AMD Store Mi kurmak istedim. Kurulumu yaptım PC yi yeniden başlattı sonrasında PC boot ekranında(GIGABYTE yazısında kaldı) açılmadı. Neyse format atayım dedim format yerinde HDD gözükmüyordu SSD ye kurayım dedim belirli bir yere kadar kurulum devam etti sonrasında hata verdi kurulum da olmadı. PC anakart Gigabyte B450m S2H 256 GB SSD 1 TB HDD Çözümü nedir?
store mi kurarken bootable kurman gerekiyordu demek ki yanlış kurmuşsun.
usb'ye win koydun açtın ama diskler yok değil mi?
baştan aç usb disk olsun windows şimdi yükle ekranına gelsin ama yükleme shift+f2'ye bas gelen pencereye
diskpart list disk select disk 0 clean
komutlarını yaz bunun aynısını disk 1 için de yap.kuruluma geç görünmesi lazım disklerin.
usb'den win kurulumlarında usb eğer 3.0 ise problem çıkabiliyor 2.0 flash disklerle kurmak daha sağlıklı.
Edward Teach
kullanıcısına yanıt
Kurulum yerinde SSD gözüküyordu SSD yi biçimlendirip belirli bir kısmını ayırdım oldu. Kurulum sonrası da HDD yi de minitool partition wizard programı ile biçimlendirip buldum. Şimdi aktif şekilde kullanıyorum. Yine de bilgi için teşekkürler. 😊👍✨
Bi kulB
kullanıcısına yanıt
her zaman windows kurup programla yapma şansın olmayabilir.anlattığım şeyi öğren bence diskpart en kral partition programından iyidir.mbr gpt çevirme gibi bir çok şey yapabilirsin.
Edward Teach
kullanıcısına yanıt
O yöntemi biliyorum aklıma gelmemişti yoksa en temiz ve en kolay yöntem senin dediğin gibi. Umarım bir daha başıma gelmez gelirse senin dediğin yöntemi kullanırım tekrardan teşekkürler 👍 ✨
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme