Şimdi Ara

AMD SİSTEM TOPLADIM AMA İŞLETİM SİSTEMİ KURAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DMERHABA ARKADASLAR. AMD 64 3000+ 1.800 CPU, ABİT AN8 ULTRA BOARD, PALİT 6200 PCI EXP. EKRAN KARTI 1 GB RAM, 160 GB HDD DEN OLUŞAN BİR SİSTEM TOPLADIM. İŞLETİM SİSTEMİ OLARAK XP SP2 KURAMADIM 39. DAKİKA DENİLEN YERE GELİNCE TAKILIP KALIYOR- DONUYOR. XPSP1 DENEDİM ODA 33. DAKİKADA DONUP KALIYOR. SORUN NE OLABİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilimci -- 17 Temmuz 2005, 13:52:52 >

• İşletim sistemini başka bir CD'den kurmayı dene, olmazsa başka bir CD-ROM'dan dene. O da olmazsa başka bir işletim sistemi (mesela WIN2000) kurmayı dene.
  • BAŞKA CD DEN KURMAYI DENEDİM AMA GENE SONUÇ AYNI
  • O zaman CD-ROM'da bişey var.
  • CD-ROM NORMAL BENCE CÜNKÜ AŞKA HİÇ Bİ SORUN VERMİYOR. CD-ROM İLE İLGİLİ NE OLABİLİR Kİ EGER BİR SORUN OLSA BAŞKA SORUNLARDA VERMESİ GEREKMİYORMU ?
  • cd rom u değiştir daha sonra donanımları tek tek takıp denemen lazım sistem de tıkanan birşey vardır mesela ram bu tür sorunlarda başı çeker. 1 gb ram 512x2 ise tek biriyle kurmayı dene aynı sorunu yeniden verirse diğeriyle dene. pci kartların yerlerini bir deiğş öyle dene ama sisteminde stabiliteyi bozan birşeyler var. farklı cd den zaten denemişsin kurulum yapmayı. bios ayarlarını system default değerlerine geri yükle. umarım overclock lu kurulum yapma gibi bi çılgınlık yapmıyorsundur. :) daha da aklıma bişey gelmiyor. kolay gelsin....
  • arkadaşım ben de aynı sorun vardı ramlerin dual DDR ise onları yanyana takmayı dene,yani ramlerle oyna biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşletim Sistemi Yapmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • büyük olasılık ram de sorun var aldığın yerden değiştir...
  • ne hatası veriyor.
  • donanımında problem var
  • muhtemelen donanım hatası vardır ram lerde bi sorun yoksa baska bir hdd de kurmaya calış bazen hdd de sorun yarata biliyor eğer yine olmazsa sistemi aldığın yere götürmeni ve kapsamlı bi şekilde test etsinler kolay gelsin
  • verdiğin dakikalarda donanım taraması yapılan yerlerden ekran aç kapa yapar mesela
    donanımda hata var standart parçalarla kur yani modemi sesi tv yi iptal hatta usb bile genelde hata sesten olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.