Şimdi Ara

AMD: Zen işlemciler, Intel Skylake ile her kriterde rekabet edebilecek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben fx8320 den intel i5 6600k'ya geçenlerdenim, 4 aydırda aldığım işlemciden çok memnun olarak oc'li olarak kullanıyorum. Zen gelir ise i5 6600k performansında olan cpu ların ilk çıkışlarında en fazla %5-10 civarında ucuz olacağını düşünüyorum. Bu kadar avantaj için 1 yıla yakın bekleyemeyeceğimi düşündüğüm için bu sisteme geçtim.
    Bu arada çıkacak işlemcileri anakart + işlemci olarak hesaplamakta fayda var..Eğer zen için anakart fiyatları çok hesaplı olmaz ise

H110 + İ5 6400 (veya başlangıç seviyesi için h110 + i3 6100 )kombinasyonu her zaman f/p olcak gibi duruyor.

izleyelim görelim, amd yi her zaman destekliyorum, rekabet önemlidir..Umarım H110 + i5 6400 ile rekabet edebilecek, f/p anakart + işlemci ile çıkış yapabilirler

Kalın sağlıcak ile..
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Hocam kaynak verir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda7280

Hocam kaynak verir misiniz?

Directx-12 nin kaynaklarından birkaçı işte. Directx-11 için çekirdeklerden birine %100 yükleniliyor, diğerlerine %10 %20. DX-12 içinse o %100 olanın yükü diğer çekirdeklere dağıtılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 24 Mayıs 2016; 10:02:17 >
    Anladım üstadım.

• Takip deyim hadi AMD
  • hadi bakalim amd merakla bekliyoruz yine çok merak etmeyelim :D

• Zen islemcinin Cok Guclu Olacagini Zamaninda Hepinize Soylemistim Jim Keller Ve Ekibi Daha Fazlasini Basaricak Diye.
    Bu mesaja eklenen görseller:

AMD: Zen işlemciler, Intel Skylake ile her kriterde rekabet edebilecekAMD: Zen işlemciler, Intel Skylake ile her kriterde rekabet edebilecek

Dostum Zen islemci Hyper-Threading ile MCM Adinda Tasarimi Birlestirmisler Cok Karmasik Ve Guclu Bir Yapiya Sahip Bir Tasarim Olmus AMD'nin Kullandigi Hyper-Threading 4 Yollu Onceden Soylemistim Zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerokeso

quote:

Orijinalden alıntı: madiko

quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR2011den beri Core i3-550 kullanıyorum, 4.6 GHz de... İnanılmaz bir işlemci, bu kadar beklemezdim. Bu böyleyse, Skylake i7ler nasıldır yahu?
    o işlemciye nasıl hızaşırtma yaptın çarpan kilidi kapalı ? bende de corei5 650 var nvidia 1070 veya 1060 aldığımda işlemcime hızaşırtma yapmak istiyorun

1.nesil i3-i5ler fsb ile çok iyi overclock oluyorlar. Çarpan değil north bridge hızını değiştiriyorsunuz. Ancak i5 650 ile overclocklu da olsa gtx 1060-1070 kullanmanızı önermem. gtx 750ti'dan güçlü kartlarla feci darboğaz yaşarsınız. Ekran kartınız %50-60 kullanımda kalır. İşlemciniz tam yükte çalışıp yetişmeye çalışır. Bütçeniz el verirse yanında en azından i5 6600k benzeri bir işlemci veya hiç olmazsa 2.elden 300-350tlye bir i5 2500k alıp overclocklarsanız 2 kat performans alırsınız 1070 ile.

Merhaba hocamhttp://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-achilles-intel-77511561366amd-am2am3-islemci-sogutucu.html İşlemci soğutucum linkteki üründür. Core i5 650 işlemcime 4 gigahertze hızaşırtma yapsam olurmu yüzde olarak ne kadar bir performans artışı getirir bana ? North bridge dediğin kuzey köprüsü sanırım. Eğer ben hızaşırtma yaparsam işlemciyle birlikte kuzey köprüsünede ekstra yük bünecek ve ısınacak doğrumudur. Artı olarak belirtmem gerekirse multiplayerden ziyade genelde singleplayer oyunlar oynuyorum, yüksek fps şart değil, benim için 45-50 fps olsa kabulumdur. Ben oyunlarda gtx 1060 alıp görsel ayarları köklemek istiyorum full hd televizyonda oynuyorum bu arada. Yanıtlarsan sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.