Şimdi Ara

AMD6000+2GBRAM+HD2900XT_3Dmark06?? skor normalmi acaba...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar sistemi yeni topladım 3dmark2006 skorum bu normalmi sizce? biraz daha iyi bir skor elde etmem için ne gibi ilaveler yapabilirim ? 2 gb kingston dual 800mhz. var 2 gb daha artış olsa etkilermi ?
    Armor TT kasa
    sistem : tagan 700wt
    Amd 6000 + kendi sogurucusu
    Asus hd2900xt
    Asus m2a-mvp
    seagate 200sata
    Asus 22''mw221u

vista ultimate x32bit

CF yapsam 2x2900xt 3dmark06 da çok fark edermi?

link :https://store.donanimhaber.com/7c/15/99/7c15990f9b8d24cfd7429115d272d158.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeR^GeNeR@L -- 31 Ekim 2007; 10:23:10 >

• Sonucun normal. O işlemciyle o kadar alabilir zaten. 3ghz deki bir core2duo işlemciyle 11k alabilirsin.
  • ok saolasın .. ram ilavesinin yada vga ilavesinin CF gibi faydası olurmu ?
  • biraz düşük geldi bana sms2 4500 civarı sm3 5000 civarı alıyordum işlemci e6750 default değerlerim bunlar
  • resmi buldum gerçi sende görmüştün sadece 3.2 e çekmişim işlemciyi

• selam mesut crysis te yalan oldum yaaa .....sistemi yeniledim ama cpu ve rama yük binmiyo ama vga yetmiyo gibi CF nin yolumu gorundu ne dersin ???
  • selam CF yapsan gene yalan olur crysis için bence + zaten senin tagan da CF desteği yok bide sen ankartı değiştirdinmi yeni aldıysan yakışmamış o kart sisteme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam emin değilim ama 2 adet PCI-Express girişi vardı galiba
  • Yapma yaa..! evet anakart seçiminde çok karasız kalıdım ama Asus'un ati çipstli bi CF sini almaya kara verdim sonunda Asus M2A-MVP ALDIM
    2/3 gün sonra CF yapacagım bi arkadaşın asus hd2900xt si ile bakalım artık ..

LİNK :http://www.cizgi.com.tr/pagestructure.aspx?intPageStructureNo=24&sintLanguageId=0&bytContentType=7&intRefPartNo=5&intCatId=392&intProId=686

ASUS M2A-MVP

CPU Desteği : AMD Athlon 64 X2/ Athlon 64 FX/ Athlon 64/ Sempron
    Yongaset : AMD 480X CrossFire Chipset / SB600
    FSB : 2000/1600 MT/s
    Bellek : DDR2 800/667/533, ECC ve non-ECC
    Grafik Arabirimi : PCI Express x16
    Tümleşik Grafik : -
    Sata ve IDE : - 1 x UltraDMA 133/100/66/33, - 4 x Seri ATA 3.0Gb/s
    Raid : RAID 0, 1 & 0+1
    Ses : Realtek High Definition Audio, 6-kanal CODEC
    Ağ : Marvell 88E8001 PCI Gigabit LAN
    1394 : 2 x 1394a
    PCI : 2 x PCI2.0
    PCI Express : 2 x PCI Express x16, 2 x PCI Express x1
    USB 2.0 : Maks. 10 USB 2.0/1.1
    Şekil Faktörü : ATX

dedigin kadar vasat deildir umarım bak bakalım .....

• bakıyorum bide 2 adet PCI-Express girişi var CF için varmıydı toplam 4 oluyor yani
  • gözüm tutmadı anakartı ama kullanan birisinin tavsiyesi üzerine aldıysan sorun yok
  • http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=50&products_id=1190

ARTIK BUDA DESTEKLEMESSE TAGANIDAMI İKİLİCEZ ? CF İLE FPS ARTIŞI NE KADAR OLUR? 3DMARK06 NE OLUR ACABA?

• 700 Watt güç kaynağı
    • 4 bağımsız +12V kabloyla Intel EPS12V Ver.2.9 ve EPS/ATX downward versiyonlarıyla uyumlu.
    • +12V kabloları değişik bileşenlere ayrı ayrı elektrik sağlar. Bu sayede fazla elektrik kullanan değişik bileşenlerin, aynı anda tek bir kaynağı paylaşmasını engeller.
    • Evrensel anakart desteği: 20+4 pin ana güç, aynı zamanda 4-pin & 8-pin +12V güç konnektörleri (20, 20+4, 24+4, ve 24+8 configürasyonları için).
    • ≥80% verimliliğiyle güç kaybını azaltır ve para tasarrufu sağlar.
    • Yuvarlatılmış TMI konnektörü ve değişik renkteki soketleriyle (siyah ve yeşil) yanlış bağlantı yapılmasını engeller.
    • Kabloların modüler olması sayesinde kullanılmayan kablolar sökülebilir ve PC içinde daha fazla hava dolaşımı sağlanır.
    • 2 adet 6-pin PCI Express konnektörüyle NVIDIA SLI teknolojisini ve ATI Crossfire ekran kartlarını destekler.
    • REMI teknolojili PCI-Express 6PIN kabloları EMI dalgalarını ve seslerini azaltır, ürünün kullanım süresini ve verimini arttırır.
    • 4 pin VGA soketli grafik kartlarını kullanan high-end anakartları destekler.
    • 13.5cm çaplı, seramik materyalli sessiz fanıyla mükemmel bir soğutma sağlar.
    • Toplam 14+1* IDE ve SATA hard disk bağlanabilir. (*VGA 4Pin)
    • Petek şeklindeki yan cepheleri sayesinde geniş bir hava akımı yüzeyi oluşturur.
    • Otomatik olarak ayarlanan termal kontrol fanları PSU içindeki ısıya göre hızlanır.
    • Büyük heat-sinkleri sayesinde ısı en verimli şekilde dağıtılır.
    • Siyah, ağ kablo toplayıcılarla kaplı kablolar sayesinde kasa içindeki hava akımı maksimuma ulaşır.
    • Bütünleşik OVP (Over Voltage Protection-Yüksek Voltaj Koruması) ve OCP (Over Current Protection-Yüksek Akım Koruması) diğer bileşenlerde oluşabilecek hasarları önler.
    • 110~240VAC aralığında çalışır. Aktif PFC sayesinde daha iyi bir elektriksel performans sunar.
    • Eşsiz altın pinli toprak hattı sayesinde güç kaynağı üzerinde birikebilecek statik elektrik uzaklaştırılır.
    • Drawer case package is the originated and unique design by Tagan and could be used after power installed.
    • Kablo toplayıcılar kutu içeriğine dahildir.

Net boyutlar: 150x88x175 (mm)
    Net ağırlık: 3.27 (kg)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeR^GeNeR@L -- 31 Ekim 2007; 16:48:05 >

• 2 adet 6-pin var diyor sana 4 lazım yani CF yapamıyorsun psu yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan22 -- 31 Ekim 2007; 16:52:11 >
  • desene burada tosladık ya bu tagan şu anda satılanların en ıyılerınden biri ? daha ne yapayım anlamadım neredeyse 250 $ lık ... neyse teşekkurler ... sen ne yaptın DX10.1 bekleme durumlarımı yokda Nvidiay geçişmi var 8800gtx/ultra gibi?
  • DX10.1 fos çıktı galiba 8800gt alacam bu arada benim TT de bile 1 adet 8ğin 4 adet 6 pin var onda nasıl yok hayret
  • çevrici soketle hallolmuyormu o iş ? illa psuda olması şartmı
  • Arkadaşım o işlemciyle bırak crossfireı quad cross yapsan ne yazar... 2900XT CF için minumum kaliteli bir 700W güç kaynağı, q6600 gibi bir işlemci, x38 chipsetli bir anakart lazım. Bunların hibirini de tavsiye etmiyorum. Ram ilavesinin hiçbir faydası da olmaz bu sonuçlara. Mevcut sisteminle devam et derim.
  • keşke E6750 ve P35 DS4 alsaydın güzel bir sistem olurdu neden AMD topladın anlamış değilim
  • yapmayın yaa durum bu kadar acımı
  • Skor yapacaksan Neden amd aldın
    İşlemci olarak 6750 veya 6800extreme
    Anakart olarak Striker veya Dfi P35
    Soğutma olarak extreme su soğutma veya gaz soğutma
    birde yüksek mhz yapacak ram

sonra ver skorun gözüne
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.