|
Bildirim
Hiç acelem yok. O fiyatlar inecek .
Am4 , 5600 ile devamke şimdilik. |
Kendi işim. Tasarım/Yazılım/Animasyon Reklam işleri. Çoğunlukla Adobe ürünleri. (Matbaa için illustrator/photoshop) Animasyonlar After Effects. Video çekimleri yine Ae, Ses düzenleme Audition, Sosyal Medya tasarımları Ai/PS , 3D modelleme işleri Blender. 36 yaşıma geldim, bugüne kadar çok şükür birinin yanında çalışmadım. Kendi işimizi eşimle bir şekilde idare ettiriyoruz. |
5600 zaten gayet güzel, güçlü bir işlemci. Ben ki pc ler ile para kazanıyorum. Bir pc de 3700x var, diğerinde de daha yeni 5600 e upgrade yapacağım eski intel i5 6600 yerine.
|
Anakartın 2 DIMM'lı olması ayrıca güzel. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Anakartın 2 DIMM'lı olması ayrıca güzel. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Kesinlikle konsol diyorum . Pc var ama o kadar masraf yapıyoruz düzgün bir optimizasyon ile gelmiyor çoğu oyun. Atomic heart bunlardan biri . Xbox series s ile sorunsuz oynarken , rtx 3060 ile sıkıntı veriyor oyun. PC sevdası var bende. İki yıldan fazla donanımı değişiyoruz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 10 Mart 2023; 18:25:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
5000 serisi şu an gayet yeterli. 5600 ile devam. 7000 serisini pas geçeriz. |
Kendi işim. Tasarım/Yazılım/Animasyon Reklam işleri. Çoğunlukla Adobe ürünleri. (Matbaa için illustrator/photoshop) Animasyonlar After Effects. Video çekimleri yine Ae, Ses düzenleme Audition, Sosyal Medya tasarımları Ai/PS , 3D modelleme işleri Blender. 36 yaşıma geldim, bugüne kadar çok şükür birinin yanında çalışmadım. Kendi işimizi eşimle bir şekilde idare ettiriyoruz. |
|
Güzel gelişme ama pc bileşenleri fiyatları hep yukarı tırmanıyor. Şuan global çapta da pc toplama işi çok düşmüş durumda ha sektör bitmez ama çok daralır bu gidişle. Hazır leptoplar, mac mini gibi pc ler satılır geçilir. Kimse zibilyon tane marka model donanımı acaba uyumlu mu vs diye düşünüp pc toplamak istemez hele bu fiyatlardan. |
Hocam benim 2 sistem de var . Birini kızım kullanıyor İkisinde de aynı sorun . Sistem 1 ryzen 5600 rtx 3060 Sistem 2 i5 11400f rtx 3060 Sistem 1 benim . Diğeri kızımın. Yalnız bendeki oyun orjinal değil. Ondan kaynaklandığını düşünüyorum . Arda takılmalar , donmalar , fpsler düşüyor. Sürücüler hepsi güncel. Xbox series s e de dün güncelleme geldi. Onda oynuyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 11 Mart 2023; 22:7:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sildim gitti . Oyunu da xboxda bitirmek üzereyim . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 11 Mart 2023; 22:6:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 12 Mart 2023; 00:36:06 > |