Şimdi Ara

Amd Stock fan yeterli midir,İş görür mü? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar peki bende 3800x Wraith Prism beraber kullanıyorum. bu soğutucu üzerine hangi hava soğutma gider sizce yani aldığımıza değecek bir şey olsun..
  • Starforces S kullanıcısına yanıt
    Peki önerir misiniz bu Wraith fanları,yığınla var letgoda adamlar kullanmamış mesela sıvı soğutma almış satıyor makul fiyatları oldukça.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Kasa Aerocool Quartz Revo

• RundeLL kullanıcısına yanıt
    Haklısınız,ben şöyle karar verdim,bir süre bu fan ile idare sonra nzxt kraken alacağım ona ne diyorsunuz?

• Fan sesi mühim değil kasayı yere koyacağım zaten,kulaklık varken duymam bile ben de öteki arkadaşa öyle söyledim zaten taksitlerim bitene kadar bu fan ile devam edeceğim,makineyi tanıyayım birkaç ay,yetmediğini hissedersem birkaç ay sonra nzxt kraken almayı düşünüyorum kalitesi methediliyor açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKingMerone

Haklısınız,ben şöyle karar verdim,bir süre bu fan ile idare sonra nzxt kraken alacağım ona ne diyorsunuz?
    Eğer hava soğutma ile arasında büyük fark yoksa değerli bir sistemin içine sıvı soğutma takmazdım. Sonuçta çok ciddi overclock da yapmayacaksınız sanırım. O yüzden size hava soğutma yetecektir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RundeLL kullanıcısına yanıt
    O zaman şimdilik böyle devam edelim bakalım zaman ne gösterecek,memnun kalmazsam önerilerinizi dikkate alıp bir hava soğutma alacağım.

• quote:

O zaman şimdilik böyle devam edelim bakalım zaman ne gösterecek,memnun kalmazsam önerilerinizi dikkate alıp bir hava soğutma alacağım.
    Tamam hocam. Ama siz sırf ben dedim diye yapmayın, kendiniz de araştırın, kıyaslayın, ihtiyacınıza göre karar verin. Sonuçta sistemi siz kullanacaksınız ben değil

• Ben 8 aydır ryzen 3200g kullanıyorum stok fenla hiçbir sorun yaşamadım tavsiye ederim

• quote:

İş görür mü diyorsunuz bu şekilde de,kararsız kaldım :(
    Macunu falan değiştirmeye gerek yok, kaliteli bir macun alsan zaten 4-5 derece fark edecek ki o da stok halinde kullanırsan önemli bir fark değil. Ayrıca ryzenlerde gelen soğutucularda gayet sessiz, bir de şöyle bir gerçek var işlemciler 10 sene önceki işlemciler gibi aşırı ısınmıyor öyle, zaten o işlemcinin TDP değeri 65W düşük bir rakam.
  • 3 senedir stok fanla kullanıyorum. bi durum görmedim. uzun süreler video işlemeye bırakıyorum dert olmadı.bazı yayınlarda büyük soğutucu ile şu kadar puan fazla aldık diyebilirler. o soğutucu 800 tl olunca bi manası kalmıyor, gider üst sınıf işlemci alırım o farka.soğutucudaki termal macunu değiştirmedim.şimdiye kadar da dandik macunlar kullandım.ama oc denemedim hiçbirinde.denemem de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

285 lira daha bedava mı versinler alın işte şundan takın sessiz.

https://www.webdenal.com/arctic-freezer-34-esports-intel-amd-kirmizi-cpu-sogutucu_998670.html
    Vaay be fiyata bak . İki ay önce bunun çift canlısı olan Duo modelini almıştım...

• Amd stock fan iş görmüyorsa ortada bir hata, teknik bir sorun var demektir. Bu açık net.
    O zaman istediği kadar performansı olsun, ideal çalışma sıcaklığında değilse ne anlamı var.
    Rakibi içinde aynı şeyler geçerli.
    Bunlar hep böyle diyorsanız o zaman göklere çıkarmamak ve babasının şirketi gibi savunma refleksine girmemek daha doğru olur.
  • Dostlar benim işlemci Ryzen 5 1600 yanında stok fanı var. Stok fanından cızırtı sesi geliyor çok rahatsız edici. Bunun bir çözümü var mıdır?

Yeni soğutucu alayım dedim baya bir ucuza şunu buldum

Benim işlemcim ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım?

İşlemci Rysen 5 1600
    Anakart msi b450m m2
    kasa sharkoon tg4 rgb sanırım tam hatırlamıyorum.

Ve thermal macun önerisi yapabilirseniz çok sevinirim. İyi forumlar. İyi bayramlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sacmAdam

Vaay be fiyata bak . İki ay önce bunun çift canlısı olan Duo modelini almıştım...

Alıntıları Göster
    tek fan mıymış çift diye attım amma düşürmüşler nan 360'a almıştım ben dolar yüksekken demiştim çift fanlısı kalmamış sitede.450 liradan satıyordu iki gün önce hb duo olanı.
  • o kasaya sıgmazsa buda olur

• Ben 2600 kullanıyorum, video edit render vs yapıyorum, renderdayken duyuyorum fan sesini, oyunlarda falan da orta seviye bir ses oluyor. Ileride kule sogutucu alacagim ama suan iyi gibi benim icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

tek fan mıymış çift diye attım amma düşürmüşler nan 360'a almıştım ben dolar yüksekken demiştim çift fanlısı kalmamış sitede.450 liradan satıyordu iki gün önce hb duo olanı.

Alıntıları Göster
    Fırsatçılara gün doğdu, dolar yükselir fiyatlar yükselir; dolar düşer ama fiyatlar düşmez hocam

• Normal versiyonlarda fan yeterli ama af lerde yetersiz malzeme yarı yarıya azaltılmış ufaltılmış yükte soğutamıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.