Şimdi Ara

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.953
Cevap
117
Favori
223.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan aldı veya bir hata vardı fark ettiler.. Kaçırdık üzüldüm

• arizabeth A kullanıcısına yanıt
    Bence şuan bir hata var sanki hocam, piyasa 90K olan telefona hem 106 bin vereceğim hem de 4M puan kullanacağım, biraz saçma ötesi olmuş :)
  • Çok haklısınız kimse almaz buradan. :) Bu arada mesela TV bakmıştım dün o da 2x fiyat gösteriyor neredeyse. Bekleyelim bakalım düzelen bir durum olacak mı

• yurtdışı forumlarında Mr , satışları varmış bilgisi olan varmı, başka birinin kartına mr transferi varmı
  • cptposeidon C kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam, Türkiye'deki tüm işleyişi Garanti BBVA yönetiyor. Yurt dışı AMEX özellikleri Türkiye için tam anlamıyla geçerli değil, kendi veya ek kartlarınız hariç başka müşterilere MR transferi ne yurt içi ne de yurt dışı için mümkün değil.
  • 10.440.000 puanım var, iPhone 15 pro max 512gb için 86.120,62 TL ödeme çıkıyor. sitesinden mesaj atmayı denedim ama oda kutucuğu işaretleyiniz diye hata veriyor.

• _Discovery_ kullanıcısına yanıt

Bence sistemde sorun var, yoksa bir anlamı kalmıyor zaten

O puanı gidin otel için kullanın çok anlamsız bir kampanya olmuş. 2x değerliyken böyleyse 2x olmadan nasıl kim bilir. Ayrıca kardeşimin kullanmadığı 0 MR puanı bulunan amex kartıyla denedim. Sarı sitede ve 3 harfli marketlerde 87.000₺'ye satılan 15 pro max 512 gb telefonu AMEX MR puanla bize 120.000'e satmaya çalışıyorlar. Bu durumda 2x değerli olsa ne olur ki. Saçmalıktan öte hiçbir şey değil yine. Puanınızı harcayıp boşuna yakmayın dostlar. Otel rezervasyonu halen en mantıklısı.

🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU]

Hocam fiyatlandırma aslında bu şekilde değildi, zaten uyduruk bir sistemleri var. Ya bir hata sonucu bu şekilde görüntüleniyor ya da çakallık yapıyor olabilirler orasını tam bilemiyorum.

Bu haliyle tabi ki mantıklı değil, kimsenin de puanlarını bu şekilde kullanacağını zannetmiyorum.

iPhone 15 PM 512GB ürünü için 19.10.2024'ten bir görsel;

Bu görsele göre 30.274.044 MR puan, 50.456 TL yapıyor.
    10.000MR puan yaklaşık 16 TL yapıyor, bu da "bölü 600" hesaplamasına denk geliyor ki, zaten normalde de bu şekilde kullanılıyordu puanlar.

İki katı hesaplaması normalde Seyahat ve Concierge hattında "puan bölü 300" şeklinde hesaplanıyor. Yani bu görselini attığım işlemde bile 2 kat değerli kullanılamıyor puanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 23 Ekim 2024; 15:4:50 >

• Garanti bankasında ilk önce miles and smiles ardından american express en son shop and fly hepsi kazanımları kıstı. Eğer bankada para tutmuyorsanız bütün bankalar sizi 2. Sınıfı müşteri gibi görüyorlar ne kadar harcama yaptığınızın önemi olmaksızın.

• Herkese merhaba. Bu kartı yeni temin ettim. Normalde bonus gold kartım vardı sadece. Limiti oldukça yüksek. Bu kartın diğer bonus kartlardan ne gibi avantajları var? Puanları siliniyor mu vs? yardımcı olabilecek var mı?

• delpiero68 kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda mevcut hepsi.
  • delpiero68 kullanıcısına yanıt

Hocam, en dusugunun yillik aidati 1800 TL olan karti almadan once bu sorularin cevabini arasaydiniz daha iyi olurdu.

IPHONE 15 128 GB için 28.317 ek ödeme gösterdi. Almak istediğimde ise kkdan 45. küsur çekmeye çalıştı. Telefonla ulaştım, yazılım ekibine sormuşlar, herhangi bir hata yokmuş.

IPHONE 15 128 GB zaten 52k ya satılıyor. Mayıs ayında 10.750TL aidat ödemişim. Puanların hiç bir anlamı yok, kullandıktan sonra kartı kapatacağım.

Eğer metal kartınız varsa (ki aidattan dolayı var diye düşünüyorum) 10 milyon puanın karşılığında seyahat hattından 50.000 TL’lik otel veya uçak alabilirsiniz. Puanları seyahatte kullanmak halen en mantıklı seçenek gibi duruyor galiba.
  • Kartı uzun süredir kullanan arkadaşlar, bu X2 MR puan kullanımı yıl içinde bir kaç kez olan bir durum mu yoksa çok nadiren mi böyle kampanya yapılıyor? Teşekkürler.

• selim3006 S kullanıcısına yanıt

merhaba seyahat hattından otel ve uçak bileti haricinde tatil turu veya cruise turları satın alabiliyor muyuz ?

• farukyil92 F kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok maalesef
  • Geçen ay tahmin ettiğimiz gibi, Amazon Türkiye kampanyaları dahil edildi.

Amazon Türkiye'de 750.000'e varan MR Puan!

Amazon Türkiye’de farklı günlerde ve tek seferde yapılacak her 2.000 TL ve üzeri alışverişinize 150.000 MR, toplamda 750.000 MR puan verilecektir.

E-Ticaret alışverişlerinize 400.000'e varan MR Puan!

amazon türkiye, hepsiburada, n11, pazarama ve trendyol’dan yapacağınız her 3.500 TL ve üzeri harcamanıza 75.000 MR, toplamda 300.000 MR puan; GarantiPay ile yapılacak her 3.500 TL ve üzeri harcamanıza 100.000 MR, toplamda 400.000 MR Puan kazanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 1 Kasım 2024; 1:23:41 >

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş bu kampanya. Bakalım kalıcılığı ne kadar olacak
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.