Şimdi Ara

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ozan3579 , Steyf , Steyf Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.067
Cevap
122
Favori
234.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim hocam, azınlık bir kesime hitap ettiği çok doğru. Bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi operasyonun American Express yerine Garanti BBVA tarafından yönetilmesi.

Ürün yönetiminden duyduğum kadarıyla aidatların çok büyük bir bölümü zaten şirket olarak American Express'e gidiyor, bu vesileyle Garanti BBVA bu kart konusunda fazla esnek davranamıyor ve kendi iç politikalarını uygulayamıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ay, MR puan yerine indirim kampanyası gelmiş. Artı MR puan kampanyası da gelirse iyi bir kombo olur ama ek bir kampanya geleceğini sanmıyorum.

“Giyim, market, elektronik, kozmetik, optik ve aksesuar sektörlerinde 5.000 TL üzeri her harcamanıza 250 TL, toplamda 1.250 TL indirim kazanabilirsiniz.”

• Aleksioss A kullanıcısına yanıt
    Bana gelmemiş o. Bu ayki kampanyalar tırt. Geçen ay Amazon için 750k verdi ya; acısını çıkartacaklar tabii. Neyse ki baya sömürmüştüm geçen ay 😁😁

• selim3006 S kullanıcısına yanıt
    Hocam internet sitesinde ki kampanyalar bölümünde gördüm. Bonus flaşa henüz gözükmüyor benim de ama kısa zamanda orda da gözükecektir.

• Bu 1TL ye 1 MR puan olayı yalan sanırım ben hiçbir alışverişimde 1Tl ye 1 mr almamışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet sitesinde böyle gözüküyor ama, priority pass üyeliği geri mi geldi? 700'den fazla havalimanında lounge hizmeti dediği tam olarak nedir? Sitede yanıtını bulamadım.

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]
  • Hubert Dobey H kullanıcısına yanıt
    Bilgiler yanlış hocam, yazan diğer bilgiler de eski zaten. İnatla güncellemiyorlar, insanları da yanlış yönlendiriyorlar.

700'den fazla havalimanında lounge hizmeti dediği, Loungekey hizmetiydi. O da 01.07.2023'te sonlandırıldı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 13 Aralık 2024; 10:36:27 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba, bende S&F platinum Amex var. Bu american express olmuyor mu ? MR kazanamıyor muyum bunda ? Alışverişlerimde mil kazanıyorum. Eğer değilse görselde işaretlediğim ikisinden hangisine başvurmalıyım ;

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]

• hDundar kullanıcısına yanıt
    MR puan kazanmak istiyorsanız, "Dünyanın en prestijli kartı, American Express." yazan sekmedeki kartlara başvurmanız gerekir.

Garanti BBVA Mobil üzerinden yalnızca Green, Gold ve The Platinum Card'a başvurabilirsiniz. Metal The Platinum Card'a başvurmak için Bonusflaş kanalını kullanabilirsiniz.

Ancak Ocak 2025'ten sonra yeni yıllık kart ücretleri belli olacak, şimdi alsanız bile yıllık kart aidatı bir sonraki esktrede yansıyacağı için yüksek ödersiniz. Bence şimdilik biraz bekleyin, yeni kart ücretleri belli olunca tekrar düşünün.

• Merhabalar

Beymende MR kullanımı nasıl yapılıyor. Direkt mağazadan mı yapılıyor yoksa internetten ödeme yaparken düşüyor mu fiyattan. Bir de tüm ürünlerde geçerli mi telefon vs gibi.

metal kart için /260 gibi bi katsayı okumustum bu forumda.

• A Twist of Fate A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Beymen'de direkt olarak POS üzerinden MR kullanamazsınız ancak hediye çeki olarak temin edilebilir. Son bilgilere göre /260 şeklinde hesaplanıyordu ancak yine de güncel bilgiyi Concierge hattı verecektir.

Hediye çeklerinin kullanım detaylarını da Beymen'den kontrol etmeniz gerekecek.

Aradım. Aynı şekilde devam ediyor. Metal kart için /260 şeklinde hesaplanıyor. Herhangibir üst limit de bulunmuyor ek bilgi geçiyim bunu da.

• Merhabalar. Bonus American Express kartı sahibiyim. Yararlanabildiğim ayrıcalıklar nelerdir? Örneğin Şubat 2025’te Paris seyahati düşünüyorum. Booking.com sitesinde olan kampanyadan yararlanabilir miyim? Aydınlatmanız mümkün müdür?

• HellRazor H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, American Express Global ayrıcalıklarınızı öğrenmek için aşağıdaki web sitesine giriş yaparak ülkeyi Türkiye olarak seçin ve kartınızın ilk 6 hanesini girin.

Yararlanabileceğiniz Global Ayrıcalıkları orada görüntüleyebilirsiniz. Shop&Fly, Miles&Smiles veya Bonus karta sahip olan ve lisans ile çıkartılmış olan American Express kredi kartlarının, American Express'in kendi kredi kartlarına özel sunulan bazı ayrıcalıklardan yararlanamayacağınızı da ayrıca belirtmek isterim.

experiences global
    Splash | American Express
    https://experiences.global/splash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 23 Aralık 2024; 22:51:13 >

Merhabalar. Kartım Booking.com kampanyasında geçiyormuş, en azından sitede öyle yazıyor. Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar bir ara metal platinum vardı bende iptal ettirmiştim. Şimdi baktığımda metal platinum başvuru seçeneklerinde gözükmüyor. Kalktı mı bu kart, ya da nerden başvurabilirim ?

Teşekkürler....

• Garanti'nin yeni kredi kartı ürünü miles&smiles diamond, amex'e son darbeyi vurmuş gibi. Amex'ten katbekat fazla avantajı var gibi duruyor https://milesandsmilesgarantibbva.com/kredi-kartlari/milessmiles-garanti-bbva-diamond

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalangemon -- 24 Aralık 2024; 23:51:51 >
  • kutsalangemon kullanıcısına yanıt
    Detayları belli oldukça karşılaştırma yaparız bu konu içerisinde de hocam.

quote:

Miles&Smiles Diamond Mastercard/VISA
    Yıllık Üyelik Bedeli: 15.000₺

Miles&Smiles Diamond AMEX
    Yıllık Üyelik Bedeli: 850₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 25 Aralık 2024; 0:13:46 >
  • kutsalangemon kullanıcısına yanıt
    Ben kartı aldım hocam, teslim edildiğinde izlenimlerimi paylaşacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.