Bildirim
Amd X2 4600+ işlemci
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sorun PSU da değildir.Bu tür durumlarda işlemci ya da ramlerde sorun aranır.İşlemci de 3000 Mhz yi rahat görmesi lazım.Onun için bu reset in sebebi büyük ihtimal ram.Ramleri geri çekip tekrar dene.Yani biostan 667 Mhz yap. -
Ram lerin hepsini söktüm tek tek denedim ancak örnegin 2,6 ya çıkardım windows bile başlamıyor Ramlerim 4 adet 512 mb DD2 533 lük ikitanesi aynı marka diğer ikisi ise farklı marka ama hepsi 533 lük -
ramleri geri çekmeyi denedin mi.Bios tan 400 Mhz yap ramlerini birde boyle dene... -
Ramler O/b olduğu içindir.. Twinmos veya kingston yazan ramler dursun diğerlerini çıkartıp o/c yap. Reset atmayacaktır. o/b ramleri tekrar taktığında resetler devam edecektir. Hatta ramlerin bozulabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIFO -- 14 Ocak 2008; 7:57:38 > -
Voltaj vermediysen unut 3000mhz'i ramlerede voltaj vermen gerekiyor yoksa oc yalan. -
Ya benimkide maximum 2.632 oluyor bir gıdım artırırsam bilgisayar açılmıyor... Ramleri aşağıyada çekemiyorum düşürecek yer yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLgaTe -- 15 Ocak 2008; 22:56:51 > -
benim e2180 de en fazla 2.4 e çıkarabildim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X