Bildirim
AmeLe İşi Modem Modifiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fan ayrı bir güç kaynağı ile çalışmıyorsa modeme zarar verebilir.veya kararsız çalışmasına neden olabilir.. -
Uyarınız için teşekkürler modem ile fan + şerit ledin beslemeleri ayrı -
-
hızlandırıyor mu bari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay vay paşam hoşgelmişen -
Hızlandırıyo öncekiden daha iyi , aslında işlemcinin üstüne aliminyum soğutucu koymayı düşünüyodum ama modem board u müsayit değil -
işe yarar kondansatörlerin ömrünü uzatır. -
Aynen -
Hoşbulduk , güzel olmuş -
Eyvallah kardeşim benim -
bağlantı hızında rahatlama oldumu -
Eskisine nazaran farkedilir bi rahatlama oldu önceden sürünerek internete girerdim şimdi uçuyoz maşallah -
valla bunun yerine biraz daha uçarak extreme soğutma kurulabilir Peltier bağlayarak CPU yu -10-15 derecelerde çalıştırıp 100 Mbps hızında nete bağlanabilirsiniz.
şaka maka bi yana harbiden güzel fikir dostum eline emeğine sağlık. -
Saol kardeşim teşekkür ederim , aslında elimde boşta duran Amd AM3 soket işlemci soğutucusu var onu montajlamayı düşündüm ama ne yazıkkı modem in board u müsayit degil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X