Şimdi Ara

AMD X4 880K ne zaman TR'ye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. X4 880K ile ilgili bilgisi ilgisi yada haberi olan var mı? Türkiye'ye ne zaman gelir? Yada gelir mi? Bekleyelim mi? Yoksa x4 860K alıp yola devam mı edelim? Yada tam x4 860k almışken peşi sıra 880k tr'de satışa çıkarsa küfür falan edelim mi? Sorularım bu kadar. İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. Teşekkürler.

• 880K çokda beklemeye gerek yok 3 aşağı 5 yukarı aynı işlemci.
  • Biliyorum da işte sonuçta hız olarak biraz daha yüksek ve soğutucusu daha gelişmiş olması beklememdeki etkenler. Yoksa ikiside aynı teknolojinin ürünü. Çıkalıda bayağı oldu. Şimdiye kadar trye gelmemeside bundan sonra gelmiyecekmiş gibi bir düşünce oluşturdu bende.
  • 860K'yıda aynı frekansa çekebilirsiniz kolayca.Yanlız bu kaveri ve godavari 4.4 ghz üstüne kolay çıkılmıyor.
  • Biraz daha bekleyip öyle yaparım olmazsa. Şuan sistemde 6400k işlemci var. Ekran kartı almıştım. Apu ya gerek kalmadı. en azından daha performanslı bir işlemci olsun diye 880k düşünüyordum. Artık kısmet 860k ya sanrım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endorphine -- 5 Ağustos 2016; 9:51:35 >
  • endorphine kullanıcısına yanıt
    X4 880k gelmesi lazımdı çoktan belkide getirmeyebilirler belli olmaz.

Anakartın carrizo destekliyorsa şu işlemcide işini görürdü ama buda Tr'ye gelmedi nedense

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114724576&p=1&anchorToGo=114724576

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb.güncel sistem skylake neden düşünmüyorsunuz ? eski mimari 860k.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKHANBABAMJ

Mrb.güncel sistem skylake neden düşünmüyorsunuz ? eski mimari 860k.

Anakartıda değişmek istemiyorum.Yüksek ihtimal 860K alacağım. 880K gelmez artık. Çıkalı bayağı oldu çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.