Şimdi Ara

AMD Turion 64 Mobile Prozessor ML-34 mit PowerNow!™ Technologie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Turion 64 Mobile Prozessor ML-34 mit PowerNow!™ Technologie, 1024 KB L2-Cache! 1,8 GHz

Bu islemcili bi Laptop almak istiyorum bu islemci ile Centrino arasindaki fark nedir?
    Mobil Teknoloji konusunda, intel centrino yukarda belirttiğim işlemciye fark atarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stylmz -- 4 Mayıs 2006; 13:48:40 >

• Centrino MT'den kastını anlayamadım ama GPRS kartı ile işlemcinin bir alakası yok, eğer aldığın kartın XP sürücüsü varsa, her makinada çalışır. Centrinoların enerji tüketimi biraz daha iyi, ama Turionlar da zayıf işlemci değiller.
  • MT, ML olayı Turionlarda var dimi?

Cetrinolarda ise farkı işlemci numarasından bulabilirsiniz,
    740, 750, 760, sonoma diye bilinen seri
    735, 745, bir önceki seri.

Sanırım GPRS kartı PCMCIA'den bağlanıyor. Eğer böyle ise eski-yeni hemen hemen tüm dizüstü bilgisayarlarda kullanabilirsin.
  • bilgileriniz için teşekkürler.
    Bi sorum daha olacak.

AMD Turion 64 Mobile Prozessor ML-34 mit PowerNow!™ Technologie, 1024 KB L2-Cache! 1,8 GHz

Bu islemcili bi Laptop almak istiyorum bu islemci ile Centrino arasindaki fark nedir?
    Mobil Teknoloji konusunda, intel centrino yukarda belirttiğim işlemciye fark atarmı?

Sizce
    AMD mi?
    İntel mi?
  • turion 64 bit destegi sse3 destegi 3d now destegi ile oyunlarda ve multimedia uygulamalarında daha onde fakat pil basarımı ve ısınma soz konusu olunca intel centrino
  • 23W ile çalışan Centrino pil konusunda daha başarılı, Turion'larda ise iki türlü işlemci var birisi 35W diğeri 25W fakat hangisi MT hangisi ML şu an aklımda değil.
    Eğer senin işlemci hem 1024Kb cash hem de 25W ise Centrino ile kafa kafaya yarışır mobilite konusunda.
    Performans olarak hiç de Centrinolardan geri kalmazlar. Ben Turion 'da ısınma gibi bir problem yaşamıyorum, ağır uygulamalarda ve oyunlarda ısınma oluyor sadece, o da her işlemci için normal.
  • yukarıdaki arkadaşında dediği gibi centrinolara pil tüketiminde biraz daha iyiler. ben sahsen amd powernow 2.0 kullanıyorum kendi pavilonumdo grafik ve multimedya ağırlıklı çalıştığım için ihtiyaçlarıma son derece hızlı cevap verebiliyor. fan biraz sık devreye giriyor ama aynı işlemleri hangi bilgisayarda yaparsan yap normal karşılanacak bi düzeyde öyle rahatsız edici bi durumu yok yani. içini rahat tutabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HeLP :) AMD x2 vs INTEL c2d ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turion'larda ML serisi 35 watt, MT serisi 25 watt güç tüketimine sahip. Ben ML-32 kullanıyorum ve şikayetçi değilim ısınma konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UML -- 4 Mayıs 2006; 17:59:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.