekilde bir kampanya olmadığını fakat mağduriyetimi gidermek adına kupon teklif ettiler, reddettim "kodu beklemek istediğinizi ilettiniz. Aksi bir durumda tekrardan tarafımız ile iletişime geçebilirsiniz. Memnuniyet ile yardımcı olmak isterim." şeklinde geri dönüş ile talebi çözümlediler. Bu tarz kampanyalarda genellikle satın alım tarihinden 15 gün sonra anlaşmalı satıcıyla iletişim kurun şeklinde bir bilgi var daha sonra tekrar yazıcam Hepsiburadaya.
-
Koskoca sitenin ekran kartı bölümünde kampanya fotoğrafı dolasıyor. Fakat hepsiburada'nın kampanyadan haberi yok şaka gibi gerçekten.
-
Hepsiburada'da aynı muhabbeti işlemciden gelecek Uncharted kodu için yaşamaktayım. Kampanyadan bihaberler resmen. İade süresi sonunda verilecek vs bir bilgi de verilmiyor ki ona göre beklensin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
14 gün sonra veriliyor hocam site üzerinden yazın telefondaki kişiler kampanya konusundan bihaberler.
-
Whatsapp'tan yazdım talep oluşturuldu. Ayrıyetten telefondan görüştüm 1 tane daha talep açıldı. AMD sitesinden kampanya sayfası görselini, linki yazdım hala talep değerlendiriliyor görünüyor. Düşündüğüm gibi iade süresi bitince verilecekse 23'ünde tekrar istemem gerekecek. Bir 3-4 gün de öyle bekletirler artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- terabox nedir
- deepcool morpheus
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- letgo güvenli ödeme
- sıcak fırsatlar amazon
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X