< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (100. sayfa)
-
-
Cok tesekkur edıyorum bılgılendırmenız ıcın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
1. Metal American Express Platinum kart ile Centurion Lounge'lara ücretsiz giriş yapılabilir mi?
Londra (LHR)'daki lounge'a metal kartımla ve misafirimle birlikte ücretsiz girebilir miyim?
2. Centurion kart nasıl alınıyor?
Banka bu kartı hangi koşullarda müşterilerine sunuyor?
Saygılarımla.
-
Merhaba, evet Centurion Lounge'lara ücretsiz giriş yapabilirsiniz. 2 Misafire kadar ücretsiz olması gerekli ama yine de Concierge Hattı'ndan misafir detaylarına bakmalarını isteyin.
AMEX Ürün Yönetimi bu konuda AMEX müşterilerini yakından takip ediyor, uygun ve American Express'ten onay alabilecek müşterilere Centurion teklifi yapılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Merhaba,
ICBC'den Platin kart(Dragon Pass özelliğin olan kart) almak da kolay değil, genellikle başvuruları reddediyor.İsterseniz sonucu buraya yazarsınız.
Saygılarımla.
-
Bende AMEX PLatinum vardı ve hiç kullanmamıştım. kapatayım dedim, 400.000 MR verildi. Telefondakine ''bu puanı kullanmak için kart limitimi kullanmam şart mı?'' diye sormuştum ve şart olmadığını söylemişti.
Ama şöyle bir durum varmış. Malum puanı kullanmak içi karttan $1 mı ne çekip tekrar iade ediyormuş seyahat hattı.
Ama işte böyle olunca da 7250 tl haşırt...
Bunun iadesini garanti/amex yapmasa bile tüketici hakem heyetine hiç götüren, sonuç alan oldu mu merak ediyorum.
-
Diamond kart geldi,amexi lounge key için kabul etmiyor.Master card istiyor,ilgilenenlerin bilgisine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler; o halde aidat zaten her türlü yansır :)
-
Maalesef,15.000 kart ucreti ödemeden lounge olmaz,lounge key için 1 dolar karttan çekip iade ediliyor.
15k ona vereceğime 5k daha ekler €550'ya yıllık sınırsız lounge.me alırım.
-
Evet aynen öyle
Eğer esas isteğiniz yoğun bir şekilde lounge kullanımı ise Amex doğru bir seçim olmaz. Haklısınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, the platinum kart sahibiyim. Genel olarak forumda metal karttan ve ona bağlı kampanyalardan bahsediliyor sanırım ve fark konusunda net bir bilgiye erişemedim. The Platinum kart ile metal platinum arasında 3 küsür bin liraya değecek bir fark var mı lounge hizmeti ve 3x kullanım dışında? Yani hizmet veya kampanyalar konusunda metal'a ayrı base plat'a ayrı yaklaşımlar gibi. Aidatların değişim tarihi veya yürürlüğe girme tarihi ile ilgili geçmiş deneyim veya net bilgisi olan var ise hayra geçer.
-
Merhaba hocam, aslında bakarsanız American Express'in kendi kartlarında Plastik/Metal diye bir ayrım yok, The Platinum Card'ın tek bir kart ve metal olması gerekliydi ama Garanti hala bunu sonlandırmadı.
Hızlıca aklıma gelenleri ileteyim size;
quote:
• Selects işletmelerde aynı gün aynı iş yerinden yapılan işlemlerde The Platinum kartlar maksimum 1.500 TL ve 1 sefer (ayda maks. 4.000 TL), Metal The Platinum kartlar maksimum 2.000 TL ve 1 sefer (ayda maks. 6.000 TL) online indirim kazanır.
• Seyahat ve Concierge hattında; The Platinum Card MR puanları 2 kat değerli kullanırken, Metal versiyonu 3 kat değerli kullanır. (Bu önemli bir fark.)
• Yurt içi lounge ayrıcalıklarında The Platinum Card 1 kez, metal versiyonu 2 kez ücretsiz yararlanabiliyor. (Centurion Lounge'larda ikisi de eşit haklara sahip)
• Eskiden Global Ayrıcalık'larda plastik The Platinum Card'ın segmenti Metal'e göre daha yüksek görünüyordu ancak düzeltildi ve ikisinin de Global Ayrıcalıkları aynı.
• Yaklaşık 8-9 Ay önce The Platinum Card'lar için tüm harcamalara sınır olmadan 5X MR kazanma kampanyası yapıldı ve metal, plastik fark etmeksizin iki kartta kampanyaya dahil edildi. Yani Bonusflaş'ta özellikle Metal kart için ayrı kampanyalar düzenlenmiyor, o konuda da eşitler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 9 Ocak 2025; 19:35:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
selamlar hızlı dönüşünüz teşekkür ederim efendim. Mr kullanımı olarak shopu tercih ettiğim için çok fark yaşayacağımı sanmıyorum. ikinci lounge da 375 tl diye biliyorum. Kampanyada fark yoksa kalanı teferruat şahsen, tekrardan teşekkürler.
Hocam merhaba kafama takıldıgı ıcın sormak ıstedım.
“400.000 MR karşılığı = 2.000 TL seyahat uçak (Metal Kart) ve 1.538 TL Beymen hediye çeki “ Yazmıssınız. 2000 TL seyehat yada 1538 beymen hedıye cekı olarak kullanıyoruz degıl mı? Ikısı aynı anda verılmıyor
puanlar seyahat hattında 200e beymen çekinde 260a bölünerek kullanılıyor hocam. yani ikisinde de aynı puanları kullanıyorsunuz, iki ayrı kullanım söz konusu değil.
Selamlar, ilk amex kartımı almayı düşünüyorum green olarak. Soracağım soru fiyatların değişmediği varsayılarak cevaplanırsa çok daha mutlu olurum. Senelik 1800 TL’lik aidat sizce çıkartılır mı? Sık sık dışarıda yiyen ayda 1 ise orta-üst fiyat sayılabilecek yerlerde yiyen birisiyim. Fikirleriniz için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X