Bildirim
AMD64 Ler için GÜÇ KAYNAĞI?
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekran kartı ne -
başta ekran kartı olmak üzere diğer bileşenleri de belirtmelisin
ayrıca eski PSU n hakkında da bilgi vermelisin
günümüzde ortalama pc ler için en az (gerçek) 300-350watt tavsiye edilir
Kolay gelsin... -
ya ekran kartım
256 mb geforce 6600 gt
ya sadece bu 3 ünü yeniledim
eski güç kaynağım hakkımda bilgi yok :(
o zman sadece önerebilirmisiniz?? -
muhtemelen yetmicektir
önerim:
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1252 -
quote:
Orjinalden alıntı: doomguard
ya ekran kartım
256 mb geforce 6600 gt
ya sadece bu 3 ünü yeniledim
eski güç kaynağım hakkımda bilgi yok :(
o zman sadece önerebilirmisiniz??
yaw allah allah 256mb 6600gt varmı_? ben hiç görmedimde hatta yok olsaydı sli olarak yüksek çözünürlüklerde performans düşüşü sorunu kalkar ve 6800gt satılmazdı -
256 değildir arkadaş yanlış yazdı galiba ama en azından düz 6600 bile olsa amd 3200 sisteme iyi bir güç kaynağı alınmalı diye düşünüyorum. -
gt değilmiş yanlış hatıalmışım
td olcakmış..
buna iyi bir güç kaynağı önerebilirmisiiniz??
ve hesaplı olandan :) -
Hazır önermişken banada bi psu önerebilirmisiniz? Bu sistemi almak üzereyim kasayı psu suz alıcam.O/c yapmıcam bu sistemi rahat kaldırabilecek ama tuzlu olmayan bi psu istiyorum plzzzz.
leadteck px6600 gt tdh
epox-9npa ultra
amd 64-3000-venice
twinmos 1gb
feel hurricane -
en iyisi enermax.. çok tartışıldı..
en hesaplısı fsp...
diğerleri de havalı işte.. ama firebal un sattığı psu ların en güvenilir olanlar olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim..
şu an gerçek bi 400 watt felan çok şeye yeter ama bi insanın parası varsa enermax 480 züpper..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronishark -- 4 Temmuz 2005, 15:09:00 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X