amazon AMD Ryzen 5 5600G AMD Radeon Grafik (6 x 3,9 GHz) 19 MB Soket AM4 CPU BOX https://www.amazon.com.tr/dp/B092L9GF5N/ref=asc_df_B092L9GF5N1649183400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B092L9GF5N&linkCode=asn&th=1Yurtdışı gönderimi. Mağaza yeni. Italya Sipariş akabininde 1 dk içinde tahmini teslim 22 Temmuz olan sipariş bildirim SMS'i geldi. Tahminim 1 ay içinde gelecektir. 2 ay sürmez. Daha önce yine Türkiye'den alım yapmış vatandaşlarımızdan yorumlar. Ürün: Tek yazan 5600G olmalı. Keza yine ürün seçeneği Tek olarak seçilmiş oluyor yukarıda verdiğim bağlantıda.
Ürünün maliyet tablosu: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 26 Mayıs 2022; 11:26:22 > |
ÜRÜN BİTTİ / AMD Ryzen 5 5600G - Amazon - Yurtdışı Gönderim (IT) - 3,083TL
-
-
Gerçekten fırsat gibi fırsat, ne zamandır bekledim indirim denk gelsin diye 3250 ye ikinci elini satıyorlardı dyanamayip 2150 ye 4650g aldım. İhtiyacı olan kaçırmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
150 dolar üstü. Gümrükte sorun çıkabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
satıcı amazon olmayınca bunlar hep sıkıntı tavsiye etmem ,, dertsiz başınıza dert almayın
-
Euro değil mi barem ve sadece ürünün ham fiyatında geçerli değil mi?
2456TL şu anda sınırından 150 Euro altında kalmaktadır. 147Euro filan yapmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 26 Mayıs 2022; 10:18:0 > -
doğru hocam kargo-gümrük hariç hesaplanır.
-
Hesaba göre sorun olacaksa sadece mağaza taraflı olabilir. Ama zannetmiyorum. Yorumlarda da İtalya'dan Türkiye'ye gelmiş daha önce satın almış örnekler mevcut.
Bakalım. Süreci göreceğiz. 150€ baremi ile ilgili arkadaş toplam rakamdan dolayı yorumu yazmış olmalı.
Yine de bilgiyi tazelemiş olduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 26 Mayıs 2022; 10:45:49 > -
Valla on numara fiyatmış insallah sıkıntı yaşamadan eline ulaşır.
İhtiyacım yok ama bakayım dedim; buradaki linkte 3362 TL. 250 TL kadar fark için ilgili satıcıdan almaya değer mi, bilemedim.
-
Yurtdışı depolarından kendileri getiriyor bir şekilde. Çalışma şekilleri kabaca bu şekilde.
Bu arada paylaştığım linkteki fiyat bitmiş görünen o ki. Bakalım iptal mi gelecek yoksa siparişe.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 26 Mayıs 2022; 11:0:22 > -
bossbilisimde dropshipping ile calısıyor oda yurtdısından alacak yani 9 gün demiş teslimat icin ama 2 hafta daha eklerler sanırım süreye...
-
Ürün hareketi başlayıp 1 hafta boyunca kargo bilgisi gelmemişti. 5-8 Haziran teslim gözüküyordu ama kargo bilgisi yoktu. (Amazon müşteri hizmetleri hatta hareket görmeyince de hiç iptal edin filan bile demişti. Dedim bekleyeceğim 3-4 gün daha.... :) )
7 Haziran 18:30 sularında İtalya'dan yola çıkan 5600G, 9 Haziran 2022 09:30 sularında teslim edildi. Sistemi kurabilirim artık.
@xxxcem @EcZaNeT @jamie35 @gunners49
-
hayırlı olsun hocam gayet güzel fiyat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ne kadara gelmisti size
Konuş basligindan kaldirilmadi rakam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pardon görmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X