Şimdi Ara

AMD Ryzen 3 3200G almak istiyorum, sorularım var, yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Medya box amaçlı Apu bir PC toplamak istiyorum

Amacım;

Oyun oynanmayacak,

İnternette gezinti, bazen Youtube 4K videoları,

Çoğunluk la da HDD den 4k remux film leri projeksiyon cihazım aracılığıyla (130inç perdede) oynatacak bir işlemci (apu sistem)

Sizce AMD Ryzen3 3200G işimi görür mü?

TVBOX almak istemiyorum, yaklaşık 20 yıldır hep PC kullandım.

Sanki , TVbox bana istediğim özgürlüğü veremeyecek ve kısa zaman da sorunlar(güncellememe, donma/takılma gibi) çıkaracak gibi geliyor ,ayrıca biraz da, kaliteli olsun dedin mi 5 bin TL. den başlıyor,

Hep , Harici ekran kartlı sistem kullandığım için İşlemcilerin ekran kartlarının yeterliliği hakkında pek bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 20 Ocak 2025; 0:12:7 >

• Uzun süre kullanılacaksa 6 çekirdek bakın derim. Pahalı gelirse 2. Elden bakın.
    https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5500gt-alti-cekirdek-3-60-ghz-fiyati,535573659.html

Düşük güçlü(250-300w) psularda koruma devreleri olmuyor. En kötü şöyle birşey bakınız.
    https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-archon-arc-500-500-w-fiyati,108321085.html

Anakart olarak A520lere bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Kullanım ,anca haftada 20 saati bulmaz, zaten şuan kullandığım masa üstü PC' im mevcut. Sadece amacım 5-6k 'lık TVBox yerine ,daha işlevsel olduğunu düşündüğüm, ve toplamda(işlemci + anakart + psu) anca 6k civarı tutacak bir sistem.(diğer parçalar yedekte var)

Tek sorunum 3200G 'nin benim işimi görüp görmeyeceği(4k remux film)

TV de (Samsung 55QN90b)sorunsuz seyredebiliyorum, sorun projeksiyon cihazı ,projeksiyon da 130 inç bir ekran var, ama, maalesef kendinden oynatıcısı yok(akıllı değil).Mecburen iyi bir TVbox veya PC şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 20 Ocak 2025; 10:39:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.