Şimdi Ara

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.067
Cevap
122
Favori
234.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni kullanmaya başladım Metal olanı birkaç sorum olacak @iDoctor , tecrübelerinden faydalanabilirsem sevinirim.

1. Apple Almanya ve Amazon Almanya'dan alışveriş yaptım. Provizyondan dönem işlemlere yansıdı. Herhangi bir MR kazanımı gözükmüyor. Ekstrede mi göreceğim. Apple X4 MR için sadece Türkiye Apple oluyor bu durumda sanırım?
    2. 5.000TL üzeri yurt dışı her alışverişe 200.000MR verilecek kampanyası var bonusflaşta. Buna uygun olarak Apple, Amazon, Zalando, HM Almanya vb birkaç siteden daha alışveriş yaptım. Tüm harcamalar MoTo olarak gözüktüğü için MR kazandırmıyor. Anladığım kadarıyla Amex ile yurt dışı alışverişlerde online olarak yapılan harcama her zaman MoTo oluyor, henüz aksini görmedim. Ama kampanyalarda MoTO dahil DEĞİLDİR yazılı. Ben anlamadım bu işi, bende mi sorun var yoksa herkeste mi böyle?
  • trostulan T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle kartınızı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Ekstra MR kazanımı belirttiğiniz gibi American Express Türkiye Program Ortağı olması sebebiyle yalnızca Apple Türkiye'de geçerli oluyor.

Yurt dışı kampanyalarında genelde belirli tanımlamalardan (iş yeri kodu vs.) dolayı hatalar oluşabiliyor, aşağıda size yazacağım şekilde ilerlerseniz yardımcı olacaklardır ve kampanya kazanımı sağlatacaklardır. (Apple Almanya için benzer sorunu yaşamıştım, diğerleri için bir şey diyemiyorum ama aynı şekilde yardımcı olacaklardır.)

quote:

Garanti BBVA İletişim Formu

Linke tıkladıktan sonra Şikayet'i işaretleyin ve Konu olarak "Kampanya Sorunları"'nı işaretleyin.

Şikayet Detayı kısmını aşağıdaki şekilde yazın;

Merhaba, 0000 ile biten Metal The Platinum Card ile 00/00/0000 tarihinde, xxx € (xxx TL) tutarında yapmış olduğum harcama "Yurt dışı harcamalarınıza ekstra 600.000 MR puan!" kampanyasına dahil edilmedi. Kampanyaya dahil olması gereken bu işlemin, kampanyaya dahil edilerek sorunumun çözülmesini rica ederim.

Ardından tam adınızı, kimliğinizi, e-posta ve telefonunuzu yazarak gönderebilirsiniz, hızlı bir şekilde geri dönerler.

Başka sayılmayan kampanya varsa yazıyı "...yapmış olduğum harcama "Yurt dışı harcamalarınıza ekstra 600.000 MR puan!" ve "Yurt dışı harcamalarınıza 4.000 TL indirim!" kampanyalarına dahil edilmedi." gibi revize edebilirsiniz.

Yine aynı şekilde aynı gün veya farklı tarihlerde ilgili kampanyadan yararlanması gereken harcamalar varsa, virgül ile ayırarak aynı şikayet kaydına ekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 14 Ocak 2025; 1:23:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• merhaba %3 otel indirimi; booking,ets,jolly,tatilsepeti gibi sitelerde de gecerli mi? yoksa direkt otelde odeyince mi gecerli?

tesekkurler

• buroz B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ne yazık ki seyahat acentaları üzerinden yapılan harcamalardan %3 kazanılamıyor. Booking vb. acentalar üzerinden yapılan harcamalar "Seyahat" kategorisi olarak geçer ve indirim yapılmaz, otel içerisinde otel POS cihazından ödeme yapıldığında "Turizm/Konaklama" kategorisine dahil edilir ve indirim kazanılır.

İşlemin Garanti BBVA POS'undan geçmesi zorunlu değil ancak indirim kazanılabilmesi için kategorinin "Turizm/Konaklama" olması zorunlu.

• tesekkurler hocam

• hocam bu oranlar guncel midir bir de?

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]
  • buroz B kullanıcısına yanıt
    Güncel hocam, yine de yanına (2025) diye ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 14 Ocak 2025; 18:55:12 >
  • Metal the Platinium Amex kredi kartı aylık ücreti 15.520 TL olacakmış

• AMEX TÜRKİYE 2025 YILLIK KART ÜCRETLERİ
    quote:

• American Express Card: 2.596 TL
    • American Express Gold Card: 5.195 TL
    • The Platinum Card: 10.465 TL
    • Metal The Platinum Card: 15.520 TL
    • The Centurion Card: 74.210 TL

GELEN ZAM ORANI (2024→2025)
    quote:

American Express Card
    1.800 TL (2024) → 2.596 TL (2025) | %44 artış

American Express Gold Card
    3.600 TL (2024) → 5.195 TL (2025) | %44 artış

The Platinum Card
    7.250 TL (2024) → 10.464 TL (2025) | %44 artış

Metal The Platinum Card
    10.750 TL (2024) → 15.520 TL (2025) | %44 artış

The Centurion Card
    51.400 TL (2024) → 74.210 TL (2025) | %44 artış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 14 Ocak 2025; 19:39:8 >
  • trostulan T kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, yurtdışı işlemlerden bazıları hemen kampanya sekmesinde gözükmüyor, dönem içine düşmesini bekleyin, yüksek ihtimal gözükecektir.

• iDoctor kullanıcısına yanıt

Beymen hediye çekinin hesaplama katsayısı nedir?

• korcin K kullanıcısına yanıt
    Metal The Platinum ve Centurion Card için 2024'te ÷260'tı hocam ama diğer kartları şu an bilmiyorum. Concierge hattından güncel olarak teyit ederek onu da ekleyeyim, teşekkürler hatırlattığınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 14 Ocak 2025; 21:2:32 >
  • Merhaba, kart kullanımım bu ay başladı fakat bildiğiniz üzere aidat ikinci ekstreye düşüyor. Bu noktada erken aidat ödeme veya kartın ilk kullanımına zamlardan önce başladığımızı belirterek indirim isteme gibi “uyanıklıklar” yapılabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanıyorum yeni aidatların belirlenmesiyle birlikte bu yıl için bir lounge hizmeti iyileştirmesi yapılmadı değil mi?

• İnanılmaz yüksek aidatlar. Hadi metal kart için 15 K ödedik karşılığında sunduğu avantajlar çok kısıtlı. Yani en basit ön ödemelilerin bile sunduğu cashbackler bu kartın kazanımlarından daha iyi …

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15K verip lounge kullanamayacaksam Diomond kart alırım daha iyi

• yuh 15k nedir?

amex alım amacı daha çok lounge ise gider 500tl daha koyar şerefimle lounge.me yıllık sınırsız paket alırım.

• Garanti insaf etmiş, crystal metal kart aidatı 23.500 tl olmuş.

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• korcin K kullanıcısına yanıt

Ve şaka gibi Lounge sadece 2 kullanım...

Bu aidat karşılığı ne veriyor?

Muafiyetim olmasa asla kullanmam :)

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.