Şimdi Ara

AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.947
Cevap
128
Favori
676.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki

AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU]

(En Son Oy Tarihi: 17.1.2025)
Giriş
    Umarım yanılıyorumdur. Ama şu anki tüm ürünlerdeki fiyatlamaya bakınca bu çıkıyor maalesef. Haa birde hiç bir firma ne zaman gelecek bilmiyoruz diyor. Sinerji qp vb birkaç firma 5800 ve 5900x icin.

Sanırım amazon.de ve f5 yolu göründü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetronoM -- 3 Kasım 2020; 17:59:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MetronoM M kullanıcısına yanıt

5800x 5 kyı geçmez umarım dicem ama bu vergilere bu kura zor ya biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrt242 M kullanıcısına yanıt
    Bunun için 3900x de indirim olmalı. Varmı şu an indirim maalesef yok. O halde o fiyatları beklemek lazım. Ama tekrar ediyorum inşallah yanılıyorumdur.

• 5800x gözüme kestirmiştim ama fiyatlar burda söylendiği gibi 5.5 felan olursa alınmaz o işlemci benim için.Sanırım 5600 x kalıcam..

• inşallah olmaz. Ben bı yerlerde stok felan görürsem direkt konuya atacağım. Az kaldı bekleyelim bakalım.

• B450'ye zen 3 desteği var mıydı?

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Evet var. Ama 6000 serisi ekran kartlarını tam anlamıyla kullanmak istiyorsan ( sma ve infinty cache) 500 serisi anakart olmalı.

• En gıcık olduğum muhabbet size ne arkadaşım doların durumunu herkes biliyor arkadaşımdan pc parçaları kaldı bana toplayabildiğimin en iyisini toplamaya çalışıyorum bende çünkü biliyorum ki birdaha pc toplayamıcağım burası Türkiye dediğiniz gibi bir günde dolar 20 de olabilir varmı bir garantisi insanların zevkinden ve parasını nasıl harcayacağından sizene

• mrt242 M kullanıcısına yanıt
    Bazısı günlük kavga dozunu almadan yaşayamıyor. Gerginlikten besleniyorlar resmen.

• MetronoM M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Yahu %99 unuz'un bu işlemcilere ihtiyacı yok. Bu bir hastalık, yeni çıktı almam lazım, daha iyi almam lazım kabullenin artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Yahu %99 unuz'un bu işlemcilere ihtiyacı yok. Bu bir hastalık, yeni çıktı almam lazım, daha iyi almam lazım kabullenin artık.

Sen ne zaman yeniledin pc ni en son ?

• Beyler 5600x 3080 besler mi 2k da rahat rahat yoksa 5800x 5900x mi almak lazım

• Ben yeni topluyorum almışkende iyisini alıp birdaha da istesemde girmicem pc işlerine ilk ve son toplamam kısacası

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.