Şimdi Ara

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.926
Cevap
116
Favori
220.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Rica ederim hocam, azınlık bir kesime hitap ettiği çok doğru. Bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi operasyonun American Express yerine Garanti BBVA tarafından yönetilmesi.

Ürün yönetiminden duyduğum kadarıyla aidatların çok büyük bir bölümü zaten şirket olarak American Express'e gidiyor, bu vesileyle Garanti BBVA bu kart konusunda fazla esnek davranamıyor ve kendi iç politikalarını uygulayamıyor.
  • Bu ay, MR puan yerine indirim kampanyası gelmiş. Artı MR puan kampanyası da gelirse iyi bir kombo olur ama ek bir kampanya geleceğini sanmıyorum.

“Giyim, market, elektronik, kozmetik, optik ve aksesuar sektörlerinde 5.000 TL üzeri her harcamanıza 250 TL, toplamda 1.250 TL indirim kazanabilirsiniz.”
  • Aleksioss A kullanıcısına yanıt
    Bana gelmemiş o. Bu ayki kampanyalar tırt. Geçen ay Amazon için 750k verdi ya; acısını çıkartacaklar tabii. Neyse ki baya sömürmüştüm geçen ay 😁😁
  • selim3006 S kullanıcısına yanıt
    Hocam internet sitesinde ki kampanyalar bölümünde gördüm. Bonus flaşa henüz gözükmüyor benim de ama kısa zamanda orda da gözükecektir.
  • Bu 1TL ye 1 MR puan olayı yalan sanırım ben hiçbir alışverişimde 1Tl ye 1 mr almamışım
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.