Şimdi Ara

Amd Stock fan yeterli midir,İş görür mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben aerocool quartz revo 4 fanlı kasa sipariş ettim o zaman daha uygun olacaktır benimki,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheKingMerone kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız bence de sistemin bel kemiğidir psu ve anakart zaten ama sadece kısa vadede daha çok fps vereceği için öyle dedim ama ilerde zaten yükseltecekseniz sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu özel mesaj gönderemiyorum iOS uygulaması üzerinden yazıyorum gsm hatası veriyor onu nereden ayarlayacağım?

• RundeLL kullanıcısına yanıt
    Mutlaka yükselteceğim,görüşleriniz için çok sağolun,beni ekleyebilir misiniz birde mesaj yollayamıyorum gsm hatası ile karşılaşıyorum onu nasıl çözebilirim

Şöyle bir kasanızı inceledim hava giriş ve çıkışlarına baktım 4 adet fan takılı geliyormuş zaten sıcaklık değerleriniz yükte 55-56°C'yi kolay kolay geçmez.
  • Berke_NO kullanıcısına yanıt
    İlgilemdiğiniz için çok sağolun

• Huzur İslamda Tevbe kitabı
    Kitabı pdf olarak yayınlamak için yazardan gerekli izinler alınmıştır, basıp okumak dağıtmak yasaldır ancak ticari amaçlarla kullanmak yasaktır. Kitabın içeriklerinde bir çok tevbe mevcuttur ismi azam tevbesi, iman tazeleme, zina, faiz, anne babaya riayetsizlik gibi bir çok tevbe bulunmaktadır. Tevbelerinizi kefaretleri ile birlikte yapınız. Tevbe ettikden sonra çevrenizde fakir varsa onları doyurun bol bol Allahı zikir edin. Büyü ne şekilde, büyü nasıl bozulur ?
    Tevbe neden önemlidir ?
    Günlük hayatımızda bazen bilerek bazen bilmeyerek günah işleriz zamanla bu günahlardan dolayı ruhumuz sıkılır bi kurtuluş çaresi sığınacak yer ararız, Rabbimiz kuranı kerimde tevbeleri kabul edeceğini buyuruyor o nedenle ölüm gelmeden tevbelerimizi yapalım. Her ne olursak olalım rabbimize yönelelim sende bu makaleyi okuyarsan henüz geç değil, Allah tevbeleri kabul edendir. İşlediğiniz her günah için Allahtan af dileyin her birine ayrı ayrı. Sizlerle ücretsiz olarak tevbei sayik kitabının linkini paylaştık ayrıca içerisinde büyü bozma gibi ilimlerde mevcuttur. Tam teşekküllü tevbe kitabıdır. Ahir zamanda yaşıyoruz ister istemez günahlara daldığımız oluyor bu nedenle asla Allahın rahmetinden ümit kesmeyin Allah tevbe edilen günahları bağışlayacağını buyuruyor öyleyse hepimiz tevbe etmeliyiz. Kitap içeriğinde metafizik olarak oluşan ruhsal problemler ile ilgili bilgilerde mevcuttur.
    Tevbe edince namaz kılınca hayatınız değişir, huzura kavuşursunuz ölüm korkunuz olmaz, emin adımlarla ilerlersiniz kuranı okuyarak bizi yaratan Rabbimizi tanıyabilirsiniz. Tevbei sayik pdf indirme linki aşağıda mevcuttur. Kitap içeriğinde havas ilimleri yoktur sadece tevbe kitabıdır. Burada büyü nasıl bozulur cevabı internet sitemizdehttps://ilimvadisi.com/index.php/2020/05/14/buyu-bozma-musallat/

• Wraith prism AMD stok güzel de diğerlerinin performansını beğenmedim.

Rica ederim. O konuda bir fikrim yok malesef.

• ismailcelikalsancak İ kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun,içimizi açtın

• RundeLL kullanıcısına yanıt
    Peki bu wraith fanlardan ikinci el birtane alsam benim işlemciye uyum sağlar mi?

• Am4 soketlerin hepsine wraith prism uyar

Bilmiyorum hocam ama bence onun yerine direk arctic 34 tek fanlı alın büyük ihtimal wraith den de iyidir o. Hem egzoz fanın baktığı yöne doğru havayı attığı için egzoz fanın sıcak havayı atması daha kısa ve kolay olacaktır. İkinci ele pek bulaşmayın derim ucuz etin yahnisi yenmez hocam.

• Stock fan her türlü yeter tek sıkıntısı devri arttıkça çıkardığı fan sesi buna çok takiliyorsaniz sessiz bir soğutucu almanızda yarar var yok takilmiyorsaniz gerek yok. Paranızı başka birşeyde harcamanız tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wraith prism al memnun kalırsın. Sıfır wraith prism alırsan altında termal macunu var , alt jelatini çıkartıp direk takarsın

• Starforces S kullanıcısına yanıt
    O benim b450 anakarta uyumlu mu vida çıkışları

Stok soğutucu istediğin için Wraith prism RGB vidasız kenardaki klips ile direk takıyorsunuz, stok soğutucu istemezsen daha ucuza AM4 uyumlu soğutucu alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKingMerone

O benim b450 anakarta uyumlu mu vida çıkışları
    Wraith Prism'e para vermek yerine 280 liraya Arctic Freezer 34 esports alabilirsin.

www.webdenal.com
    Arctic Freezer 34 eSports Intel/AMD CPU Soğutucu - Kırmızı (ACFRE00056A)
    https://www.webdenal.com/arctic-freezer-34-esports-intel-amd-kirmizi-cpu-sogutucu_998670.html

Kule tipi model her turlu daha iyi sonuc verir stok sogutucudan. Wraith Prism olsa bile...

Ve evet AM4 e uyumlu tum bahsedilen bu modeller.

• Kullandığın kasa cam ise ağır oyunlarda yetmeyecektir. (Oc yapmasan bile)

Mesh kasa ise gayet yeterli.

Kasani mesh al mutlaka islemciye fan aldin diyelim ekran kartın yine yaniyor cam kasada.

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Hocam kapak takmayacağım :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.