< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurpala -- 17 Ocak 2022; 19:35:49 > |
AMD Wraith Prism RGB İşlemci Soğutucu ' 189 Lira '

-
-
Geçen sefer 199dan aldık teslim edildi. Net kargoyu da tecrübe ettik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zamanında Kullanmıştım gayet güzel soğutucu , bu rakamlara da bedava valla ...O değil de klavyeyi nasıl iade ettin arkadaş ya
Girdi Tekrar stokta şuan 549 Lira , Kod da geçerli değil
-
Hocam boşver o klavyeyi bence sen. K3 bak indirime girerse, geçen 799du yanlış hatırlamıyorsam K3 kırmızı anahtarları olan
bitttiiii
-
Hangi klavyeden bahsediyoruz hocam 550den?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5600x'de AMD Wraith Prism ve Wraith Stealth ile ciddi fark olmadı
Prism'e para vermeye değmez biraz daha fark verip 4-6 bakır borulu kule tipi soğutucu almak daha mantıklı
-
Asus tuf k1 329 a satıldı kod ile. 100 tl de geri ödemesi vardı. Gaming gen tr
Tamam onu biliyordum, ben blackwidow mu acaba 550ye düştü dedim bi şans verecektim 550den klavyeye
-
Evet hocam bu defalarca sepete ekledim ama sırf sesi yüzünden vazgeçtim her seferinde
Veremem o kadar paralar ya
Zaten oyuncu değilim, mekanik sesi de kafamı tırmalıyor çıtır çıtır çıtır, Aura sync diye coşmuştum bakma 229 Lira gayet güzel olacaktı benim için , sağlık olsun ...
-
Katılıyorum.
Ryzen 3 kullanıyorsanız alınır ama ryzen 5 üstüne mantıksız geliyor.
Ben de 5600X ile kullanmıştım. Arada bir ses inanılmaz artıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devam ediyor şuan stok limiti de yok almayı düşünüyorsanız
-
b450m s2h var stok soğutucu, ramlere değiyor. bunu alsam sığar mı acaba?
-
İhtiyaçta vardı ama yetişemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun süre wraith prism kullandım 3700x 3600 5600x ile, boş ve orta yüklerde vay diyorsunuz ne güzel soğutucu, işlemciye yük binince malesef kule tipi olmadığı için sıcağı savuşturamıyor tepeden dikine üfleyerek. Ve sıcaklığı arkaya öne dağıtan yapısı oldugu çin ramler ısınıyor, kasa içi sirkülasyonu bozuyor vs. 200 liralık kule tipi soğutma bundan daha iyidir, bakır boru vs hikaye, Prismde bakır borunun allahı var satsak 100 liralık bakır çıkar ama tasarımı fevkalade yanlış, şekil olsun diye rgb yapılmış bir soğutucu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X