Şimdi Ara

AMD ve 8000 serisi :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Figther

yapay testleri adam yerine koyma sen gerçege bak üstad
    http://www.techspot.com/review/603-best-graphics-cards/
    Burdan Neyin ne oldugu net anlaşılıyor

Gerçekleri görmek için Techspot'u mu referans alalım?

Bu konu iyice komediye döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 11 Ocak 2013; 21:35:45 >

• Bu teste zaten 310 sürücü yok. Bir de o rakamları ortalama mı vermiş ne yapmış belli değil.
    Ben FULL ULTRA 310 no'lu sürücüyle bir tane kendi testimi ekleyeyim. Benim minimum aldığım değeri techspot ortalama diye yazmış. Yahu ben şimdi kendime bile inanmam, bak eski 300 no'lu sürücüde ortalama 67'yken ben minimum 68 almışım demem.

AMD ve 8000 serisi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Bu teste zaten 310 sürücü yok. Bir de o rakamları ortalama mı vermiş ne yapmış belli değil.
    Ben FULL ULTRA 310 no'lu sürücüyle bir tane kendi testimi ekleyeyim. Benim minimum aldığım değeri techspot ortalama diye yazmış. Yahu ben şimdi kendime bile inanmam, bak eski 300 no'lu sürücüde ortalama 67'yken ben minimum 68 almışım demem.

AMD ve 8000 serisi :)

O testte 310.61 kullanmışlar hocam. Eski sayılmaz ama yeni de sayılmaz. İşin ilginç tarafı Nvidia 310.54'te BF3 performansını artırdığını da iddia ediyordu, kullanıcı deneyimleri de doğruluyordu. Ama sizin eski sürücü ile aldığınız performansı, Techspot yeni sürücüyle yakalayamamış. Hatta ortalamasında bile sizin minimum kareyi yakalamakta zorlanıyor.

"Sizin kartta OC var mıydı, ayarlar aynı mıydı, hangi bölümden alındı bu sonuçlar" gibi sorular da önemli. Ama Techspot baya kasmış sanki. Eskiden de AMD kartları BF3'te Nvidia kartların seviyesine çıkarmak için saçmalıyordu zaten. Saçma olan başka inceleme ve testleri de mevcuttur.

@Figther

Yazık ya... Valla acıdım şimdi. Ama geçer yakında merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 11 Ocak 2013; 22:52:33 >

• Ha bide tom's hardware & techpower en iyi kartları karşılaştırmış
    http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-5.html
    http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/HD_7950_X2_Boost/1.html
    Oda yalan dimi sahi sizin 310 sürücüler sizi uçurmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figther -- 11 Ocak 2013; 23:05:46 >

• quote:

Ha bide tom's hardware & techpower en iyi kartları karşılaştırmış
    http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-5.html
    Oda yalan dimi sahi sizin 310 sürücüler sizi uçurmuştu

Senol kardeşim gerek yok başka hesapla gelip burada aynı mevzulara girmeye. Bak sen önce malum konudan dolayı cenkyy'den bir özür dile ondan sonra görüşlerini istediğin gibi savun. Herkesin görüşüne saygı duyarız. Yeter ki kimseye sataşmadan düzgün üslüpla konuşmayı bilsin. Yeri gelir burada tartışırız anlaşırız anlaşamayız ama sen bu üslüpla devam edersen bu işin tadı kaçar.

310 sürücüye gelince evet performans artışı var. Sakalımızın yarısı beyazladı burada bize yalancı mı diyorsun?

Biz ne diyoruz, AMD'nin sürücü işi güzel oldu diyoruz. Ben de aldım powercolor 7970. Niye aldım sürücüyü gördüm, fiyatı da uygundu aldım. Maalesef gelen kart sorunlu çıktı iade ettim yerine de 670 aldım. Senin 7950 ile bir tuttuğun 670'in de performansını biliyoruz.

Ayrıca şu an bu konuya hem Buğranın yeni kartı kartı 7970 hem Buğranın eski kartı Asus 7950 Top ve hem de bendeki 670 ile senin istediğin yerden istediğin testleri ekleriz.

Ayrıca Catalyst'i de iyi bilirim. İstedikten sonra o catalystle hem Bf3'de skoru ayağa kaldırırım, hem de 3dMark da 7950'ye X4000'i aldırabilirim. Oyunda isterse ULTRA gözüksün driverı kurcalayınca iş değişir. Ayrıca Nvidia içinde benzer ayarlar mevuct hatta inspector ile fazlası da mümkündür.

Tamam mı fighter_TR.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Bir konuda 8850'nin 7950 seviyesinde 8870'in ise 7970 seviyesinde olacağı söyleniyordu yalan oldu desenize

6xxx den 7xxx e gecerken ole oldu ztn. 8xxx serisi de buyuk ihtimal ole olacakti, tabi amd farkli yol haritasi izlemeseydi.

7850 > 6950
    7870 > 6970

7850 ve 7870 dogal olarak daha performasli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuya bir kez bakan içi boş yorum ile dolu yorumu çok rahat ayırır. Bazı arkadaşlar kendi kendine konuşuyor burası çık bariz. Yaş sınırları da belli tahminimce. En azından akıl yaşı.
  • quote:

Senol kardeşim gerek yok başka hesapla gelip burada aynı mevzulara girmeye. Bak sen önce malum konudan dolayı cenkyy'den bir özür dile ondan sonra görüşlerini istediğin gibi savun. Herkesin görüşüne saygı duyarız. Yeter ki kimseye sataşmadan düzgün üslüpla konuşmayı bilsin. Yeri gelir burada tartışırız anlaşırız anlaşamayız ama sen bu üslüpla devam edersen bu işin tadı kaçar.

310 sürücüye gelince evet performans artışı var. Sakalımızın yarısı beyazladı burada bize yalancı mı diyorsun?

Biz ne diyoruz, AMD'nin sürücü işi güzel oldu diyoruz. Ben de aldım powercolor 7970. Niye aldım sürücüyü gördüm, fiyatı da uygundu aldım. Maalesef gelen kart sorunlu çıktı iade ettim yerine de 670 aldım. Senin 7950 ile bir tuttuğun 670'in de performansını biliyoruz.

Ayrıca şu an bu konuya hem Buğranın yeni kartı kartı 7970 hem Buğranın eski kartı Asus 7950 Top ve hem de bendeki 670 ile senin istediğin yerden istediğin testleri ekleriz.

Ayrıca Catalyst'i de iyi bilirim. İstedikten sonra o catalystle hem Bf3'de skoru ayağa kaldırırım, hem de 3dMark da 7950'ye X4000'i aldırabilirim. Oyunda isterse ULTRA gözüksün driverı kurcalayınca iş değişir. Ayrıca Nvidia içinde benzer ayarlar mevuct hatta inspector ile fazlası da mümkündür.

Tamam mı fighter_TR.

başka hesapla girmemin sebebi bazen ceza alıyorum bu hesabı kullanıyorum o ceza bitene kadar cenkyy konusunu ısıtıp ısıtıp koyuyorsunda özür dilencek bişey yok sen aklınca kılcık atıyorsun....her mevzuda cenkyy nin avukatlıgını yapıyorsun yoksa cenkyynin 2 ci hesabıda setek01 mi? yada aranızda yakın bir ilişkimi var...konuya gelecek olursa Ben sana dünyanın en önde gelen sitelerinde 3 tanesinin link'inin verdim sen hala geyik yapıyorsun... sonra hem nvida hem catalyst de hile yapılabilir diyorsun tutup şişirilmiş oynanmış resim paylaşıyorsun kendi kendini ele veriyorsun ... sana mı inanalım bu işin uzmanları olan siteleremi ben seningibi şu skoru aldım diye hiç birşey paylaşmadım gerçekler ortada... benim verilerim deil google'un üstünde bulunabilecek tonlarca karşılaştırma inceleme hala inat ediyorsdan diyecek bişey yok... son olarak şunu söyleyeyim sizin gibi sahte resim ve veri paylaşanlarla mücadele etmek bizim boynumuzun borcu ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figther -- 12 Ocak 2013; 12:32:42 >

• quote:

quote:

Tamam mı fighter_TR.

başka hesapla girmemin sebebi bazen ceza alıyorum bu hesabı kullanıyorum o ceza bitene kadar cenkyy konusunu ısıtıp ısıtıp koyuyorsunda özür dilencek bişey yok sen aklınca kılcık atıyorsun....her mevzuda cenkyy nin avukatlıgını yapıyorsun yoksa cenkyynin 2 ci hesabıda setek01 mi? yada aranızda yakın bir ilişkimi var...konuya gelecek olursa Ben sana dünyanın en önde gelen sitelerinde 3 tanesinin link'inin verdim sen hala geyik yapıyorsun... sonra hem nvida hem catalyst de hile yapılabilir diyorsun tutup şişirilmiş oynanmış resim paylaşıyorsun kendi kendini ele veriyorsun ... sana mı inanalım bu işin uzmanları olan siteleremi ben seningibi şu skoru aldım diye hiç birşey paylaşmadım gerçekler ortada... benim verilerim deil google'un üstünde bulunabilecek tonlarca karşılaştırma inceleme hala inat ediyorsdan diyecek bişey yok... son olarak şunu söyleyeyim sizin gibi sahte resim ve veri paylaşanlarla mücadele etmek bizim boynumuzun borcu ....

Cenk'in avukatlığını yapmıyorum. Ettiğin lafı biliyorsun. Cenk'e değil kime etsen değişmez. Şimdi başka bir fake hesaptan sen bize de söversin. Seninle bu yüzden işim olmaz AMD'si İntel'i hikaye dedik, başka hesapla geldin yine benim mesaja alıntı yaptın.
    Şişirilmiş skor koymadım şişirilebilir dedim. Burda bizi yalancılıkla suçlamak, sahte veri paylaşmakla itham senin haddine değil.
    Bu işin uzmanı olan siteden daha iyi bu işleri bilirim diyorum o kadar. Var mı üstüne laf. Ayrıca o siteler bu firmalardan mamalanır. Bilmediğin işlere yorum yapma. Burda bir tane 7970 Lightning kaç tane Türk siteine gitti. Kimler burada hangi firmadan ücretsiz kart alır
    karşılığında onun ürünlerini över biliyorum tanıyorum....

Yukarıda bu linki vermişsin,
    950 MHZ'de çalışıyor ama boost ile oyunda hızı daha fazladır. O haliyle BF3'de referans 670 ile aynı skoru almış. Biz 1137 MHZ boost olan 680 PCB'li 670 koyduk. 1250 MHZ' de ekleriz icabında
    Ayrıca bu sayfada adamlar yazmış Eski Nvidia sürücüyü (306) kullandığını Zaten o testte tüm o eski kartları tet tek söküp taktıklarını mı zannettin.
    http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/HD_7950_X2_Boost/5.html

Burada istediğin fikri savun ama temelleri sağlam olsun....

Edit:
    Biz kimseye 700 TL'ye işlemci al demiyoruz, daha 3 günce X4 965 tavsiye ettim onu al FX6100'ü alma dedim.
    Kimseye 650 TL'ye 7950 varken 900' 670 al demiyoruz. Asus 750 TL'ye Asus 7950 alacak olana 800'e düşerse 670 tavsiye ederiz. Asus MSI başka sapphire powercolor başka. Bu kartların OC kapasitesi TDP'si skorları etkiler. DCII TOP ed ile konuşmak başka ref kartla konuşmak başka...

680'i zaten o fiyatıyla kimseye tavsiye etmiyorum Nvidia isteyen herkese en fazla 670 alın diyorum. Hele 4 GB için üste fazla para vermeyin diyorum.

Sen biz millete bunları yazarken bir de kendine göre fikirler üretiyorsun. Senin zaten amacın burda bir kaç adama kafayı takmışsın o hesapla ceza almaktan bıkmayıp başka hesapla millete saldırıyorsun. Millete üslupsuz laflar kullanıyorsun. Yok yahudi sever, dar beyinli, kıt fikirli, işlemciyi bu buldu ha gibi laflardan millete hakaret etmekten başka icraatin yok. Bir de Bf3 going hunter'da uçağa birmeden videoyu bitirip frapsla şu skoru aldım dersin. Fraps'ın hatalı skor verdiğini cümle alem bilir...
    Ben sana bunları eski hesabını kullanırken de yazdım ama yeni hesapla gelip yine bize bulaştın. Sana yine de bir şans tanıyoruz bu hesabın senin olduğunu biliyoruz tarzını uslübunu değiştir linki de ekle fikrini de yaz ama bu lafları etme diyoruz hikaye...

BAK KARDEŞİM LAFTAN ANLIYORSAN BU SAATTEN SANA BANA ALINTIYLA CEVAP YAZMA. YAZ ORTAYA CEVABINI BEN ZATEN SENİ BLOKLUYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 12 Ocak 2013; 16:10:53 >

• tAMAM TAMAM sen daha iyi anlıyorsun herkes amd tarafından mamalanıyor sizin nvida mamalamıyor benim temellerim ünlü birçok site diyorum.. sen onlar hikaye ben onlardan daha iyi bilirim diyorsun peki sana soralım sen kimsin ? 3-5 boş dolu yazı yazdın diye ekrankartı uzmanımı oluyorsun ? artı sen kimsin bana şans tanıyorsun yetmiyor bide akıl veriyorsun .... yetmez miş gibi kendi kafandan Benimle alakası olmayan senaryolar üetiyorsun sahte hesap neden olsun sahte hesapta ne demek ? ben yazıyorum bu sahte fake hesapmı oluyor ? bilgisizce laf üretmekten başka hiç bir icraaatın yok ... akıllı olun oraya buraya ispat koymadan kendi deyiminle sahte fake ss koyup soru soran üyeleri yanıltmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figther -- 12 Ocak 2013; 16:59:05 >

• Sana öbür hesabını kullandığında benimle muhatp olma demiştim, bu hesapla gelip hiç seni önceden hiç bilmiyoruz tanımıyoruz gibi alıntıyla; sen onlara bakma üstad diye alıntıyla cevap yazıyorsun. Gelip yine muhatap olan sensin. Ne oldu daha dün bu hesapla bana ilk mesajında üstad diyordun, şimdi sen kim oluyorsunda bana şans tanıyorsun akıl veriyorsun diyorsun. Muhatap olma o zaman benimle üstün nitelikli güzel kardeşim Bak zaten beni önceden tanıyormuşsun. Bak kendi işine. Ayrıca biz 20 senedir donanım ürünü kullanırız ama bilmediğimizi ürünü kullanandan sorarak öğreniriz. Yalnız senden birşey öğrenemedik işte.

Nvidia mamalamaz demedik ki. O siteler firmalardan mamalanır, direk AMD diye demedik. Mesela Nvidia oyun yazılımcılarını elinde tutar bu işlerde daha organizedir bunları da yalanlamıyoruz. Ama bunun da bir takım sonuçları var; yarın yeni oyun çıktığında hep aynı şeyler olur. Piyasayı hep 1-2 oyun domine eder. Bu saatten sonra crysis 2 için kart mı alacağız. Bir bf3 çıktı soba denen 480 2. elde birden aranan kart oldu.
    Sen benden daha iyisin bak kabul de ettik, eyvallah benim mesajıma alıntı yapma ortaya istediğini yaz.
    Hayırlı forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 12 Ocak 2013; 16:46:49 >

• Sana üstad dedik diye üstadmı oluyorsun eşşek deseydik eşşekmi olacaktın ? o söz hitap içindi madem firmalar herkesden mamalanıyor 3 siteden örnek vermeme ragmen neden trip yapıyorun öbür hesapla kimin bana ne söyledigini nasıl hatırlayim sizin gibi ufak işlerle ugraşmıyorum hem 2 bir hesp açınca herkese kendimi tanıtmak zorundamıyım ki sanki birini dolandırmışım gibi abuk sabuk yazıyorsun "sen benden daha iyisin bunuda kabul ettik " muhabeetide ne ? ortada veriler var benim iiddam veya yalan ss lerim yok
    sennin cenkyy nin veya demircibu ve bmw nini oldugu yerde hayırlı bir forum olmaz işiniz gücünüz iddacılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figther -- 12 Ocak 2013; 16:57:42 >
  • AMD Batsınlar iflaslarını açıklasınlar defolsunlar piyasadan. HD 7870 aldım yine başıma bela oldu yine ama suç bende arkadaş. Nvidiayayın niye bırakıyon ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blast4620

AMD Batsınlar iflaslarını açıklasınlar defolsunlar piyasadan. HD 7870 aldım yine başıma bela oldu yine ama suç bende arkadaş. Nvidiayayın niye bırakıyon ki.

Firmayı beğenmiyorsan ürünlerini almazsın olur biter ne bu şiddet bu celal ?
  • quote:

quote:

AMD Batsınlar iflaslarını açıklasınlar defolsunlar piyasadan. HD 7870 aldım yine başıma bela oldu yine ama suç bende arkadaş. Nvidiayayın niye bırakıyon ki.

Diger konulardada esmiş gürlemiş ben geçen yakınıma power color 7870 aldım bomba gibi ..bu degişikler ya yalan söylüyor firma karalamak için.. yada ekraknrtını ve sistemi kendileri topluyor (bi format atmaktan bile açiz insanlar var ) beceriksizliklerinide kartlara atıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figther -- 12 Ocak 2013; 17:07:20 >

• quote:

quote:

Diyosun. Performans araştırması yapıp en mantıklısı neyse onu aldım herkes gibi. Hatta bir yerde de yazdım GTX 660 ti ile kafa kafaya gidiyor yiğidi öldür hakkını ver diye ama AMD yine şaşırtmadı beni :D Bundan sonra 8000 de çıkartsa 18000 modelinide çıkartsa daha AMD adam olmaz :D

• quote:

quote:

quote:

Diyosun. Performans araştırması yapıp en mantıklısı neyse onu aldım herkes gibi. Hatta bir yerde de yazdım GTX 660 ti ile kafa kafaya gidiyor yiğidi öldür hakkını ver diye ama AMD yine şaşırtmadı beni :D Bundan sonra 8000 de çıkartsa 18000 modelinide çıkartsa daha AMD adam olmaz :D

AMD iflas etsinde, GT 650'yi bile 500 dolara alın. Düşüncesiz açıklama yapıyorsunuz.

AMD'nin iflası, pahalıya satış yapan Intel ve Nvidia'ya yarayacak. Düşük performanstaki ürünleri bile yüksek fiyata satacaklar.

• quote:

quote:

quote:

Ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz ?

• quote:

quote:

quote:

Diger konulardada esmiş gürlemiş ben geçen yakınıma power color 7870 aldım bomba gibi ..bu degişikler ya yalan söylüyor firma karalamak için.. yada ekraknrtını ve sistemi kendileri topluyor (bi format atmaktan bile açiz insanlar var ) beceriksizliklerinide kartlara atıyor...

Diğer konuları okuduysan format attığımı, driver değiştirdiğimi vs görmüş olman lazım yetenekli insan seni. Hatta bundan öncede 3-4 tane ATI ekran kartı kullandığımı ve hepsinin sorunlu olduğunu söylediğimi de görmüşsündür. AMD = Paranla rezil olmak.

http://www.youtube.com/watch?v=OSu1z9BVeLY al izle. Bu sadece bir tanesi. Forumlara bak gör. Çözüm yok + AMD çözemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

quote:

quote:

AMD iflas etsinde, GT 650'yi bile 500 dolara alın. Düşüncesiz açıklama yapıyorsunuz.

AMD'nin iflası, pahalıya satış yapan Intel ve Nvidia'ya yarayacak. Düşük performanstaki ürünleri bile yüksek fiyata satacaklar.

En azından alınca içinde patlamıyor be kardeşim. Ayrıca öyle bir fiyat olmaz. Yani bir şirket olarak düşündüğünde rakibin olmasa bile malının değeri bellidir. Taş çatlasa 100 TL oynar fiyatı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.