Şimdi Ara

AMD x6 için anakart önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum şu;

AMD X6, ikinci el, işlemci almayı planlıyorum fakat ona uygun bana yıllarca gidecek maksimum kararlılıkta bir anakart(ikinci el veya sıfır) almam da lazım. Anakart konusunda forum da şunlar var;

MSI 870A G-54 AMD 870 AM3 DDR3--160 lira : "military class" mış fakat forumda takip ettiğim kadarıyla x6 larda bazı sorunları çıkmış geçmişte.

Asus M4A79T DELUXE AM3--140 lira

ASUS M4A88TD-M EVO: 180 lira

Şunu belirtmeliyim ben çok nadir oyun oynuyorum aradığım şey uzun yıllar gidicek kararlı bir cpu+anakart. Bundan dolayı foruma sormak istediğim AM3 Phenomx6 destekli daha ucuz 80-100 liralık anakartlardan düşünürsem sorun yaşarmıyım? ya da x6 ya yakışan anakart maksimum kararlılık için ne olmalıdır?

• Asus M5A97 EVO sizin için daha iyi olacaktır
  • İlanımı inceleyebilirsiniz. Tam size göre bir kart. Ben x6 1090T ile kullanıyorum.Hiç sorun yaşamadım.
    SATILIK Gigabyte 890GPA-UD3H (Rev 1.0)_____199 TL___
  • Bende anakart almayı düşünüyorum yeni sistem yapıcağım şu anakarthttp://www.exa.com.tr/foxconn/anakartlar/foxconn_a88gmv-328-15444.html

fiyat ve performans olarak çok iyi fakat foxconn daha önce hiç kullanmadım sorun çıkarırmı bilmiyorum alıp deniyeceğim.

Gerçi çizgi den 3 yıl garantili.
  • Evet Gigabyte çok iyi görünüyo, bayrama kadar düşünücem sanırım. Yorumlar için teşekkürler...
  • hangi marka alırsan al fx işlemci destekli AM3+ soket olsun. ileride işlemci değişirsen sıkıntı yaşamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.