< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (97. sayfa)
-
-
Bu ay, MR puan yerine indirim kampanyası gelmiş. Artı MR puan kampanyası da gelirse iyi bir kombo olur ama ek bir kampanya geleceğini sanmıyorum.
“Giyim, market, elektronik, kozmetik, optik ve aksesuar sektörlerinde 5.000 TL üzeri her harcamanıza 250 TL, toplamda 1.250 TL indirim kazanabilirsiniz.”
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana gelmemiş o. Bu ayki kampanyalar tırt. Geçen ay Amazon için 750k verdi ya; acısını çıkartacaklar tabii. Neyse ki baya sömürmüştüm geçen ay 😁😁
Hocam internet sitesinde ki kampanyalar bölümünde gördüm. Bonus flaşa henüz gözükmüyor benim de ama kısa zamanda orda da gözükecektir.
Bu 1TL ye 1 MR puan olayı yalan sanırım ben hiçbir alışverişimde 1Tl ye 1 mr almamışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet sitesinde böyle gözüküyor ama, priority pass üyeliği geri mi geldi? 700'den fazla havalimanında lounge hizmeti dediği tam olarak nedir? Sitede yanıtını bulamadım.
-
Bilgiler yanlış hocam, yazan diğer bilgiler de eski zaten. İnatla güncellemiyorlar, insanları da yanlış yönlendiriyorlar.
700'den fazla havalimanında lounge hizmeti dediği, Loungekey hizmetiydi. O da 01.07.2023'te sonlandırıldı zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 13 Aralık 2024; 10:36:27 >
Anladım teşekkürler.
-
-
MR puan kazanmak istiyorsanız, "Dünyanın en prestijli kartı, American Express." yazan sekmedeki kartlara başvurmanız gerekir.
Garanti BBVA Mobil üzerinden yalnızca Green, Gold ve The Platinum Card'a başvurabilirsiniz. Metal The Platinum Card'a başvurmak için Bonusflaş kanalını kullanabilirsiniz.
Ancak Ocak 2025'ten sonra yeni yıllık kart ücretleri belli olacak, şimdi alsanız bile yıllık kart aidatı bir sonraki esktrede yansıyacağı için yüksek ödersiniz. Bence şimdilik biraz bekleyin, yeni kart ücretleri belli olunca tekrar düşünün.
Merhabalar
Beymende MR kullanımı nasıl yapılıyor. Direkt mağazadan mı yapılıyor yoksa internetten ödeme yaparken düşüyor mu fiyattan. Bir de tüm ürünlerde geçerli mi telefon vs gibi.
metal kart için /260 gibi bi katsayı okumustum bu forumda.
-
Merhaba, Beymen'de direkt olarak POS üzerinden MR kullanamazsınız ancak hediye çeki olarak temin edilebilir. Son bilgilere göre /260 şeklinde hesaplanıyordu ancak yine de güncel bilgiyi Concierge hattı verecektir.
Hediye çeklerinin kullanım detaylarını da Beymen'den kontrol etmeniz gerekecek.
Aradım. Aynı şekilde devam ediyor. Metal kart için /260 şeklinde hesaplanıyor. Herhangibir üst limit de bulunmuyor ek bilgi geçiyim bunu da.
-
Merhabalar. Bonus American Express kartı sahibiyim. Yararlanabildiğim ayrıcalıklar nelerdir? Örneğin Şubat 2025’te Paris seyahati düşünüyorum. Booking.com sitesinde olan kampanyadan yararlanabilir miyim? Aydınlatmanız mümkün müdür?
Merhaba, American Express Global ayrıcalıklarınızı öğrenmek için aşağıdaki web sitesine giriş yaparak ülkeyi Türkiye olarak seçin ve kartınızın ilk 6 hanesini girin.
Yararlanabileceğiniz Global Ayrıcalıkları orada görüntüleyebilirsiniz. Shop&Fly, Miles&Smiles veya Bonus karta sahip olan ve lisans ile çıkartılmış olan American Express kredi kartlarının, American Express'in kendi kredi kartlarına özel sunulan bazı ayrıcalıklardan yararlanamayacağınızı da ayrıca belirtmek isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 23 Aralık 2024; 22:51:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhabalar. Kartım Booking.com kampanyasında geçiyormuş, en azından sitede öyle yazıyor. Desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar bir ara metal platinum vardı bende iptal ettirmiştim. Şimdi baktığımda metal platinum başvuru seçeneklerinde gözükmüyor. Kalktı mı bu kart, ya da nerden başvurabilirim ?
Teşekkürler....
-
Garanti'nin yeni kredi kartı ürünü miles&smiles diamond, amex'e son darbeyi vurmuş gibi. Amex'ten katbekat fazla avantajı var gibi duruyor https://milesandsmilesgarantibbva.com/kredi-kartlari/milessmiles-garanti-bbva-diamond
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalangemon -- 24 Aralık 2024; 23:51:51 > -
Detayları belli oldukça karşılaştırma yaparız bu konu içerisinde de hocam. quote:
Miles&Smiles Diamond Mastercard/VISA
Yıllık Üyelik Bedeli: 15.000₺
Miles&Smiles Diamond AMEX
Yıllık Üyelik Bedeli: 850₺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 25 Aralık 2024; 0:13:46 >
Ben kartı aldım hocam, teslim edildiğinde izlenimlerimi paylaşacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X