|
Bildirim
ilk 3d islemciden sonra kac yıl geçti ? tarafsız yorum yaziyorum imalarida bana çok komik geliyor. |
Küresel pazara sonradan çıkacak.
|
çok katmanlı işlemcilerden uzak durun çünkü bağdaştırma kısmı
kalay tabanlı leyimle birleştirme olacağı için ilerleyen zaman içinde ısı çatlakları oluşacağından işlemciniz bir anda çöpe döne bilir 2d mimarisi genelde altın leyim anlamıyla puntolu olduğu için altın daha yüksek ısılara dayanıklı bir mazeme ! parayı sokaktan toplamıyorsanız. uzun vadeli yatırım anlamıyla 2d den vazgeçmeyin diyorum. bu durum tüm markalar için aynı üretim teknolojisi söz konusu olduğunu var sayıyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 2 Temmuz 2023; 03:03:55 > |
|
|
ilk 3d islemciden sonra kac yıl geçti ? tarafsız yorum yaziyorum imalarida bana çok komik geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
eğer şu an gözle görünür bir sorun gözükmüyor ise pasif soğutucu sıkıştırma mandalı sayesinde bu durumu kısmen kurtarmış sayılır. ama var olan sorunlar inkar edilemez bir gerçeklik payı var. dediklerimin doğruluğunu çok ısınıp bozulan cep telefonu tamir videolarını izleyerek nasıl ısınında çatlayıp atan leyimleri sıcak hava üfleme tabancasıyla işlemci bağlantı noktası tamiri yapılır videolarına bakarak komik mi gerçek mi kendi gözlerinle gör ve iman etme :D |
üst seviye islemciler inteldede amd dede isiniyor ki intel bariz isiniyor bunun icin sogutmani iyi yapman gerekiyor. bunu yillardan beri bilmeyen bi sen mi varsın ? komiklik yapmazsan komik gelmez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 2 Temmuz 2023; 19:31:31 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 4 Temmuz 2023; 01:48:12 > |
defne yaprağı çayını biraz azaltmakta yarar var ! :) |
Kesinlikle |
5600x var bir müddet sonra 5900 modellerden birini takarım. |
İşlemciden beklenti ne ? Kaç yıl çalışmalı ? Ben daha bozulan işlemci görmedim 1.7 celeron makineyi nostaji oldun diye aylar önce çalıştırdım vice city oynadım 1024x768 de gforge 2 ile asabımı bozdum bıraktım. |
işlemciden beklenti nedir!? C64 işlemcisi bozulması mı lazım Amiga500 işlemcisi bozulması mı lazım işlemci bozulmasın neden işlemci bozulsun ki ! çalışıyorsa 486 yı bile çalıştırsınlar o ayrı bir kültür yani hızlı çalışan bir şey sanki daha kırılgan bir yapıda ! asabın nasıl bozuldu !? |