Yeni kullanmaya başladım Metal olanı birkaç sorum olacak @iDoctor , tecrübelerinden faydalanabilirsem sevinirim.
|
Bildirim
Yeni kullanmaya başladım Metal olanı birkaç sorum olacak @iDoctor , tecrübelerinden faydalanabilirsem sevinirim.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 14 Ocak 2025; 1:23:35 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
merhaba %3 otel indirimi; booking,ets,jolly,tatilsepeti gibi sitelerde de gecerli mi? yoksa direkt otelde odeyince mi gecerli? tesekkurler |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
tesekkurler hocam |
hocam bu oranlar guncel midir bir de? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 14 Ocak 2025; 18:55:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Metal the Platinium Amex kredi kartı aylık ücreti 15.520 TL olacakmış |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 14 Ocak 2025; 19:39:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Beymen hediye çekinin hesaplama katsayısı nedir? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 14 Ocak 2025; 21:2:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanıyorum yeni aidatların belirlenmesiyle birlikte bu yıl için bir lounge hizmeti iyileştirmesi yapılmadı değil mi? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
15K verip lounge kullanamayacaksam Diomond kart alırım daha iyi |
yuh 15k nedir? amex alım amacı daha çok lounge ise gider 500tl daha koyar şerefimle lounge.me yıllık sınırsız paket alırım. |
Ve şaka gibi Lounge sadece 2 kullanım... Bu aidat karşılığı ne veriyor? Muafiyetim olmasa asla kullanmam :) |