Şimdi Ara

AMD Turion 64x2 TL-50 işlemcisi video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD turion işlemcili laptopumu kardeşime vereceğim nette takılması için ama youtube daki videoları izlerken bile kasılıyor. Sizce işlemci mi yetersiz yoksa gözden kaçırdığımız birşey mi var?

Ram 1gb ddr2, ekran kartı ati x1100

Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 8 Temmuz 2016; 20:29:34 >

• 2. El 2gb ram alın toplamda 3gb ram yapın.
    Yeni windows yüklediyseniz ram yetersiz kalabilir.Normalde bu sistemin Xp kullanılması gerek
    Malûm insan şimdi en az W7 kullanmak istiyor.
    Rami 3 gb yaparsaniz sistemde bir rahatlama söz konusu olabilir efendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Ever doğru bildiniz sistemde XP SP2 yüklü. W7 fazla geliyor. Zaten bilgisayarı 2007 de almıştım. :)
  • Videoların kasması sanırım ekran kartından, çok eski, yeni mimarilerle birlikte h264 video çözücüsü vb eklediler. Tek yapabileceğiniz rami yükseltmek rahatlama olur ama videolarda kasma sorunu gider mi bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Selam Beyler,

AMD turion işlemcili laptopumu kardeşime vereceğim nette takılması için ama youtube daki videoları izlerken bile kasılıyor. Sizce işlemci mi yetersiz yoksa gözden kaçırdığımız birşey mi var?

Şimdiden teşekkürler..

Hocam o sistemle normal bence ben 4200m ve gt 740m var 1080pden sonrasinda kasma basliyor. Tabi farkli browserlari denemekte fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

quote:

Selam Beyler,

Şimdiden teşekkürler..

Hocam o sistemle normal bence ben 4200m ve gt 740m var 1080pden sonrasinda kasma basliyor. Tabi farkli browserlari denemekte fayda var.

Hocam sizin sistem çok çok iyi nasıl kasar 1080p de?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

quote:

Selam Beyler,

Şimdiden teşekkürler..

Hocam sizin sistem çok çok iyi nasıl kasar 1080p de?

Vallaha ben de bilmiyorum net hızındadır diye indirip deniyim dedim orda bile kasiyor tabi biraz daha az. Zaten monitor 768p oldugu icin sıkıntı olmuyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ram ekleyin 2gb
    Hdtune testi yapip paylasin lutfen

Donanim acisindan 480p videolara yeterli kullanmisligim olan donanimlar opera classic kurulursa rahat edilebilir bu arada

• Kesinlikle İşlemci yetersizliği ekran kartı çok da fazla kullanılmıyor video izlerken zaten, video açıkken görev yöneticisinden cpu kullanımını izlersen %99'u görürsün.

• Sizdeki işlemci 1.6GHz, el becerim iyidir takabilirim diyorsanız Turion 2 TL-60 modeli satılıyor 2.0GHz, ayrıca bunun l2 belleği 1mb sizdeki 512kb:http://s.aliexpress.com/FvURz6nE
    Uyumluluk konusunda kesin bir şey söyleyemem ama soketi aynı ikisi de s1g1, yalnız sizdeki 90nm bu işlemci 65nm üretim teknolojisine sahip o yüzden bilemiyorum. Rami de arttırırsanız laptop rahatlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 8 Temmuz 2016; 22:16:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Hdtune testi şöyle çıktı:

Opera classic android için değil mi xp için bulamadım.

• O diskde degismeli ucuz bir ssd
    2gb ram

Takviyesi ile canavar gibi performans elde edebilirsiniz opera icin link:

http://www.gezginler.net/indir/opera.html

• quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Sizdeki işlemci 1.6GHz, el becerim iyidir takabilirim diyorsanız Turion 2 TL-60 modeli satılıyor 2.0GHz, ayrıca bunun l2 belleği 1mb sizdeki 512kb:http://s.aliexpress.com/FvURz6nE
    Uyumluluk konusunda kesin bir şey söyleyemem ama soketi aynı ikisi de s1g1, yalnız sizdeki 90nm bu işlemci 65nm üretim teknolojisine sahip o yüzden bilemiyorum. Rami de arttırırsanız laptop rahatlayacaktır.

Hocam cpu fiyatı bayağı ucuz hayret ettim (yaklaşık 25 tl). Becerebilirim ama uğraşacağımı sanmıyorum cpu değişmi ile. ram artırımı mantıklı görünüyor. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 9 Temmuz 2016; 2:05:06 >

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Dostum O Laptop Biraz Sıkıntılı Windows 7 Ultimate 64 Bit Yukleyebilirsin islemci Ve RAM Yukselmesi Lazim Athlon x2 Takin 4 GB RAM Takin Sorun Kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 9 Temmuz 2016; 12:28:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertan-57

Dostum O Laptop Biraz Sıkıntılı Windows 7 Ultimate 64 Bit Yukleyebilirsin islemci Ve RAM Yukselmesi Lazim Athlon x2 Takin 4 GB RAM Takin Sorun Kalmaz.

Sağolun ama athlon masaüstü işlemcisi diye biliyorum. Ayrıca win7 ultimate çok gelir:)
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Laptop'larda Athlon'lar Var Dostum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.