Şimdi Ara

AMD RYZEN 2 (EFSANEYE SAYGI KONUSU)ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.242
Cevap
12
Favori
70.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek 5960 ve 6900 serisine rakip olacakmis ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 pin mi?Cenabet rakam.Amd patlar.
  • hocam bu işlemciler 450-500 gibi bir fiyattan i5-6400 ayarında oyun performansı verirse , anakart fiyatları da170-180 lira olursa gerçekten büyük etki yapacaktır. Ben de yeni sistem kuracaktım ama malum zenden dolayı beklemedeyım hala. amd ye cok guvenmemek lazım yıne de bana kalırsa. polarisi çok abarttılar , dendiği gibi f/p olmadı acıkcası. tek alınabılır kart rx470 idi bana kalırsa. umarım işlemciler uygun fiyatlı gelir
  • 13 Aralık tanıtım yapılacak. Konu yukarı.

https://forum.donanimhaber.com/m_122198043/tm.htm
  • takipdeyim guzel konu guncel tutalım az kaldı yenı bılgıler gelmeye başlar :)
  • OLdum olası forum platformlarında oldukça saçma kısır takım muhabbeti dönüyor sanırısın Fenerbahçe Galatasaray maçı yorumlanıyor. Kafayı bulandırmayın.

AMD nin iyi bir işlemci çıkarıp uygun fiyatlı olarak piyasaya sürmesi İntelin'de fiyat kırması,
    AMD'nin Extreme serisi işlemci ile denk düşen bir performansı 350 dolardan piyasaya sürmesi ise İntelin bir sonraki nesilde pazarlamaya dönük tpd yi düşürdük soketi değiştirdik, NM yi azalttık diyip bir önceki nesille pek de bir farkı olmayan işlemciler yerine adam gibi işlemciler çıkartacağı,
    İntelin bu restine AMD'nin de tekrar çalışıp daha iyi işlemciler sunması anlamına gelir.

Bu durum da hem AMD severler hem Intel severler kazanır. O nedenle hangi markaya aşık olursanız olun AMD'nin Bulldozer gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak "Helal olsun" dedirtecek bir işlemci gelmesi için Dua edin....
  • Bu zenler de 4 kanal ram desteği olacak mı fiyatı 1500 tlye kadar olanlarda

• tanıtıma ne kadar kaldığını linkten takip edebilirsiniz. --->http://www.amd.com/en-us/innovations/new-horizon
  • Ah amd kaç kişi sana ümit bağlamış

yaw arkadaşlar kendinize gelin

intel zenin ne mal olduğunu biliyor

bakın herşeye iddiaya girelim zen beklendiği gibi çıksın cannonlake yeni bir efsane olacak

amd en fazla 1 yıl zafer kazanabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogukans7965

Ah amd kaç kişi sana ümit bağlamış

yaw arkadaşlar kendinize gelin

intel zenin ne mal olduğunu biliyor

bakın herşeye iddiaya girelim zen beklendiği gibi çıksın cannonlake yeni bir efsane olacak

amd en fazla 1 yıl zafer kazanabilir

Ok . 7.nesil intelleri gördük. Tam bir "efsaneydi"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Okumanızda problem var HERHALDE

8.nesil diyorum 7.nesil demiyorum doğru düzgün okumadan cevap vermeyin

forumdaş acı söyler

• Tanıtımda {çıkacak ürünleri ve anakartları belki yeni ekran kartlarını falan gösterecekler ama performansı hakkında fazla fikir sahibi olacağımızı sanmıyorum.

• quote:

Okumanızda problem var HERHALDE

8.nesil diyorum 7.nesil demiyorum doğru düzgün okumadan cevap vermeyin

forumdaş acı söyler

Biliyoruz 8i kastettiğinizi. Diyorumki 6.nesille 7.nesil arasında ne fark vardıda 7ile 8 arasında da fark olsun. Haberiniz varmı bilmem ama zenden sonrada zen+ çıkacak yani meydanı intele bırakmayacak. Konunun altına gelipte amdyi kötüleme amacınız ne yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 13 Aralık 2016; 14:31:16 >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    İntelin ortada rakip göremediği için yıllardır %5-10 performansı kakaladığını 5 yaşındaki çocuklar bile biliyor

eğer intel ortada ciddi bir rakip görürse çok yüksek bir ihtimalle 8.nesil efsane olacak

istediğiniz şeye iddiaya girelim hatta

• quote:

İntelin ortada rakip göremediği için yıllardır %5-10 performansı kakaladığını 5 yaşındaki çocuklar bile biliyor

eğer intel ortada ciddi bir rakip görürse çok yüksek bir ihtimalle 8.nesil efsane olacak

istediğiniz şeye iddiaya girelim hatta

Efsane Intel 2xxx serisiydi o seriden işlemci alan kişilerin işlemci değiştirmesine gerek dahi kalmadı, böyle o efsane olacak bu efsane olacak gibi yorumlar bana çok saçma geliyor ayrıca, bir ürünün efsane olabilmesi ayrıca fiyatının uygun olması da lazım . 2-3 bin tlye satılan işlemci en hızlısı olsa ne olur olmasa ne olur, genel kitleye oldukça uzak bir ürün sonuçta.
  • Bu bir iddia

iddiamın yalan olduğu kanıtlanıncaya kadar hiç bir yorum yapılamaz

boşboşuna cevap yazmayın yanıtlamayacağım

• quote:

Bu bir iddia

iddiamın yalan olduğu kanıtlanıncaya kadar hiç bir yorum yapılamaz

boşboşuna cevap yazmayın yanıtlamayacağım

O zaman başlık aç bu iddianı orada yaz, burada Amd Zen konuşmaya çalışıyoruz.
  • (Cevaplamayacağım dedim ancak cevaplamazsam fena koyardı bana)

Amd zen konuşalım o zaman

amd zen çıkıp efsane olursa intelde dalga geçmeyi bırakır ve yeni bir efsane çıkarır

ANLADINIZMI İDDİAMI NEDEN BURADA SOYLEDİĞİMİ

UMARIM ANLAMIŞSINIZDIR

• Dogukans7965 D kullanıcısına yanıt
    i7 4790 işlemcileri salt performans anlamında oldukça iyi bir yükseliş sağladı ama bu oyun tarafından olmadı çünkü aslında oyunların çok büyük kısmı işlemcileri doğru dürüst kullanmıyorlar. Ancak Zen'in çıkmayacağını veya çıksa dahi Kötü olacağını düşünseydik bu gtün işlemci alacak olsam 4790 veya 6700 alırdım çünkü sezarın hakkı sezara benim kullandıım şekli ile çok iyi işlemciler. Zen 6900 performansı verirse her konuda fiyat/Performans takıntısı olan biri olarak tabiki Zen alırım o ayrı...
  • OnTEC kullanıcısına yanıt
    bu soruların cevabı zen çıkmadan bilemeyiz test etmeden
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.