Şimdi Ara

AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.947
Cevap
128
Favori
676.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki

AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU]

(En Son Oy Tarihi: 17.1.2025)
Giriş
  • İdareten bir şey almaktansa her zaman en iyisini almış uzun yıllar kullanmış biri olarak. Neyin ihtiyaç neyin gereksiz olduğunu ölçen bir ihtiyaçmetreniz mı var merak ediyorum ?

İnsanların işine karışmayın.

Arkadaşın da dediği gibi dolar 15 leri bulunca nasıl PC toplayabilirsin ? Bazısı benim gibiler yani en iyisini alayım da uzun yıllar kafam rahat olsun diye düşünüyor. Konu çok net.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrt242 M kullanıcısına yanıt

Durum aynı bir tek işlemci kaldı, gidip de eski işlemci alcak değiliz yenisi cikacakken.

• Aynen benimde hayatımda ilk kez anakart işlemcilerde yüksekten uçacağım hep orta segment almışımdır hayatımda ilk defa kendimi şımartacağım dolar uçuyor 9000 tlye anakart işlemciyi hallederim diodum 15000 e kadar yolu var o sınırı anakart işlemcide geçerse vazgeçeceğim sanırım artık kader diyeceğim.

• cgty1212 kullanıcısına yanıt
    Şu an testler besliyor gibi görünüyor. Oyun için 5600x çok ideal tablodaki verilere göre

• CPU jandaması AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU] 

• nnemesiss12 N kullanıcısına yanıt
    Anakart olarak ne almayı planliyosun hocam. Çünkü 9000 e çok rahat 5900x ve rog strix b550 e anakart alabilirsin diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetronoM -- 3 Kasım 2020; 18:50:7 >
  • MetronoM M kullanıcısına yanıt

rog ch8 dark hero bakacam

• nnemesiss12 N kullanıcısına yanıt
    sen bilirsin ama rog b550 anakartlar da çok iyi. Ona da bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Yahu %99 unuz'un bu işlemcilere ihtiyacı yok. Bu bir hastalık, yeni çıktı almam lazım, daha iyi almam lazım kabullenin artık.

2010 yılında almıs oldugum sistemi kullanıyorum hala(i7920) bilip bilmeden yorum yapmayın.

• MetronoM M kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi iyisi olsun diyorum ama bakalım şu incelemeler çıksın değerlendiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: faithlesszombie

CPU jandaması  

AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU]
  • 5600x akıyor AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU] 

• AM4 anakartların kullanılabileceği son işlemci olacak, sanırım uzun süre kullanmak isteyenler için r9 5900x almak daha mantıklı gibi. Sizin bu konudaki fikriniz nedir ?

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Artan dolar ve bozulan ekonomi yüzünden maddi imkanın varsa 5900x alıp uzun yıllar arkana bakmadan devam edebilirsin hocam 👍

• Burada pc toplayan ihtiyaç fazlası dediğiniz çoğu kişi zenginleri ayırıyorum onlar için hiçbir sistem pahalı gelmez zaten verir parasını kullanır ddr6 ya kadar kullanacaktır hayat seviyesi çok yukarıda bir ülke değiliz malesef.

• İyi ki blok var yoksa bu kan emici vampirler sen nasıl kurtuluruz. Hadi kardeşim işine bak BLOCK!!!

• Aynı zamanda blokla hocam ruh sagligin için. bunlar kavgadan gerilimden beslenen tipler uzak durmak lazım.

Haa bu arada post kasmak diye bir mesaj var bak bakalım ne zaman üye olmuşum foruma. Cahil cahil yorum yapma!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetronoM -- 3 Kasım 2020; 19:6:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defaulticus

5600x akıyor  

Harika görünüyor hocam. Kısa zamanda edinebiliriz umarım

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.