Şimdi Ara

Sistemde hem Amd hem Nvidia driver kurulu olması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sık ekran kartı değiştiren biriyim.Genelde Amd'den Nvidia'ya ya da Nvidia'dan Amd'ye geçerken driverları ddu ile siler sonra yeni driverları kurarım.Forumda da çoğu zaman tavsiye edilen aynı kartı kullanırken bile driver yükseltirken eski driverı ddu ile silip sonrasında yeni driverı yüklemek.Bu şekilde eski driverların kalıntıları da siliniyor.Peki buna gerçekten gerek var mı ?

Az önce sistemden Amd kartı söküp deneme maksatlı Nvidia kartı taktım.Amd driverı silmeden direkt Nvidia driverı kurdum.Oyun açtım.Problemsiz oynattı.Ardından Nvidia kartı söküp Amd kartı taktım.Yine hiçbir driverı silmedim.Sistemde hem Amd hem Nvidia driver yüklü şekilde yine aynı oyunu açtım yine bi problem gözlemlemedim.

Bunlar kısa süreli gözlemler.Sizce sistemde iki driverın da kurulu olması uzun vadede bir problem çıkarır mı ? Hep şu dillendirilen çakışma durumu gerçekleşir mi ? Benim görüşüm kısa vadede böyle bir sorun yaşanmıyorsa uzun vadede de yaşanmayacağı yönünde.

Benim gibi sık kart değiştiren , al sat yapan , bilgisayarcı ,tamirci, cafeci arkadaşlar göz önünde bulundurabilir bu durumu.Gerçi onlar bizden daha tecrübelidir ama olsun amatör arkadaşların işine yarayan bir bilgi olabilir.Yine de bu konu tam bir tavsiye değildir.Bu şekilde uzun süre kullanacağım.Bir problem olursa belirtirim.Problem yaşamazsam da bir süre sonra yine konuya not olarak düşerim.

Sistemde hem Amd hem Nvidia driver kurulu olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 20 Ağustos 2020; 21:55:51 >

• amd nvida geçerken bi sıkıntı yaratmaz ama amd veya nvidanıl farkı ekran kartlarını takınca çakışma yapabilir yani ilk açılışta sistem hata verebilir uyumsuz ekran kart diye ama farklı markalarda sıkıntı yapmaz tek sıkındı c dizini altında sürücü birikmesi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.