2025 kart ucretleri belli oldu mu acaba, amex basvurusu yapacagım amex sitedeki rakamlar guncel degil sanıyorum |
Bildirim
2025 kart ucretleri belli oldu mu acaba, amex basvurusu yapacagım amex sitedeki rakamlar guncel degil sanıyorum |
Geçen yıl Ocak ayında açıklanmıştı "..../02/2024 tarihinden itibaren geçerlidir" notuyla, bu aralar belli olur artık 2025 için. Önümüzdeki günlerde hesap ekstresi gelecek olanlar baksın, ilk sayfaya büyük puntolarla yazıyorlar kart ücreti değişikliğini. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 11 Ocak 2025; 10:35:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
@iDoctor, Radisson Rewards Premium Statüsü derken kart hamiliği boyunca otomatik olarak mı gerçekleşiyor mesela? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 11 Ocak 2025; 14:20:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben de Green Card ile başlamıstım. Sonrasında metal platinum cıkartıp ona aktardım puanlarımı. 2 yıldır kullanıyorum aidatları hayli hayli çıkardım ki ben de dışarda yemek yemeyi seven biriyim restoran indiriminden zaten yararlanıyorsunuz. onun dısında kampanyalı takip ettim. bence aidatını çıkartan bir kart ama harcamaya teşvik ediyor tabiki bu iyi bir şey değil :) |